• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    EDERA
    EDERA --- ---
    ACKO: Popřípadě ještě přihlédneme k tomu, s kým to jednání je - s Němcema projde prakticky cokoliv, zatímco čím víc na východ, tím formálnější je zapotřebí, aby to bylo, pokud člověk nemá vypadat jako chudej příbuznej a trhan.
    ACKO
    ACKO --- ---
    MAR_TINA: já jsem pracovala jen na pracovištích, kde byl dress code vcelku uvolněný, bylo jen nepsaným pravidlem, že když máme jednání, oblečeme se víc formálně.
    SITH
    SITH --- ---
    a mě vcelku dost překvapuje že se na tyhle věci vůbec ptáte
    ACKO
    ACKO --- ---
    BARBORKA: takovej malej a už musí do práce?:-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: ja hlavne vubec nechapu, kde tyhle pravidla jsou. dycky jsem myslela, ze treba v bance, ale byla jsem kdysi pri skole pul roku na brigade v citibank v korporatnim oddeleni a lidi tam chodili bezne dzinach, ve velky stavebni firme v kanclu, tam to radsi popisovat ani nebudu, tam se chlapi na jednani o zakazce za pul miliardy obycejne "ohakli" tak, ze si vzali treba outdoorovou kostkovanou kosili a k tomu tenisky. a kde jsem ted, tak tady se na to taky sere a to je to tady samej profesor, docent, MBA a blabla. tak kde to teda sakra je tyhle pravidla? zacinam si myslet, ze je to pouhej mýtus a neni to nikde! :)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    BLONDYNKA: já byla na mateřské 6 let, pět let z toho jsem pracovala, ale stejně jsem do pracovního oblečení neinvestovala, protože jsem pracovala téměř 100% z domova a když už bylo třeba jednou za čas dorazit, tak jsem přeci jen z toho, co bylo ve skříni něco vyhrabala....nebyl důvod investovat....ale my jsme asi jiné typy, tebe móda baví, mě to v podstatě obtěžuje, čili konám nezbytné minimum

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ale to mi vysvětlete, proč jsou ty předpisy (spíš představy) tak striktní. Džíny nebo šaty na ramínka jsou jasně mimo, ale co je nevhodného na těhle REDDAY8: šatech?


    TUILE
    TUILE --- ---
    EDERA: ja mam dvaadvacet satu ve skrini (sem to ted sla spocitat :) ) a na pohovor k mpotencialnimu zamestnavateli, ktery ma striktni dresscode bych si vzala dvoje.
    a neznamena to, ze ty ostatni sou prserny a s klokani kapsou a ja nevim co,
    treba ty barborky saty, co linkovala pred chvili by mi na pohovor taky prisly nevhodny, ac sou krasny.

    chapu, ze u nekoho se ty dva satniky proste neprotinaj a neznamena to, ze musi chodit jako hastros.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MAR_TINA: Tak já až tak někdy před dvěma lety zjistila, jak strašně pohodlnej kus oblečení to je, takže se obávám, že teď se džínové bundy budu držet už nafurt.:-)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    BLONDYNKA: to, ze si neumis predstavit je naprosto bezny fenomen.
    Podobne jako kdyz na subdomene o bydleni webu typu idnes nebo novinky jsou fotky nejakeho minimalistickeho interieru, tak od zverejneni uplyne mas tak pet minut, nez nejaky tvuj "si neumim predstavit" kolega napise neco ve stylu "a kam jako davaj treba kola a lyze, he".
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    SITH: Kam by se tyto nehodily?
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    BARBORKA: No hubenejm a mladejm sluší všechno. Je to poklona, na případný vyvracejíjí odpovědi nebude brán zřetel.
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    ZLOKOCKA: diky :) pruhované jsou rok/dva staré Tommy Hilfiger
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    BARBORKA: Odkud mas ty pruhovane? Jsou bozi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    EDERA: počkej dva roky, bude se nosit něco jiného a budeš vyčnívat.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    BLONDYNKA: mně přijde normální, že člověk na mateřský prostě investuje do oblečení, které aktuálně využije....a u mě rozdíl mezi "pracovním" a "volnočasovým" byl zcela bez průniku, takže jsem po mateřské zjistila, že z pracovních věcí už se toho moc použít nedá....jako nebyla to nula, ale rozhodně to byl pěkný průvan
    EDERA
    EDERA --- ---
    JANDOS: Nepochopila jsem ironii nebo jsi to myslel vážně? Já mám z ranních cest metrem dojem, že džínovou bundu přes letní šaty teď nosíme prakticky úplně všechny a že ten kontrast sice vypadá většinou velmi dobře, ale už je to skoro jak uniforma.:-)
    SITH
    SITH --- ---
    REDDAY8: jenže je pohovor a pohovor
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    JANDOS: mam ji uz od mateřský! :)
    SABATHSASULE: diky, vyridim :)
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    BARBORKA: Ty pruhovaný jsou super, a ta kožešinová koule v rohu má taky plus!
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    Mě teda prekvapili názory, že šaty ke kolenům jsou na pohovor nevhodné. Momentálně odcházím své první pohovory a beru většinou tyto šaty a přišlo mi to ok. K tomu černou kabelku a nízké černé lodičky.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam