• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    EDERA
    EDERA --- ---
    T_Y_L: Mně v tom trochu ruší ta košile. Pokud teda dobře vidím a fakt je světlemodrá s bílým límečkem. Ale kabát a klobouk jsou super.
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    T_Y_L: Tohle me celkove bavi, ze by se uz dostalo do širšího podvědomí, vice informaci o panské módě?
    Jediny co mi trochu vadi je kravata, mozna bych zvolila tmavou matnou s drobnym vzorkem, ale jinak skvely!
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    T_Y_L: Na mě je to takhle na první pohled taky kapánek divoký, ale plus ode mě máš za boj proti šedi a uniformitě chlapů v ulicích. To oceňuju.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    T_Y_L: (Tak já se posunu :))

Jj, jen na téhle fotce je toho na mě už moc, jak je vidět všechno najednou.
    Jinak oceňuju klobouk i ty barvy, já osobně je ráda nemám, ale k tobě sedí.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    T_Y_L: mně se to hrozně líbí
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    NIGHTFURY: Je tam dvakrát kostka (šála a oblek) a pruhovaná kravata, ostaní je plain. Standardně je to ve dvou modech - buď je kabát zapnutý (tj. kravata není vidět a ze vzorů kouká jen šála nahoře a kalhoty dole) nebo v místnosti i se šálou sundaný.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    T_Y_L: Za mě příliš mnoho vzorů.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    Také jeden kabát:

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JIMX: To je fajn :).
    JIMX
    JIMX --- ---
    Tak co takhle? Bez šály a se zeleným svetrem místo černého? ... kalhoty jsem si zatím nový pořídit nestihl :-)

ELLA
    ELLA --- ---
    vohoz na mejdan v devátém mesíci,)))

JIMX
    JIMX --- ---
    GRANTORINO: pásek mám, délka je imho akorát ... :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JIMX: podle me to nemusi byt vytahana kolena, ale me to delaji kalhoty, kdyz mi jsou velke a padají ... me to spravi pasek, mozna to spravi pásek... nebo moc dlouhe nohavice, tak zalozit.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MEESHA: šmarjá, otevřený patra obchodních domů, kde se volně přechází mezi značkama a sekcema, obchody se sportovním/streetovým oblečením, "designový" hadry... prostě jsem myslela cokoli, co není "Zara Women" nebo "Gant Men".
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    NANTHEI: a kterej obchod je vicemene unisex? Co tim proboha myslis? :))))
    AIJA
    AIJA --- ---
    EDERA:
    Kupovala jsem teď před Vánocema károvanou tmavě zelenou šálu /linky byly červené, bílé a černé/ z jedné strany a z druhé byly jemný kostičky...slonová kost a sem tam červená, zelená a černá. Měla jsem obyvy, že se nebude líbit, ale prošlo mi to:-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SITH: Buď. Ale já jsem spíš myslel tenký svetr Tommy Hilfiger nebo případně Gant, obepnutý přes dmoucího se milana a trojky kozy, světlé, případně "přirozeně" oprané džíny a boty do špičky.
    SITH
    SITH --- ---
    JAKE_UP: silné obroučky, vousy a airPad v ruce, takhle to myslíš?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Když jsme u těch šál, tak já absolutně bleju ze šály ke svetru, košili nebo i saku. Bez kabátu. Takové te tenké. Ideálně samozřejmě uvnitř místnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam