• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    tyve příště budu muset asi připsat ještě k fotce: ne vohoz do práce, ale na drink (s holkama).. jinak tu máme flame o tom, jak moc velkej trapas jsou bradavky v práci. puritáni! :)
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    BLONDYNKA: mně sedí a cítím se v nich dobře. přátelům se v nich líbím..to je pro mě nejdůležitější ,) takže já jsem v celku spokojená :) a po stranách a k břichu mají projmutí - švy. takže tou bramborovou nokií, co to fotím to může vypadat zkresleně.. ale co já tobě vůbec vysvětluju, že :))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLONDYNKA: tak bez pradla do prace nechodim:D medved taky rikala, ze ji to prijde celkove spatne - natoz v praci..
    Jinak tu vasi pravnickou uchylku odzenstovani moc nechapu, vetsinou z toho vypadne neco fakt sileneho...maloktera z vas to da vkusne a kvalitne.
    SITH
    SITH --- ---
    SLASTE: tobě jsem dal plus a dál se bavím se Saraj, děkuji
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SITH: tak hlavně, že to víme :))
    co třeba nějakej svůj vohoz kdybys radši nahodil. omg))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SITH: ale to je tvuj problem, otazka tveho ovladani se. Me se taky muze xkrat libit nejakej kus chlapa pri jednani a co jako... mu mam rict... simvas, jdete si vzit rukavice, mate fakt pekny ruce?!
    SITH
    SITH --- ---
    SARAJ: na obchodní schůzce chci řešit obchod a ne do očí bijící bradavky, takže bych takovou slečnu poslal domu se převléknout :)
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    MEDVED007: neoblíkla jsem si to do práce (tam bez podprsenky, když není 35°+ nejdu,-), ale na podvečerní drink s holkama...vycházka. a fakt nejsou ty šaty formální. jsou celkem elastický, vzadu mají dlouhý zlatý zip, takže jsou na můj vkus dost casual ,) ty baleríny a psaníčko jsem právě vzala proto, aby to nebylo formální ,)
    a právě jak jsou ve vrchní půlce obepnutý, žádná podprsenka v tom prostě nevypadala dobře.

NEI: nejseš úchyl ,)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SITH: blbe se ti soustredi, co?:D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MEDVED007: chces mi rict, ze jste meli pravidlo - bradavky nesmi byt nikdy viditelne? Jako delam v xtem korporatu, kde treba raminka na letnich satech maji mit urcitou sirku etc, ale tohle jsem fakt nezazila. Prijde mi to dost prehnane a mimo praci primo usmevne.... jak reagujes treba na zeny co nenosi podprsenku?
    SITH
    SITH --- ---
    SARAJ: viditelné bradavky pod šaty do práce prostě nepatří
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SARAJ: tak všichni tady asi víme, že chlap má pinďoura, ale přesto drtivá většina lidí nemusí chlapy v elasťákách.........s bradavkama je můj pocit podobnej........neříkám, že to je jediný správný pocit, neříkám, že ty to nemůžeš vnímat jinak......ale já to tak vnímám a popravdě řečeno to tak vždy vnímal i dress code firem, ve kterých jsem pracovala....
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MEDVED007: pro mne neni pointa v tom, jestli ma nekdo odkojeno a ma vetsi bradavky a vi jak je schovat, pro me je pointa v tom, proc je sakra schovavat. Nechodim v modelech - dobry den, kozy ven, ale tohle uz mi prijde prehnane. Proste proc...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: plus teda delat z bradavek resitelnou zalezitost...jako ech. Mne tohle lehce vadi, jak mas pekne nohy a nosi sukne, tak je sledovanej pomalu kazdej centak - v ramci dress codu. Bradavky jsou spatne... jako co je dobre?Vypadat jako androgyn v satech?
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SARAJ: po x letech kojení mám s tímhle tématem bohužel široké zkušenosti....a zodpovědně můžu říct, že to řešitelné je a to i jinak než sakem :-) a nedělám z toho haló, ale dala jsem zmíněnému modelu mínus a přišlo mi slušné vysvětlit proč, protože jinak jsou ty šaty pěkné....
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KOUDY: :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MEDVED007: pradlo mam dobre, saty do prace obzvlaste na jednani mam kvalitni a stejne.. Jako zase delat velke halo z bradavek mi prijde lehce uz ujete. Dress code jsem zvykla - zadnej vystrih pomalu, sukne ke kolenum, etc.. ale nebudu v lete chodit v saku.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MEDVED007: nam klukum to nevadi btw
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SARAJ: mám pocit, že při dnešním výběru spodního prádla už to je poměrně řešitelná záležitost....
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MEDVED007: jenze obcas se tomu proste nevyhnes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam