• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    ARALIKA
    ARALIKA --- ---
    MEESHA: mě teď opravila dvoje šaty a ne za tak moc peněz tahle paní http://expreskrejcovstvi.obchodak.net/ látku kolem knoflíčku by zvládnout měla
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MEESHA: neni lepsi proste koupit jinou?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Help - potrebovala bych nekoho sikovnyho, kdo umi sit. Na kosili myho chlapa je potrhana latka kolem knoflicku, nejde to slusne zasit, aby to vypadalo nejak ciste, tak jsme uvazovali o vsiti pruhu latky pod vsechny knofliky. Ptala jsem se dvou svadlen, jedna se s tim vubec nechtela resit, druha slibila poslat odstiny pruhu, ale neposlala nic. Neni tu nekdo, kdo by s tim pomohl? Diky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    1KA: konečně neco zabavnyho :-) plus
    1KA
    1KA --- ---
    Šaty jsou trochu BDSM fake, ale docela mne bavěj :-)



    SARAJ
    SARAJ --- ---
    JAKE_UP: jj. Presne tak.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SARAJ: Zase sem brzo dáš nějakou fotku, viď?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nechcete si dat pohov, vsichni?!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JONY: To by určitě chtěl.
    JONY
    JONY --- ---
    a co si už kxichtík strčit do prdelky?
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    JAKE_UP: počkej neblbni to by se mi to pak mohlo líbit jeste víc :-)))

    Vy z toho zase děláte tragédii jen jsem chtěl vidět jak vypadá a myslím ze nejen ja ....
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    JAKE_UP: Super je to vyslovit... skoro jazykolam... k X chtík :D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Za slovo kxichtík by tě při tom honění měla nakopat do koulí.

    DROOPI
    DROOPI --- ---
    SALAMAN: na honeni si pustím porno , chci jen vidět její kxichtik to je vše :-) ( btw kdo to nejvíc křičí od toho to fičí :-)))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SALAMAN: a to je takova mila veta, cece..
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DROOPI: To na to honění nutně potřebuješ i obličej?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DROOPI: oblicej tady po nyxu parkrat mozna i probehl , ale ted ne e.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    SARAJ: ukaž obličej prosím :-) a btw super efekt se zrcadlem :-))
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    Za kulturou v rubašku

    KEPASO
    KEPASO --- ---
    JAZDA: no u vetsiny, to tezko rict, protoze jak rikas, jsou videt ti, kteri chteji byt videt. ani mi nevadi to, ze to delaji, ale ze si nepriznaji, proc to delaji. argumentujou tim, ze to delaji proto, ze se fyzicky citi dobre. to chapu, ale prece se budou citit stejne dobre, kdyz se svetu neukazou.

    dnes si masa vytvari pseudohrdinny, sledujou je na socialnich sitich, hltaji hesla „takhle jsem chodil pul roku do posilovny a takovy mam brisaky!!! a muzete je mit taky, kdyz nebudete lenosi“. se ptam proc bych mel mit pekac buchet. pokud by byl designer, kterej lidsky telo navrhl, musel by se chytat za celo. tohle je sileny. je to spatne z mnoha pohledu. skutecne to prispiva ke konci civilizace.

    je v poradku, kdyz ma nekdo pekac buchet na zaklade toho, ze mesice odhazoval kameni v nepalu po zemetreseni a pri pachani kolektivniho dobra splnil pozadavky, ktery jsou na nej dnes kladeny. az moc vsichni ti huxleyove, orwellove, matrixy vlastne ukazujou, ze nejsou daleko od pravdy.

    JAZDA
    JAZDA --- ---
    KEPASO: jo vsimla jsem si jak to vzniklo a s prvotni namitkou i souhlasim, jen mi prislo ze ty posledni argumenty uz zasly az na uroven "sport = snaha o krasu", ale tak zapal boje asi no.

    Social media svet - myslis, ze u vetsiny? Ja nevim, proto se ptam. Jen, ze o tech, co to tak nemaj se nedozvis, takze tezko delat statistiky. Jsem nenapravitelny optimista a verim, ze ma socialni bublina, kde jsou chlubici velky vyjimky neni az tak unikatni.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    JAZDA: se nebavim o tech, kteri sportujou, protoze sportujou a chteji sportovat. vysvetlovat mi to nemusis. prirozene kdo sportuje, vic nebo min se blizi predstave idealu krasy, aniz by o to usiloval.

    ale pokud vim, tak celej flejm zacal tim, ze jafrost ma tenky nohy a podle nekterych by s tim mel neco delat, protoze to VYPADA debilne. a ja si myslim, ze s tim neni duvod nic delat, protoze je mu to je asi uplne u zadele.

    celej zdejsi proplem je o tom, co se libi a co se nelibi. pritom sport neni o libeni se. teda u vetsiny jo, jinak by svoje plochy briska a bicepsy neukazovali na intenetu, nebo kolik za den ubehli. protoze kdyby to nehodili na internet, nestalo by se to. tak ten social media svet dnes funguje. dyt je to komicky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam