• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    SOLEI: no, což je něco, s čim už nesouhlasim :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    JAFROST: jo to chapu , většina lidí nosí co se jim líbí já jen vyjádřila názor, že ty kalhoty a vesta k sobě neladi a navíc jsou ty kalhoty neslusive
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    SOLEI: no já jsem úzkej celej, navíc teda mě tyhle "legínoidní" kalhoty vyhovujou, necejtim se jako bych měl na nohách trubky... jasně, nemusí se to líbit každýmu, to je v pohodě a já jsem s tím taky v pohodě. Jinak k takovýhle vestě... nemám rád konvence, resp. nejsem nějakej maník, že bych se jima řídil a mám rád, když k sobě oblečení prostě ladí jako celek. Což tohle splňuje bez ohledu na to, jestli by bylo vhodnější k tomu mít něco jiného.
    KOUDY: díky za tip
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MOODYCAT: zkuste https://www.facebook.com/primoemporiocz/?fref=ts ..sou na harfe a kalhoty maj skvely...Vlastni to kamos tak kdyztak muzu zkusit vyjednat nejakou slevu za vetsi nakup nebo tak neco :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MOODYCAT: chapu a co Takhle nechat ušít? Něco takového musí sluset snad každému chapovi.https://cz.pinterest.com/pin/384283780679392477/
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SOLEI: Jasny no, ono v CR je kriticky nedostatek dostatecne dlouhych kalhot italskeho uzsiho strihu bohuzel :-/. A taky je fakt, ze tyhle kalhoty vypadaji na fotce jako leginky, ale ve skutecnosti to tak uplne nepusobi :).
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MOODYCAT: no jo ale ty pavouci nožky a rysujici se kolinka jsou divné, při troše hledání vby určité šlo najít něco přijatelného
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SOLEI: Zcela uprimne v klasickych rovnych kalhotach vypada strasne.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    JAFROST: je to divné mas úzké džíny k vestě.......prostě divné, ani moderní ani hipster ani stylizace do dandy......
    K takové vestě to chce vlněné kalhoty rovného střihu
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JAFROST: Lolózní.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HALVED: hele, mě tak narostly, nehodlam svuj život zasvětit dřepování (který je teda spíš na prdel, než na nohy..) a jsem s nima takhle ok. :)
    HALVED
    HALVED --- ---
    HALVED: hele já se ti nesměju, já to měl taky, vadilo mi to a tak jsem začal dřepovat.
    HALVED
    HALVED --- ---
    JAFROST: ty máš nohy jak holka
    TABBY
    TABBY --- ---
    CHA1NDLER: ... standart... omezení lidé... no jasně :-)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    za mě ta vesta i bez saka ok ....
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JAFROST: Vestu bez saka bych zakázala tak nějak obecně, ale když se ti to líbí.. ;)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    trochu ty neformalni pozeriny na dnesek

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHA1NDLER: pro nekoho je to pozerstvi..pro nekoho zase treba slusnost...ja bych se na dulezitou pracovni schuzku nikdy neoblekl stejne jako kdyz jdu do kina apod..a nevim kde a s kym si zazil to jednani..ale predpokladam ze v cr to asi nebylo..
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    CHA1NDLER: jak bylo řečeno v jednom zfilmovaném životopisu miliardářske dědičky -jenom ty jsi tak bohatá, ze si můžeš dovolit šaty z obyčejné látky.....
    Tak asi tak. ..... Na tebou popisovaném meetingu byli pravděpodobně lidé znalí situace těch ostatních netěšili to protože věděli kdo přijel jakým autem.
    Ano ukazovat světu jak jsem na tom je často poza, ale společnost ji vyžaduje, hlavně v určitých situacích.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KOUDY:
    LOL!

    Hele tohle je proste pozerstvi, nic jinyho. Jasne, oblek na jednani je standart, ale zazil jsem meeting o zakazce 200Mio USD a tam fakt vubec nikdo neresil, jestli nekomu ladi hodinky k botam, nebo jestli ma nekdo dziny, (a jako ze je tam par lidi melo). Spolecenska uroven nema s oblecenim zdaleka tolik spolecneho, kolik tomu - zhusta prave dost omezeni lide - prisuzuji - vetsinou proto, aby se sami citili nejak vyjimecne :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    T_Y_L: body za jinakost, jinak se mi to ale mlati hlava nehlava. Kabat, klobouk, boty, fajn. Kravata a kosile s jinym limeckem ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam