EDERA: jojo a nejvic to pravidlo plati pro lidi, co vidi cerne sako a kravatu v lete max ve vyloze - to jedine mi na tom prijde vtipne a proto sem pouzil grammar nazi
hele, pokud by lidi uvazovali donekonecna o tom, ze neco je Pravidlo a pres to nic nejede... tak tu mame porad otrokarstvi atp.
mozna bych byl taky pedant, zit nekde v Koreii atp., kde ti nekdo tluce dress code do hlavy uz na skole, ale Cesi sou obecne v tomhle dost volni
a nebo je to spis takove, na to se nemusim snazit vybocovat, stadovite chovani a honeni se za necim, z ceho vlastne nic nemam, ale MUSI to tak byt protoze bagr - tak v tom vidim zas ja prohru blba nad selskym rozumem, ale to uz sme dost za ramec klubu
ja to nelamu do zadnych extremu preci (jako prijimani statnich cen v nejake osuntele bunde jen tak z triku) - todle me na tom zarazi nejvic, ani nenosim nejaka excentricka sacka, abych vypadal jak sasek - jen sem si dovolil rici, ze v lete z toho nejsem nikterak na vetvi a snazim se u toho nechcipnout
TAPINA: njn vyhybam se cemu se da, ale to bych taky moh skoncit kompletne nezamestnatelnej