• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MORGAIN: To je všechno velká nádhera. Nic to ale nemění na tom, že zřejmě pak taková sebevědomá sebemilovnice ale nebude příliš atraktivní.
    ACKO
    ACKO --- ---
    SITH: Z ženského pohledu si myslím, že šaty jsou velmi vhodně zvolené, protože se nemusí kontrolovat, jestli ji z nich nelezou prsa, když je má malý, tak nelezou, že? Naopak velký prsa v tomhle modelu by vypadaly poněkud vulgárně a ještě by nositelku nutily k tomu, aby se celý večer věnovala jen tomu, jestli má šaty zakryté to, co zakryté má být. Šaty naopak naznačují, že tam nějaký prsa jsou, sice malý, ale jsou:-)
    SITH
    SITH --- ---
    VALENTINA: mě by se na ní líbilo cokoliv jiného než šaty ukazující prázdný dekolt
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ano, tyto saty jsou delany pro maly kozy. Podle me ji to slusi.
    Ano, vetsina chlapu (a nejaka ta zena) by spis ocenila pohled na poradny dudy prekryte jenom timto hadyrkem.

    Vsechno ostatni jsou maskulini versus feministicke kecy. Jak ctu ty vyrazy "nema mindrak", "vetsinovy muz" a "slecna se ma rada", tak spis ty feministicke.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SITH: a myslíš, že by teda bylo vhodnější co? ona bude plochá v jakémkoli střihu, ledaže by si vzala vycpanou push-upku. Není to pak teda větší podvod na chlapy, až to z ní svlíknou?:)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JAKE_UP: No, ve skutečnosti je tak trochu váš oblíbený sebeklam, že by se žena měla oblékat tak, aby skryla své odchykly od preferovaného ideálu krásy, protože to se vám mužům (většině) líbí a to jedině je tedy vhodný zjev.
    A vono tužku. Spousty holek nosí věci, které se líbí jim. Nemají potřebu si uměle dovycpávat prsa, aby vypadaly, že mají větší. Líbí se jim jejich prsa i jako malá a klidně si vezmou šaty s výstihem a jemnou látkou, ve kterých to rozhodně neutají. Nemají potřebu pořád nosit jen černou, protože ta přece zeštíhluje, a klidně si vezmou upnuté výrazně barevné šaty a nijak je netrápí, že je v nich jasně vidět, že nemají zrovna ploché bříško a ukáží oválné tvary svého těla jako přednost... Naštěstí :-).
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Soudek tam zadnej nevidim a slecne ty saty s vystrihem slusej...chovejte se trochu jako lidi a ten fasismus nechte u ledu.....neeeext
    SITH
    SITH --- ---
    MORGAIN: já opravdu nechci trollit a vážně mě to zajímá. Vám ženám její model evokuje to, jak se má sebe ráda, jak má za vzor Gwyneth a jak nemá žádný mindrák, já jako normální chlap za tím vidím buď to, že má nevhodně zvolené šaty nebo to že její kamarád prohrál sázku a musí jít s holkama na ples. A jako chlap co miluje kozy si prostě výstřih spojuji s částečným pohledem na poprsí, až už menší, střední či větší (kde už to ale bude spíše snaha o attention whoring), než pohledem na komplet plochý hrudník. A omlouvám se pokud vás můj upřímný pohled na věc uráží
    ACKO
    ACKO --- ---
    JAKE_UP: je jich docela dost, co preferují menší velikost, nic výjimečného na tom není. Jen to třeba nevykřikují nahlas, možná proto, že to není zajímavé téma?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MOODYCAT: Já teda nevím, jakou velikost měl na mysli tady kolega pode mnou, ale já si mezi dvojkama zádama a obříma kozama umím představist spoustu velikosti poprsí, který by se mi v těch šatech líbily víc. A určitě by to neuráželo dekorum takové události jako je předávání Lvů.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JAKE_UP: A tobe vy obri kozy derouci se z takoveho vystrihu prisly na spolecenskou udalost vhodne?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ACKO: Ale tak to je fikané! Já jsem zapomněl, že výjimečným mužům se kozy nelíběj.
    SITH
    SITH --- ---
    ACKO: myslím že to odfiltrování bude oboustranné
    ACKO
    ACKO --- ---
    JAKE_UP: Tak to bude tím, že její cílovkou nebude většinový muž. Takhle ty, o které nestojí, hezky v prvním kole odfiltruje.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MORGAIN: Tohle je takový váš oblíbený a velmi rozšířený sebeklam.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    JAKE_UP: Zjevně má sama sebe slečna ráda dost na to, aby pro ní bylo důležitější, co se líbí jí samotné, než co se líbí (většině) mužů/m :-D.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SITH: Určitě. Hraje přece v Iron Manovi!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já se omlouvám, že se nevyznám, jaký střih propaguje Gwyneth Paltrow. Odpoledne si cestou ze solárka koupím novou Elle a pokusím se to dohnat.
    SITH
    SITH --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: když to dělá Gwyneth tak to tak teda bude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam