• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    1KA: Na miru, jedine. Manzel je podobne a kdyz uz se neco podari jak takz, aby mu bylo, jsou to maximalne kosile a i tak to neni ono. (Zkuste treba Tailor4less - pomer cena vykon supr).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    1KA: koukam pan je 2D - kamaradka ma podobne rozmeroveho manzela, je to dost boj s tim oblecenim:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    1KA: to mi prijde jako dost nepomer vahy a vejsky a bude imho dost tezky na takovyho cloveka sehnat nejakej oblek kterej by na nem neplandal nebo mel spravne dlouhy rukavy..zkusil bych ho spis nechat usit na miru...uz asi neporoste takze by ho mohl mit plno let:))
    1KA
    1KA --- ---
    KOUDY: Kdo mi poradí, kde seženu dobrý, cenově přiznivý sako pro chlapa 200cm/82kg, dlouhý ruce, tak budu ráda. Zatím vše neforemné, předražené nabubřelé nic. Jo a Liberec ))
    EDERA
    EDERA --- ---
    SITH: A jaké jsou ty alternativy, teda?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KAIAFOX: Jo, plati, ale je to děs a potíže s dodávkami. Jediné, co musím kvitovat je to, ze je to všechno bavlna/hedvábí a ne polyester
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Z Pietra Filipi jsem měla před lety vlněný kabát a vydržel 5 let usilovného nošení a dalších 10 občasného, ještě ho mám. Zašla jsem tam po 10 letech znovu a ceny byly dvojnásobné a obsah vlny poloviční. Svetříky z akrylu za 1500 kč taky nic moc, za polovic se dá koupit lepší. Tak jsem si koupila hedvábno-bavlněnou šálu ve slevě a šla dál.


    JAKE_UP: nehřeje je důsledek mizerného složení.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CAMELLA: Ale to vam plati firma, kdyz si vymysli takovy hovadiny, nebo ne?
    SITH
    SITH --- ---
    JAKE_UP: Blažek byl vždycky zbytečně předražený, překvapuje mě, že se toto téma vždy nějak pravidelně opakuje. Vždy je tu lepší alternativa za 2/3 ceny toho co dělá Blažek
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    S Petrem Filipem jsme teda nikdy zadnej kvalitativni problem nemel. Je teda pravda, ze naposledy jsem si tam neco koupil pred spoustou let a vetsinou to bylo tricko nebo svetr. Po letech pak az letos kabat a az na to, ze nehreje, mi prijde ok. Zato Blazek na me vzdycky pusobil jako takova navonena bida, ale aspon tomu jakz takz odpovidala cenovka. Ale letos jsem tam vlezl a ty ceny mi teda prisly neadekvatni. Aby mi Blazek nabizel kosili za trojku, kdyz mi ji Lohniskej usije za dvojku i s monogramem, to je trochu ulet. Mares asi neco stoji.

    Boty netusim, ty ze zasady u znacek primarne zamerenych na obleceni nekupuju.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    My mame od Blažka povinny dresscode v praci a jako peklo pekelný. Je to drahy, nepohodlný a hodně rychle se to nici
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja mel od blazka dva obleky a jedny boty a prislo mi ze je to vsechno materialove/kvalitativne naprosto naprd..podobne jako Pietro...boty sem si pak koupil troje v jermyn street kdyz sem byl v londyne..a potom mi nekdo doporucil stranku http://www.ctshirts.co.uk/mens-shoes?q=gbpdefault||||||||||||||| kde maj ty boty taky...maj tam obcas super slevy a kvalitou mi to prijde o level/dva vejs nez blazek/pietro..pritom je to za stejnou cenu..Jedny boty okolo 3-4k max..Nechapu jak muze blazek prodavat boty za 10k..to musi bejt nejakej april nebo neco..
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KAIAFOX: jak řikam, bude to kus bohužel, vypadá to, že mám štěstí a navíc ta kolekce, co tam maj teď je fakt moc pěkná... neřikam, že jsem nějakej pravidelnej zákazník, ale je občas dobrý si rozšiřovat obzory, protože mam pocit, že v tomhle průmyslu se ta kvalita / nekvalita tak nějak pořád přelejvá a jednou je naprd tenhle a podruhé zase někdo jinej.
    JIMX
    JIMX --- ---
    Od blažka mám oblekový kalhoty a kabát ... cenově mi to tenkrát při kupování přišlo naprosto ok (zhruba stejně drahý jako tenkrát ještě existující OP Prostějov), kvalitou úplně jinej kosmír (než OP Prostějov) ... nehledě na to, že v prodejně OPčka zamrzli v osmedsátkách (znuděné prodavačky v prázdném krámu fakt nedávám), narozdíl od Blažka, kde se nám hned věnovali (tenkrát jsem šel jenom pro ty kalhoty a odnesl si i kabát)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAFROST: Co jsem videla od Blazka, z toho litaly nite. Za takovy penize ani nahodou. Boty jsou pekny, ale soudit kvalitu podle fotky se da tezko. Ja jsem zamilovana do Loake - vzhled i kvalita (obcas se daj koupit i za trojku, kdyz maji slevy).
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAKE_UP: přesně tak jsem uvažoval já, za 6 a více bych do toho od něj ty prachy nedal, za tuhle cenu adekvátní, navíc jsou pohodlný jako sviň.

    T_Y_L: zase tak bych tomu nevěřil, protože to je všeobecně v těchlech obchodech každý rok jinak. Teď od blažka pár věcí mam a úplně v klidu bych si tam z toho, co mají momentálně v nabídce vybral klidně víc. Kvalitní to zboží skutečně je (alespoň, co se třeba košil a předevšim jejich střihů týče, tak i ty boty mají slušný, hlavně teď s těma slevama). Jak jsou na tom s oblekama atp., to nemohu soudit, protože to není můj šálek kávy.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAKE_UP: Jsou pekne zpracovany, kozeny...pred slevou mi tam tak vse prijde napaleny, po sleve to podle me odpovida.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JAKE_UP: on zas tak starej neni ;)
    jinak nevim jak boty, ale ja od nich mam par kalhot a kabatu a jsou naprosto v pohode...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MOODYCAT: Za tu trojku to asi odpovídá. Ale viděl jsem tam i nějaký šílenosti za deset a to jsem si říkal, jestli se starej Bláža neposral v kině.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    EDERA: Tyhle boty byly z necelych sesti tisic na 3.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam