• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HALVED: hele, mě tak narostly, nehodlam svuj život zasvětit dřepování (který je teda spíš na prdel, než na nohy..) a jsem s nima takhle ok. :)
    HALVED
    HALVED --- ---
    HALVED: hele já se ti nesměju, já to měl taky, vadilo mi to a tak jsem začal dřepovat.
    HALVED
    HALVED --- ---
    JAFROST: ty máš nohy jak holka
    TABBY
    TABBY --- ---
    CHA1NDLER: ... standart... omezení lidé... no jasně :-)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    za mě ta vesta i bez saka ok ....
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JAFROST: Vestu bez saka bych zakázala tak nějak obecně, ale když se ti to líbí.. ;)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    trochu ty neformalni pozeriny na dnesek

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHA1NDLER: pro nekoho je to pozerstvi..pro nekoho zase treba slusnost...ja bych se na dulezitou pracovni schuzku nikdy neoblekl stejne jako kdyz jdu do kina apod..a nevim kde a s kym si zazil to jednani..ale predpokladam ze v cr to asi nebylo..
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    CHA1NDLER: jak bylo řečeno v jednom zfilmovaném životopisu miliardářske dědičky -jenom ty jsi tak bohatá, ze si můžeš dovolit šaty z obyčejné látky.....
    Tak asi tak. ..... Na tebou popisovaném meetingu byli pravděpodobně lidé znalí situace těch ostatních netěšili to protože věděli kdo přijel jakým autem.
    Ano ukazovat světu jak jsem na tom je často poza, ale společnost ji vyžaduje, hlavně v určitých situacích.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KOUDY:
    LOL!

    Hele tohle je proste pozerstvi, nic jinyho. Jasne, oblek na jednani je standart, ale zazil jsem meeting o zakazce 200Mio USD a tam fakt vubec nikdo neresil, jestli nekomu ladi hodinky k botam, nebo jestli ma nekdo dziny, (a jako ze je tam par lidi melo). Spolecenska uroven nema s oblecenim zdaleka tolik spolecneho, kolik tomu - zhusta prave dost omezeni lide - prisuzuji - vetsinou proto, aby se sami citili nejak vyjimecne :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    T_Y_L: body za jinakost, jinak se mi to ale mlati hlava nehlava. Kabat, klobouk, boty, fajn. Kravata a kosile s jinym limeckem ne.
    ZARA
    ZARA --- ---
    T_Y_L: dala by som bielu koselu a daku jednofarebnu vyraznejsiu kravatu (cervenu/bordovu/zelenu..) inak fajn!
    EDERA
    EDERA --- ---
    T_Y_L: No, já jsem konzerva stará a modrá jako studená barva mě v tom do teplých odstínů laděném ohozu přišla rušivá (nemluvě o tom, že se mi nelíběj košile, co mají jinou barvu límečku než tělo). Pokud to není její jediná stopa, ale opakuje se v kostce obleku, tak už to vnímám jinak.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    EDERA: No ta je vidět až když člověk zkoumá ten vzorek, na fotce jsou takové detaily bez šance. Ale spíš mi šlo o tu univerzálnost modré, podle mě se s ní dá málo co zkazit (samozřejmě taky záleží na odstínu). Ostatně se říká, že člověk by na sobě neměl mít více než tři barvy, ale do těchto tří barev se nepočítá bílá, černá a právě modrá.
    EDERA
    EDERA --- ---
    T_Y_L: Aha. Ta modrá na obleku není na fotce fakt vidět. Ale to pak modrá košile dává smysl, to jo!:-)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    T_Y_L: Mně se na tom hlavně líbí že je vidět, že máš nějaký svůj styl. Spousta lidí si prostě nakoupí různé věci, které se jim líbí nebo hodí a pak je náhodně kombinuje, na tomhle je vidět "něco víc".
    Plus teda za chlapem v obleku, kabátu a s kloboukem se otočím ráda kdykoliv :)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    IDENTITY: A to jsem včera zrovna ještě volil konzervativnější kombinaci (pracovní).

    SABATHSASULE: Do povědomí se to asi obecně více dostává. Osobně chodím podobně (myšleno obecně, ne jen tuhle barevnou kombinaci) oblékaný už docela dlouho. Ale je pravda, že díky internetu jsou lépe dostupné informace, které člověka mohou posouvat (třeba o kvalitě, možnostech atd.).

    EDERA: No to je tak, že každý by si tam něco vyměnil, někdo kravatu, někdo košili, někdo šálu. Já to vidím tak, že přípustných kombinací (aby to netrhalo oči :-) je vždycky více (taky v rámci toho co má člověk v šatníku) a také jde o to, aby člověk nechodil pořád v tom samém (i když by třeba nějaká kombinace mohla zdát o něco lepší). A třeba bílou košili (která by třeba mola být méně „kontroverzní“) jsem měl minule a já mám rád změnu. Jinak modrou považuji za docela univerzální barvu (ostatně i na tom obleku se ta kostka skládá z odstínů hnědé a modré (i když takový detail není na té fotce vidět).
    EDERA
    EDERA --- ---
    T_Y_L: Mně v tom trochu ruší ta košile. Pokud teda dobře vidím a fakt je světlemodrá s bílým límečkem. Ale kabát a klobouk jsou super.
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    T_Y_L: Tohle me celkove bavi, ze by se uz dostalo do širšího podvědomí, vice informaci o panské módě?
    Jediny co mi trochu vadi je kravata, mozna bych zvolila tmavou matnou s drobnym vzorkem, ale jinak skvely!
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    T_Y_L: Na mě je to takhle na první pohled taky kapánek divoký, ale plus ode mě máš za boj proti šedi a uniformitě chlapů v ulicích. To oceňuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam