• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BONEMINA: Diky bohu za fotku at je to cokoli a leze se v tom po stene jakkoli blbe!
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Má pracovní z pátku
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    ILLUZE: triko bylo uplne v pohode, zeleny tenisky k ty cerny nic moc.. ale byly to SW tak jasny plus
    Kazdej se cejti dobre v necem jinym.. ja se take neoblikam odpovidajicim zpusobem ke sve praci nebo veku. A az na par stylovejsich kamaradu ktery obcas brblaj to nikomu nevadi
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    JAKE_UP: Myslíš?
    Je tu spousta žen, co se mají rády a oblékají se podle sebe a svých potřeb. A troufnu si říct, že jsou krásné, některé dokonce atraktivní.
    A ano, přestože jsem si tu vysloužila dost mínusů za fotku - je mi to jedno. Protože se v tom oblečení prostě cítím fajn, děti to tričko mají rády a ve skutečnosti to vypadá velmi dobře, jen holt na fotce divně (což mi je fuk). A jedna podstatná věc - cítím se v něm hezká.
    Že to může urážet něčí jemnocit, mne nezajímá. V tom oblečení chodím já, ne mé okolí.
    Nakolik jsem pro někoho atraktivní jako sebevědomá sebemilovnice, ponechám na ostatních... Pro mne je důležité, že se cítím dobře a mám se ráda. A doufám, že totéž naučím své dcery.

    P.S.
    Přestaň se brát tak vážně ,-) Lidem kolem se uleví...
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    Tak tady je to i s komentářem http://ona.idnes.cz/...chneiderova-mihulova-1po-/modni-trendy.aspx?c=A160306_120117_modni-trendy_zar
    Schneiderová, která měla mít živůtek o 15-20 cm kratší a o číslo menší imho, má 100 %. Stejně jako Voříšková (???!).
    Za mě je teda top Stivínová.
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    lidi, co blázníte. vždyť to těm ženám sluší, jsou decentně a vkusně oblečený na takovou událos - lvi, čili black tie. a u black tie, jak víme.. je nežádoucí příliš pobuřovat nebo odhalovat víc než je nutný je faux pas. slečna má prsa akorát, byť menší a výstřih nikoho neurazí. kdo chce vidět módní peklo nebo kozy, tak na to jsou jiný auditka ne. já jsem za žádný kozy, žádnej soudek. nic takovýho na tý fotce nevidim.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JAKE_UP: Proč neupozorňovat na charakteristické rysy toho, co prodávám? To jdu proti efektivitě prodeje. Já chci, aby kupoval někdo, komu se to bude vyloženě líbit, ne někdo, kdo to bude s to akceptovat. A tudíž klidně upozorním rovnou.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAKE_UP: Jo tak :). Pak vlastne nechapu, o cem se tu bavime.
    Asi o tom, ze prekvapive spousta zen nosi obleceni takove, jake se jim libi a ne takove, ktere nutne vystavuje jejich "material" jako uzenky na krame.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ACKO: Prakticky se o ničem jiném nebavíme.
    MOODYCAT: Nikde netvrdím, že se mi líbí velká prsa.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAKE_UP: To je prave omyl. Pokud vyjdeme z premisy, ze nekdo ma rad hubeny holky tak samozrejme oceni presne to, ze se mu ta holka tak i prezentuje.
    Ja zadny vyhraneny objemovy pozadavky nemam (resp. si nemyslim, ze zenska krasa zavisi na velikosti koz, ale spis na tvarech tech objemu a proporcich) mel jsem treba i nekolik baletek jako pritelkyne a ty by nejspis vypadaly podobne. Naopak, holky s velkym poprsim to u vecernich satu (a nejenom u nich) vubec nemaj jednoduchy, rekl bych ze pripadu kdy z toho vznikne mensi ci vetsi katastrofa se u nich najde vic.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAKE_UP: V cem? Ze jsou chlapi, co se jim libi mensi prsa? Myslis, ze nejsou? Ze slecna zustane do konce zivota bez partnera kvuli tomu, ze nema balony?
    ACKO
    ACKO --- ---
    JAKE_UP: Takže se ti líbí malý prsa, ale chceš se koukat na velký. Se svým psychoanalytikem jsi už o tom hovořil?;-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MOODYCAT: No vidíš, to se ale právě pleteš.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAKE_UP: Hele ja myslim, ze vsichni pochopili, ze se ti libi velka prsa. Nastesti se nelibi vsem chlapum. A propos, co ma slecna s malyma prsama delat? Nechat si usit obri balony? Schovavat je a doufat, ze si toho nikdo nevsimne?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK:
    JANDOS: Možná by stačil pohled do svlečených, kde pravidelně suverénně nejvíc plusů získávalo jisté ID s nadprůměrně velkýma mekmekama. Ale to asi teda hlasovala hlavně ta menšina.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Takže si každá druhá kupuje pushupku a každá třetí si do zavařovačky šetří na umělý prsa, protože cílej na menšinu?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAKE_UP: heh, me se z tech ctyr dam libi ta vlevo treba nejvic :-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Vysvětlíš mi to?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Zajímavý je, že žádný prsa ve velkým výstřihu nikomu nevadí. Ale jakmile by si nějaká baculka s pařezama místo stehen vzala minisukni, to se tady rozkvokáte.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MORGAIN: S tímhle můžu souhlasit. Nicméně není nutno skrývat, stačí zbytečně neupozorňovat.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JAKE_UP: Jak pro koho, každé zboží má svého kupce. A přiznejme si, že snaha prodat své zboží kupci, který ho nechce, pod obalem něčeho jiného, aby si nevšiml, je spíš cesta do pekla, než k oboustranné spokojenosti... ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam