• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    JONY
    JONY --- ---
    přichází chvíle pro osobní šperk
    SITH
    SITH --- ---
    CHORCHE: nastava otazka, proc mas potrebu jezdit sockou kdyz mas praci kde potrebujes sako. To nemas fleka na firemnim parkovisti a auto s klimatizaci?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to ze spacek je namysleny mimon bohuzel neznamena ze to cos napsal neni taky sracka.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    mi ten Spacek prijde mimo... venku je 35, v mem pokoji jeste vic... potim se jen kdyz sem doma v trenkach, po sprse a ceste k tram sem zralej na dalsi sprchu, kdyz do ni vlezu, tak ji dostanu instantne

    a tady kliknu na spacka, abych cet neco o tom, ze pod sako kratkej rukav ne... jasne, klidne i vesticku... akorat pak budu delat dojem uzenyho parku, to radsi klidne ozelim tu kosili couhajici ze saka a i kravatu

    to jen jak mimo na me pusobi tydle ultimata, nikdy kratka kosile, vzdycky kravata, blablablabla - todle pedanstvi je proste divny, neprakticky a ve finale v mnoha pripadech kontraproduktivni
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    JAKE_UP: Vyhrnute rukavy jsou snad neco pudoveho, z tech se mi podlamuji kolena a roluji kalhotky, nicmene takhle povolena kravata se mnou teda nic nedela. Teda vlastne dela, pripada mi to neupravene a nepekne.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Já jsem to chtěl vyfotit přesně takhle rozepnutý. Kalhoty si tu sundávám jen když masturbuju.

    Nicméně, pokud odhlédneme ode mě, od mé košile a od mé kravaty, tak se vsadím, že většina žen a dívek shledá rozepnutý límeček a povolenou kravatu nesmírně přitažlivou (navíc třeba ještě v kombinaci s vyhrnutými rukávy). A to mi stačí.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAKE_UP: Alergickej bejt můžeš - ale je to regulerní volnočasvý nošení (košile bez kravaty). Když v tom sedíš sám v kanceláři tak je to samozřejmě fuk - klidně můžeš sedět třeba se sundanými kalhotami. Ale pokud nechceš působit jak bylo naznačeno - před vyfocením a hozením sem sis to měl zapnout ;-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Mně to buranský nepřijde, očividně, jinak bych si ji nepovolil. Osobně jsem víc alergickej na košile v saku bez kravaty. A seděl jsem sám v kanceláři, o žádný společnoti tak nemůže být řeč.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAKE_UP: Tak dle Špačka není horšího prohřešku ve společnosti.
    http://www.ceskatelevize.cz/...y/1124997157-etiketa-slavnostni-obleceni/204522161300025/?tema=detail

    Nevím jestli je to nejhorší, ale Imho to tedy vypadá dost buransky. To je lepší už tu kravatu rovnou sundat - to je regulerní volnočasová alternativa.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    LYRA: Až takovou roli hraje povolený uzel?
    LYRA
    LYRA --- ---
    JAKE_UP: Kdyby to bylo bez kravaty nebo naopak ta kravata byla pěkně uvázaná a košile zapnutá, tak máš velké plus. Takhle mi to bohužel připomíná image bývalého okresního tajemníka, který rozjel kariéru v nějaké realitce...
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    REDDAY8:
    KEMENTARI:
    GUDRUN: Jsou to kraťasy s laclem. Dovolím si k tomu doplnit nějakou tu omáčku. Nikam do civilizace bych si je nevzala, ale momentálně to byly jediné neděravé pohodlné kraťasy nacházející se v objektu uprostřed lesa. Myslím, že to byl celkem vhodný model na olepení chlupy při uklidu a vyválení v bahně na procházce. :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SITH: Je to oblek, takže oblekové ze stejné látky.
    SITH
    SITH --- ---
    JAKE_UP: jaké jsi měl k tomu kalhoty?
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    ALENNAI: nemyslim si :)
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    MONOTYPEK: chybí ti longboard a gopro a byl bys komplet- lol
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: ja jsem myslela ze jsou to sortky s vysokym pasem, asi blbe koukam...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    REDDAY8: Ty kalhoty s laclem končícím v pase dělají fakt hodně divný proporce.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    SARAJ:
    SARAJ: diky, kouknu na to
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: plus teda odmitam dat za sukni vic jak 500 - mam jich fakt hodne, takze si projdu slevy, akce a net. Saty kolem litru - stejny postup, me nevadi v zime nakoupit letni veci, protoze se vyrazne vahove nehejbu, takze co se mi libi, sedi - neni predrazeny, latky ok - beru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam