• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    EDERA
    EDERA --- ---
    JIMX: Hele, a neříkala Ti to náhodou manželka už dávno?:-) Anebo o tom taktně mlčela, domnívajíc se, že to stejně nemá smysl?
    JIMX
    JIMX --- ---
    chtěl jsem vám napsat, že díky vám a následné diskuzi s manželkou jsem prozřel a rozhodl se koupit si nové košile s dlouhým rukávem, které budu nosit bez saka ... ale jelikož se tu chováte jak banda uhádanejch slepic, tak na vás kašlu a nic vám neřeknu :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TEEAK: to pochází odsud - [ EDERA @ vohoz na dnesek ]

    ale vtipný to je tak jako tak
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    BARRACUS: pravděpodobně ne .. a taky špatně chápu věci .. protože mi stále nedochází, proč chceš takovou pitomost, jako ohrnovat si košili pod sako, byť i jen zkoušet :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    takovej flejm jsem prošvihla? a já chci taky tu hrůzu spatřit!
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    TEEAK: Nechci bejt neprijemnej, ale umis cist?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    BARRACUS: tobě fakt ještě nedošlo, že ohrnovat si rukávy, když máš na sobě zároveň sako je pitomost? .. to je asi jako si ohrnovat rukávy pod mikinou/svetrem .. když je vedro, tak se sako sundavá (pokud příležitost dovolí - ženský si taky nesundávají punčocháče a neshazujou lodičky - protože je to nepohodlný) a když se uvolní dress code natolik, že se vyhrnou rukávy, už fakt není místo na to, si to sako dávat zpátky na sebe :D
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    Čau. Ještě si povídáte s Chorchem?

    Dal bych fotku, ale mám na sobě casual košili v černé s decentním bílým kostkováním (nezastrčenou), černé kožené boty a opasek a pískové kalhoty, tak nwm, jestli bych zapadl. Vyhrnuté rukávy u košile s kravatou budou až zítra. Asi bez saka.
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    LUCIASHECK: hm, proto ty nejlevnejsi panske obleky, co jdou koupit vypadaj,ze jsou cerstve oblecene, i kdybych v nem spal. Nikdy jsem nezkousel mit ohrnute rukavy v saku, ale protoze mam pouze takova, ktera mi padnou, pochybuju, ze by to ten material skryl. asi to vyzkousim.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BARRACUS: "Celkove nejak nerozumim tomu, jak kvalita saka souvisi s jeho schopnosti cokoli zakryt"

    Děláš si legraci, že jo? :-) Long story short - dobré materiály mají dobré vlastnosti, ať už dobře splývají, dobře drží tvar, dobře se tvarují atd... Nedobré materiály se vyboulují, trčí, krabatí, pnou, ... (a něco pro kapitána Obviouse - samozřejmě žádoucí vlastnosti se projeví, pokud je materiál správně použit na odpovídající kus oděvu)... Není náhoda, že laciné dámské "společenské" kalhoty vykreslí celulitidu v celé "kráse," zatímco jejich kvalitní obdoba (nebo spíše předloha) vykreslí ladné nožky.
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    LUCIASHECK: Helet, tvoje dva komentare dane dohromady vis jak. ;) Celkove nejak nerozumim tomu, jak kvalita saka souvisi s jeho schopnosti cokoli zakryt. ze by kouzelne sako?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    LUCIASHECK: Takze podle tebe je kvalitni sako takove, ktere vazi dvacet kilo? :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CHORCHE: vzhledem k tomu, jak se tu oháníš tepelnou pohodou, máš určitě saka z nanicovatýho "lehoučkýho" materiálu, kterej ukáže každou nerovnost... tečka.. urážek netřeba ;-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LUCIASHECK: protoze si blba, minusuju za to, z ceho lustis material myho saka
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUCIASHECK: proč mě vůbec nepřekvapuje, že mínusujou zrovna přívrženci krátkých košil? :-D
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    JAKE_UP: na ohrnování dlouhých rukávů u košile jsou slečny/přítelkyně/kamarádky/kolegyně - jen ty totiž mají dost trpělivosti (a dvě ruce) na takovou pinktlich práci .. pak není třeba ani sako ani krátkej rukáv a status frajera je zaručen (vestička z jednoho materiálu - hlavně ne taková ta pod sako, se saténovými zády - je level "pro" ;) kravatu zahodit - koupit motýlka (teď letí dřevěný) a je po starostech .. asi pracuju jen se samými dobře oblékanými muži :)
    .. každopádně si myslím, že už je to jedno, za týden budou všichni chlapi za saka šťastní a slečny se k nim za 14 dní přidají taky :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: nebo má tak příšerně nekvalitní materiál na saku, že je v tom vidět ÚPLNĚ všechno
    JONY
    JONY --- ---
    vidím, že se od ohrnování rukávů se pomalu dostáváme k ohrnování předkožek....
    EDERA
    EDERA --- ---
    JAKE_UP: Plus máš za to stupňování již vystupňovaného.
    Bílou košili, jednoznačně.
    SITH: Kravata ano, černá, pokud možno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam