• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    BLONDYNKA: Takový nosím já a můžu potvrdit, neprosvítá. ;)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    To je zas brblani, i barevny moc neprosvitaj, pokud nechodite porad ohnuty a nevystrkujete na vsechny zadek. Nejak neresim, jestli mam na sobe cerveny krajkovy nebo modry s puntikama, protoze jsem v tom bilym zcela z jineho duvodu, a to venovat se pacientum. A vezmu si jakykoliv, ve kterych se citim dobre.
    SARGO
    SARGO --- ---
    GEISHA: Však jo. Ale zase bychom ji mohli utěšovat, že aspoň nemusí přemýšlet, jestli jí to neprosvítá :-D
    Ale touha po flame je tu očividně značná. :-))
    BOS
    BOS --- ---
    BLONDYNKA: spíš blondýna nepochopila sarkasmus.

    LORAIN: jsem vona :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mně prosím pod pracovníma kalhotama nic neprosvítá, kdyby to někoho zajímalo. Ale nefasuju je, kupuju si za svý a vybírám si. A stejně nosím tělový prádlo, protože proč jako ne?
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    BLONDYNKA: No, já pod oblečení běžně nosím ty postované Bosou (em)? A naprosto mi vyhovují, takže bych to taky neměla jako téma k řešení. Jen ty, co jsi sem postovala ty, bych civilně pod cokoli prosvítajícího prostě nenosila. Byť jsou fakt pěkné.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    BLONDYNKA: Prádlo krásný, o tom žádná! Ale fakt bys to nosila pod průhledný doktorský kalhoty?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ACKO: jo pockej, ty si holka (proc jsem automaticky myslela podle nicku, ze chlap) .. no tak to te ubezpecuju, ze chlapi tohle resej (mi bylo divny, ze by ses na to jako chlap ptal :D)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ACKO: pokud by na to prisla rec, tak nepochybuju, ze to v prislusnym klubu resit bude, proc taky ne
    moody tady samovolne neotevrela nesouvisejici tema, "jeee, mne prosvitaj v praci kalhotky, to je ale trageeedie" .. proste to vyplynulo
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    A pak jsou treba zaslouzily sestry, ktery nejaky kalhotky neresi, vezmou si ty kratky uniformosaty a sednou si jak prumernej chlap v metru, ze jim je videt pomalu az do krku...Tak co zase nejaky ty vohozy? :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BOS: Za chlapa říkám, že bych pěknej zadek střihnul i v takovejch gatích. Problem solved.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ACKO: ne, ale dost možná to vyřvává před kamarádama, nebo to řeší s ostatními kolegy :- D
    ACKO
    ACKO --- ---
    ENTENTYKY: Mysliš tedy, že nějaký kolega Moody píše na net, že tam maj novou mladou doktorku, který prosvitaj kalhotky?;-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ACKO: a myslis, ze chlapi si timhle mozek nezamestnavaj jo? haha - pac ona vnitrne resi, co kde prosvita, a oni zase, kde co komu prosvitalo (a intenzita tohohle reseni bude u obou tak zhruba stejna, proste to cloveka napadne, kdy to nosi/vidi), o jejich zodpovednosti to nevypovida nic
    BOS
    BOS --- ---
    GENEVIEVE: protože nude prostě nemůže vypadat hezky...

    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    vážně? Vážně se tady dohadujete o tom, že někomu vadí průsvitné kalhoty? A ještě z toho bude aféra, jak Moody podráží snažení feministek? Seriously?
    ACKO
    ACKO --- ---
    To mi připomíná, že vedle proběhla nedávno debata, jak se ženské nehodí na některá zodpovědná povolání. Fakt by mě nenapadlo, že pro tuhle teorii jim jedna obratem dodá potřebnou munici. To fakt nevymysliš, jak se ty věci daj spojit do kruhu, prostě je tady vidět marnost snažení, když některé se snaží působit seriózně a zodpovědně a pak se najde jedna, která vidí jako úhlavní problém svého pracovního působení prosvitající kalhotky a je to zas všechno v hájí.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Jste na Moody vošklivý. ;-) Náhodou chápu zcela - taky nerada řeším zbytečnosti způsobené lemplovitostí něčeho jiného. Nebavilo by mě myslet na barvu spoďárů jenom proto, že kalhoty, které jsem si sama nevybrala, jsou průsvitné. Ano, je to problém řešitelné, ano, lze přijmout postoj, ve kterém to z nějakých dalších důvodů uvidím jako výhodu, ale primárně je tam fakt, že musím myslet na něco, na co bych myslet nemusela, kdyby něco jiného fungovalo líp :-D Coby člověk roztržitý se též snažím takové věci ve svém vlastním provozu minimalizovat... :-))
    AIJA
    AIJA --- ---
    KOUDY:
    Ty puntíky jsou asi na kterýmkoliv chlapovi prudce infantilní:-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    podle brna soudit chyba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam