• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SARAJ: Kamarádka dělala na personálním kosmetický firmy. Povinnej byl lak na nehtech plus make up, nalíčený oči i rty. Když dvakrát nestíhala líčení a dorazila jen s řasenkou, byla vykázaná na záchody, ať si to líčení dodělá.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: ktere?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CMLKA: můžeš. Jsou firmy nebo organizace, které to mají jako součást dresscode, že musejí být ženy nalíčené (decentně).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CMLKA: asi tak.Ja se licim minimalne-resp vlastne jen v zime, protoze zacnu vypadat jako po chripce -a tento super odstin se mi drzi tak do kvetna. Takze jde spis o zachovani dojmu, ze jsem zdrava a neomdlim:) Nejak nechapu proc a cim bych mela mela urazit pravnika, ministra-olol-bez rtenky a stinu na obliceji:D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PAJUSAK: hehe. Oblecky statnich uredniku jsou vetsinou fakt pecka:D umele kosile, spatne obleky, sesmajdany boty, takze odrost a leginy jsou vlastne jen obrazek z druhe strany:)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SITH: Pro me je projev buranstvi, kdyz po sobe pak tihle panove v epesnich kvadrech nechaj posranej hajzl na wc tak, zes to jak ziv nevidel. Jestli maj na schuzce kvadro od Armaniho nebo rolak jako Jobs mi je putna. :)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KOUDY: Top svetr!
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    PAJUSAK: a muzes vubec pozadovat po nekom, aby se licil? to uz mi teda prijde fakt moc....
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    KOUDY: souhlasím s tebou, co se týká nastavení určité úrovně, rozhodně, na druhou stranu, mě osobně by mnohem méně pohoršilo tvoje vykukující tetování (případně zcela obnažené) než faux pas, která vídávám na jednání já u žen (na ruce invisibobble jak pětileté dítě, 5 cm odrosty, nepadnoucí oblečení, špatné nebo nulové nalíčení, legíny) a to podotýkám, že to jsou jednání mezi ministerstvy a právníky atp.
    SITH
    SITH --- ---
    LA_PIOVRA: nějak mám pocit že by to mělo být jedno a totéž
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAFROST: a nebo cerny boty, ty vzory mi k sobe nejdou, ta seda mi s tim nestymuje a uprimne pro to nemam racionalni vysvetleni
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KOUDY: tohle se mi libi moc, palec.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: ne takhle, vzal bych jednobarevnej svetr
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAFROST: bila cerna seda?..imho univerzalne kombinovatelny barvy ne?..co bys volil za barvu kalhot?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: no, kalhoty a ten svetr se k sobe vubec nehodej, ale tak neni posviceni kazdej den
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jak rikaj kluci..kdyz jde clovek nekam na jednani do velky firmy nebo korporatu tak je ten oblek furt vicemene potreba a ja myslim ze je to dobre..Velky jednani se maj vest na urcity spolecensky urovni a lidi maj k tomu bejt vhodne obleceny..nedokazu si predstavit ze s nekym domlouvam nejakej nekolikamilionovej obchod a oba mame vyhrnuty kosile a kerky..nebo dziny...

    dneska jdu ale na dve neformalni schuzky se startupistama..oba to sou mlady lidi okolo 25 let..takze jdu takhle..na kravatu prdim..na kosili taky a beru si svuj oblibenej svetr z espritu kterej sem koupil ve sleve..:)..mozna jeste vezmu hodinky s hnedym kozenym paskem aby ladily s botama..ale ani to nepovazuju uplne za nutny..bude to spis pro muj dobrej pocit nez ze by si toho typek ze startupu vsimnul.



    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SITH: imho michas dohromady dve veci co se prekryvaji jen velmi castecne: "obchodni schuzka" X "klient vs. zadavatel".
    SITH
    SITH --- ---
    AKISAN: polo triko je uplne bezny? a kde prosimte? resp., v jakym odvetvi? dokazu si predstavit, ze v reklamce nebo v marketingu je to asi ok, tam cim jsi vystrednejsi, tim jsi lepsi pracovnik, ale prumyslu je to fakt tragedie :)
    v tricku a kalhotech se leda tak létá letadlem a jezdí taxíkem

    KOCHANSKA_CH: přezouvání je ok
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SITH: V minulé práci bylo nařízeno přezouvání. Rozhodně jsem s partnery v drahých oblecích nejednala v papučích. Dost jsem to bojkotovala i z důvodů, že jsem do různé kvalitní obuvi investovala dost peněz a spokojit s jedněma přezouvacíma lodičkama v kanclu mi bylo proti srsti a ke všemu se nehodily.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SITH: pro tebe v CR jednani v polo triku projev buranstvi a ve svete uplne bezny... tako us klasika kdyz k nam nekdo prijede je polo ralph lauren triko a kalhotky a mokasiny...a vypada to super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam