• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    TEEAK: Ve sportovním stylu a k balónovkám od Akari si imho klidně můžeš vzít i legíny, bude to mega pohodlný. :)
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    loni tu proběhla debata "sukně celoročně" a "proč je to lepší než kalhoty i v zimě" .. uvážila jsem "pro a proti" a letos se chci hecnout a vyzkoušet to (neb mě kalhoty začaly hrozně štvát - nic mi nesedí a všechno mě hrozně omezuje v pohybu) a v neposlední řadě bylo léto "jen tak v šatech" hrozně super :) .. máte nějaké tipy na doplňkové oblečení, co si pořídit, abych nezmrzla a s čím to kombinovat (styl ideálně sportovní) .. momentálně vlastním několik Akari balónovek (Supercomfy) a pár pouzdrovek (jakože na zkoušky a na formální příležitosti - se sakem) .. zatím kombinuju s racerback trikama, rukávama s vestou, či svetrama na tělo .. otázka poslední: až bude mrznout - co doporučujete za punčocháče (občas se mi poštěstí být celý den venku - ať je jak je) .. klíďo do zpráv :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Chtěl jsem vám vyfotit svůj dnešní vohoz, ale zadělal jsem si košili od rajský, tak máte smůlu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    STEPNI_VLK: NAVARA: povida duchodce duchodci... Hele poslyste Pane taky Vam pripada? ... Jojo, no vidite to, mate uplne pravdu... akorat by mely mit odlisnou barvu...
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    Ohoz na dnešní svatbu - aspoň se ten dnešní podzimní den trochu rozjasnil..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STEPNI_VLK: ještě by měly mít odlišnou barvu :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Tím střihem mi evokují oblečení pro šaška. Jen ty rolničky na tom chybí..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Saty dostaly minusiky, ale stejnak si je beru na vecurek!

    ASAFA
    ASAFA --- ---
    POZITRON: furt lepší než kozy?
    to né:)
    JIMX
    JIMX --- ---
    EDERA: a přesně tahle reakce je jedna z těch, proč jsem se na psaní toho příspěvku měl vykašlat ... očividně tu někdo má potřebu flejmovat a do toho se zatáhnout nenechám :-D
    EDERA
    EDERA --- ---
    JIMX: Hele, a neříkala Ti to náhodou manželka už dávno?:-) Anebo o tom taktně mlčela, domnívajíc se, že to stejně nemá smysl?
    JIMX
    JIMX --- ---
    chtěl jsem vám napsat, že díky vám a následné diskuzi s manželkou jsem prozřel a rozhodl se koupit si nové košile s dlouhým rukávem, které budu nosit bez saka ... ale jelikož se tu chováte jak banda uhádanejch slepic, tak na vás kašlu a nic vám neřeknu :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TEEAK: to pochází odsud - [ EDERA @ vohoz na dnesek ]

    ale vtipný to je tak jako tak
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    BARRACUS: pravděpodobně ne .. a taky špatně chápu věci .. protože mi stále nedochází, proč chceš takovou pitomost, jako ohrnovat si košili pod sako, byť i jen zkoušet :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    takovej flejm jsem prošvihla? a já chci taky tu hrůzu spatřit!
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    TEEAK: Nechci bejt neprijemnej, ale umis cist?
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    BARRACUS: tobě fakt ještě nedošlo, že ohrnovat si rukávy, když máš na sobě zároveň sako je pitomost? .. to je asi jako si ohrnovat rukávy pod mikinou/svetrem .. když je vedro, tak se sako sundavá (pokud příležitost dovolí - ženský si taky nesundávají punčocháče a neshazujou lodičky - protože je to nepohodlný) a když se uvolní dress code natolik, že se vyhrnou rukávy, už fakt není místo na to, si to sako dávat zpátky na sebe :D
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    Čau. Ještě si povídáte s Chorchem?

    Dal bych fotku, ale mám na sobě casual košili v černé s decentním bílým kostkováním (nezastrčenou), černé kožené boty a opasek a pískové kalhoty, tak nwm, jestli bych zapadl. Vyhrnuté rukávy u košile s kravatou budou až zítra. Asi bez saka.
    BARRACUS
    BARRACUS --- ---
    LUCIASHECK: hm, proto ty nejlevnejsi panske obleky, co jdou koupit vypadaj,ze jsou cerstve oblecene, i kdybych v nem spal. Nikdy jsem nezkousel mit ohrnute rukavy v saku, ale protoze mam pouze takova, ktera mi padnou, pochybuju, ze by to ten material skryl. asi to vyzkousim.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BARRACUS: "Celkove nejak nerozumim tomu, jak kvalita saka souvisi s jeho schopnosti cokoli zakryt"

    Děláš si legraci, že jo? :-) Long story short - dobré materiály mají dobré vlastnosti, ať už dobře splývají, dobře drží tvar, dobře se tvarují atd... Nedobré materiály se vyboulují, trčí, krabatí, pnou, ... (a něco pro kapitána Obviouse - samozřejmě žádoucí vlastnosti se projeví, pokud je materiál správně použit na odpovídající kus oděvu)... Není náhoda, že laciné dámské "společenské" kalhoty vykreslí celulitidu v celé "kráse," zatímco jejich kvalitní obdoba (nebo spíše předloha) vykreslí ladné nožky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam