• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    JAKE_UP: ok ok to beru
    MORGAIN: fair deal...ja nerikam aby se zrusil dress code a na jednani se chodilo v teplakach nebo shortkach...ale proste kalhoty a kosile, kalhoty a triko s limeckem...jednobarevny vansky a cau)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SITH: Tak ono zrovna ten, kdo ty obleky bude vyžadovat, bude dědula s oblekem, který nosí od maturity, sepranou košilí, sešmajdanejma polobotkama a s páskem, do kterého si přidélal dírku, jak mu za léta v korporátu narostl cemr.
    Pak co vypadá líp, klasické oblečení nebo takový epesní setup.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SITH: v létě? se vsema)) jen kdyz prijel reditel celyho koncernu nemeckyho a pozadali me o to, tak sem mel kosili. S Amikama, skandinavcema a anglanama uplne v cajku...Nemci nekdy trosku divne koukaj a pak stejne u obeda se zacnou vyptavat)))) u me zalezi na tom jak ten clovek pusobi a jak funguje u toho jednani..je mi uplne u prdele jestli ma fialovy vlasy.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    MORGAIN: Tak ono to asi neprosadíš z pozice řadového zaměstnance. Ale kdo ví, jak to bude za pár let, ono se stačí podívat na některé velké zkostnatělé firmy a jak se musí lecším přizpůsobit těm novým...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    AKISAN: S kérkama to ale nemá co dělat. Očekávám oblek jak u potetovanýho, propíchanýho, vegana nebo feministky. Stejně jako na tenise očekávám bílé polo tričko nebo na treku pohorky.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    JAKE_UP: Kecáš, dostala by jí nějaká micina! :)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    AKISAN, EXAGE: Já si zrovna u tohoto myslím, že záleží na tom, jak se komu chce být "revolucionář". Vybočit ze zažitého zvyku znamená, že to může člověku kapánek komplikovat život, ale pokud chce ten zvyk vyloženě změnit, tak mu nic jiného asi nezbývá. Znamená to ale přijmout riziko, že třeba nedostane nějakou zakázku, práci a podobně - ale bude prosazovat to, čemu věří. Druhá varianta je, že protože ho to vlastně až tak nepálí, tak se přizpůsobí, aby neměl zbytečné potíže.
    Svým způsobem je to celé o poměru toho, jak moc je pro mě daná myšlenka nebo životní styl nebo módní volba (je jedno jak se na to koukat) důležitá vůči tomu, jak velké problémy mi reálně způsobí, když ji budu prosazovat. A tu volbu musí udělat každý za sebe, říkat, že by to někdo měl dělat jinak, je zcestné - je to hodnocení jeho priorit, které neznáte.
    Za sebe třeba musím říct, že tím, kdo prosazuje tetování a zrušení dress code na obchodních jednáních bych být nechtěla - není to pro mě dost důležité na to, aby to vyvážilo potenciální problémy, které mi to může přinést.
    SITH
    SITH --- ---
    AKISAN: a s kým a jaké schůzky máš v tom tričku s límečkem a kérkama venku?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    EXAGE: souhlas...chodim v kosili a v lete triko s limeckem. Kerky venku.
    JAKE_UP: no a jsme u toho...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    EXAGE: Samozřejmě, že nemusel. Ale třeba u mě rozhodně bude mít větší šanci zakázku získat, když si to kvádro vezme.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    AKISAN: Imho by nemusel ani v kvádru.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Já si zase myslim ze v roce 2015 by si clovek nemel zakrejvat tetovani ani na obchodni schuzky..jen takhle snad jednou ty predsudky vymizi...doufam v to, ze next gen uz to tak zaridi))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CMLKA: na obchodni schuzku sem nikdy v zivote nesel s vyhrnutejma rukavama :) a vestu mel vzdycky jako soucast obleku+kravatu..ale jasny..mas pravdu..priste reknu kam sem v tom kterem outfitu sel..to je dobrej napad :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KOUDY: no tenhle dovetek k tomu mozna chybel, na pohadkovej pomeranc idealni, ja treba myslela, ze to je na obchodni schuzku, coz mi treba uplne ok neprijde (jakoze proc to tak zduraznovat), pokud nejsi majitel tetovaciho studia
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    no a za me teda je tohle presne prototyp moderni elegance (tetovani netetovani)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ISCH: dekuju.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    EDERA: Náhodou, mně to krásně dokazuje, že člověk, to jinej vkus. A to je přece dobře! Já sama jsem hodně konzervativní, proto mě vždycky fascinovala či přitahovala jinakost nejen co se vizáže týče, protože sama na a to nemám právě tu povahu. :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    ESPERANZA: No jo, dyť říkám, že to je jen můj konzervativní pohled na svět. Ale skoro to vypadá, že na takovej tu není nárok.:-)
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    EDERA: Vidíš, a mě se právě strašně moc líbí ten kontrast. Ať už romantickejch svatebních šatů vůči rebelskýmu tetování, nebo právě v případě Koudyho pokérovaných rukou a slušnáckýho oblečení včetně bot. Prostě ta neočekávanost mi v tom pozitivně brnká na duši.
    ISCH
    ISCH --- ---
    ALONSY:
    MONROE: Saraj to moc slušelo a vypadalo to dobře :)

    Tenhle můj příspěvek s tím nemá spojitost, reagovala jsem a souhlasila jen s EDERA.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam