• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BLOWUP: ono by i stačilo, kdybys obcas mlčel ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ECLECTICA: A neni spis problem v tom, ze z duvodu o kterejch nebudu spekulovat vnimas jako chlubeni zminku o uplne cemkoli co se nejak odlisuje od tvyho vesmiru? Ve foru kde jde o obleceni ti odpoved na otazku tykajici se obleceni zpusobi zlucovej zachvat... myslis si ze to je normalni? Co by teda pro tebe nebylo chlubeni? Prala by sis abych radsi odpovedel ze jsem tam sel ve vecich koupenejch v bazaru armady spasy? :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BLOWUP: nemám zkrátka v oblibě vychloubačné typy, a obzvlášť pak ne ty, co se chlubí jakoby mimoděk. Myslet si o tom můžeš, co chceš.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ECLECTICA: Ja ti nejsem sympatickej? O tom jsi mi dosud pomlcela, to nevim teda jak ted budu dal zit :-) Ale precti si co jsi mi napsala, z toho ta zamindrakovanost uplne odkapava, sorry for that. Nebo tam vidis nejakej jinej duvod kterej te k tomu postu vedl? ;-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BLOWUP: Když někomu nejsi sympatický, znamená to, že dotyčný je zamindrákovaný blbec, jiné vysvětlení není.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAJITA: ted nevim sice ceho, ale urcite mas pravdu ;-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BLOWUP: ty jich zřejmě taky několik máš, viď?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAJITA: Vsechno samozrejme nevis, ale s umiranim ti do toho kecat nebudu, you are welcome :-)
    ECLECTICA: Je vzdycky zajimavy se dozvedet, jaky komplexy te zrovna suzujou.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Já to vnímám jako svého druhu dobročinnost: pak X, kterej je tak dobrej, že zná jakousi paní Y a je pro Nyx too sexy, nás, maminy a fotry z mimáče, chodí oblažovat svými znalostmi a kultivovat - úplně zadarmíko.

    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    JAJITA: Něco mi říká, že je ještě celá řada věcí, které by bylo možné dovysvětlit
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    a teď můžem v klidu umřít, už víme všechno :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: Soucasti kazdyho setu fotografii pro svatebcany bejva pro uplnost i jedno moje selfie - proste proto ze jsem tam taky byl. Sem ho davat nemam naladu, takze jen slovne: bezovy chinos od dockers, k tomu tmave vinove cervena lnena kosile, cerny lehky sako Armani, sedivy semisovy slippers Navyboot.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ACKO: tjo :-) Kdo by to byl rekl, ze ta krehka osubka ktera se tak submisivne asiatsky usmiva je designerka interieru oplyvajici nadprumernou inteligenci a mimo jiny je cislo tri v jedny z nejvetsich svetovejch architektskejch firem (4000 zamestnancu) specializovanejch na interiery :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAKE_UP: Na celym svete krome ameriky jsou klasicky kravaty pruhovany nakoso (kvuli udrzeni tvaru) ve smeru zleva dolu doprava nahoru. Dokonce mi kdysi v serym davnoveku na nejakym kursu pro management rikal jeden stylista ze opacne to zpusobuje podvedomou disharmonii ponevadz to je proti prirozenemu pohybu oka. V usa to maji obracene, pry aby se odlisili od klasicke anglicke mody ;)
    AIJA
    AIJA --- ---
    BLOWUP:
    Neobvykle pruhovaná? Jako na koso? Tu nosí ale i Zeman a dalších pár panáků z ministerstev. Nebo je na ní něco jinak divnýho?
    ACKO
    ACKO --- ---
    jsem si to musel odrolovat ještě 2x, abych viděla vůbec nějakou kravatu. Kravaty jsou evidentně pod moji rozlišovací schopnost. Jinak nevěsta je roztomilá.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLOWUP: Ta podprda v šatech s holými zády vymazala všechny ostatní dojmy.:-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLOWUP: Jakoze pruhovana kravata je typicka pro ameriku?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ja nemuzu prehlednout tu telovou podprsenku.
    A premyslim nad tim, jestli je na fotkach nekde i Blowup.
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    tak přehlídnout tam nejde hlavně ta krajina :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: Jinak, byl jsem zvedavej, jestli si nekdo v kritickem a vsevedoucim prostredi nyxu vsimne te pro zbytek sveta neobvykle americky pruhovany kravaty, ale ocividne to nikomu neobvykly neprislo ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam