• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SITH: seš mimo téma, protože to není vohoz do práce ,) a navíc lžeš, žes mi dal (k téhle chvíli) plus. a lži já nemám ráda. tak proto mínus. ale tobě jeden jedinej minusek přece nemůže vadit ,)
    SITH
    SITH --- ---
    SLASTE: hlavně mě tu nezapomeň ominuskovat :))
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    tyve příště budu muset asi připsat ještě k fotce: ne vohoz do práce, ale na drink (s holkama).. jinak tu máme flame o tom, jak moc velkej trapas jsou bradavky v práci. puritáni! :)
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    BLONDYNKA: mně sedí a cítím se v nich dobře. přátelům se v nich líbím..to je pro mě nejdůležitější ,) takže já jsem v celku spokojená :) a po stranách a k břichu mají projmutí - švy. takže tou bramborovou nokií, co to fotím to může vypadat zkresleně.. ale co já tobě vůbec vysvětluju, že :))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLONDYNKA: tak bez pradla do prace nechodim:D medved taky rikala, ze ji to prijde celkove spatne - natoz v praci..
    Jinak tu vasi pravnickou uchylku odzenstovani moc nechapu, vetsinou z toho vypadne neco fakt sileneho...maloktera z vas to da vkusne a kvalitne.
    SITH
    SITH --- ---
    SLASTE: tobě jsem dal plus a dál se bavím se Saraj, děkuji
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    SITH: tak hlavně, že to víme :))
    co třeba nějakej svůj vohoz kdybys radši nahodil. omg))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SITH: ale to je tvuj problem, otazka tveho ovladani se. Me se taky muze xkrat libit nejakej kus chlapa pri jednani a co jako... mu mam rict... simvas, jdete si vzit rukavice, mate fakt pekny ruce?!
    SITH
    SITH --- ---
    SARAJ: na obchodní schůzce chci řešit obchod a ne do očí bijící bradavky, takže bych takovou slečnu poslal domu se převléknout :)
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    MEDVED007: neoblíkla jsem si to do práce (tam bez podprsenky, když není 35°+ nejdu,-), ale na podvečerní drink s holkama...vycházka. a fakt nejsou ty šaty formální. jsou celkem elastický, vzadu mají dlouhý zlatý zip, takže jsou na můj vkus dost casual ,) ty baleríny a psaníčko jsem právě vzala proto, aby to nebylo formální ,)
    a právě jak jsou ve vrchní půlce obepnutý, žádná podprsenka v tom prostě nevypadala dobře.

    NEI: nejseš úchyl ,)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SITH: blbe se ti soustredi, co?:D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MEDVED007: chces mi rict, ze jste meli pravidlo - bradavky nesmi byt nikdy viditelne? Jako delam v xtem korporatu, kde treba raminka na letnich satech maji mit urcitou sirku etc, ale tohle jsem fakt nezazila. Prijde mi to dost prehnane a mimo praci primo usmevne.... jak reagujes treba na zeny co nenosi podprsenku?
    SITH
    SITH --- ---
    SARAJ: viditelné bradavky pod šaty do práce prostě nepatří
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SARAJ: tak všichni tady asi víme, že chlap má pinďoura, ale přesto drtivá většina lidí nemusí chlapy v elasťákách.........s bradavkama je můj pocit podobnej........neříkám, že to je jediný správný pocit, neříkám, že ty to nemůžeš vnímat jinak......ale já to tak vnímám a popravdě řečeno to tak vždy vnímal i dress code firem, ve kterých jsem pracovala....
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MEDVED007: pro mne neni pointa v tom, jestli ma nekdo odkojeno a ma vetsi bradavky a vi jak je schovat, pro me je pointa v tom, proc je sakra schovavat. Nechodim v modelech - dobry den, kozy ven, ale tohle uz mi prijde prehnane. Proste proc...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: plus teda delat z bradavek resitelnou zalezitost...jako ech. Mne tohle lehce vadi, jak mas pekne nohy a nosi sukne, tak je sledovanej pomalu kazdej centak - v ramci dress codu. Bradavky jsou spatne... jako co je dobre?Vypadat jako androgyn v satech?
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SARAJ: po x letech kojení mám s tímhle tématem bohužel široké zkušenosti....a zodpovědně můžu říct, že to řešitelné je a to i jinak než sakem :-) a nedělám z toho haló, ale dala jsem zmíněnému modelu mínus a přišlo mi slušné vysvětlit proč, protože jinak jsou ty šaty pěkné....
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KOUDY: :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MEDVED007: pradlo mam dobre, saty do prace obzvlaste na jednani mam kvalitni a stejne.. Jako zase delat velke halo z bradavek mi prijde lehce uz ujete. Dress code jsem zvykla - zadnej vystrih pomalu, sukne ke kolenum, etc.. ale nebudu v lete chodit v saku.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MEDVED007: nam klukum to nevadi btw
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SARAJ: mám pocit, že při dnešním výběru spodního prádla už to je poměrně řešitelná záležitost....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam