• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    A všimli jste si, že ženichovi moc nesedí sako a kalhoty si taky asi půjčil? To bych teda od tak nóbl lidí nečekala :(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PEDROBEAR: Koudy k tomu dává aspoň fotky, takový drobný důkaz.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLOWUP: Tak je to horší, než jsem si myslela.:-( Doufala jsem, že tím výčtem značek jsi chtěl pobavit. Ale Tys to normálně fakt myslel vážně.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Chtěla jsem tu diskusi přerušit svým aktuálním vohozem (po cvičení), ale byla jsem v šatně líná oblékat si podprsenku, tak raději nebudu riskovat rady ohledně toho správného prádla :D
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    pan xenofob uprchlil odbornik na podprsenky radi i tady? :D to je vazne pripad
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    par cvaku z poslednich par dni / tydnu
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BLOWUP: víš, co by mě zajímalo? Proč tady na českém diskuzním serveru trávíš tolik času, kde napříč auditky čtu/čteme, jak to "u vás ve Švýcarsku" máte, jak i tam jsi dokonalý naprosto ve všech odvětvích života, s jakými lidmi se stýkáš, jak jsi dokonalý táta, milenec, etc...
    Máš pocit, že potřebujem dovzdělávat? Nebo proč se tady tak prezentuješ? Jo, získáváš plusíčky, které ti mahrazují co? Skutečné a živé přátele v denním kontaktu? Přátele, kámoše a známé, před kterými nemusíš nic předstírat?
    On je svět v podstatě celkem malé místo, dost často žasnu, kde kdo se s kým zná ;)

Mně je tě vzhledem k mému věku celkem líto.

Arogantní reakci si ponech doma ;)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    proste takovej druhej Koudy. Rano sem jel do prace, v garazi sem se rozhodoval jestli pojedu svym lamborgini nebo jednou z peti motorek, nakonec sem letel helikopterou. Svou 10+5 vilu sem opoustel ve svym lezernim obleku za 20 tisic, a kdyz sem dorazil do svoji firmy kde ze me vsechny sekretarky a zensky tecou a chteji me, dozvedel sem se, ze dnes muzu jit na golf.

odeslano z iphonu 8s (ten se na vas jakozto plebs jeste nedostal)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BLOWUP: o to oblečení vůbec nejde. Tím tuto diskusi končím.
    SKRU
    SKRU --- ---
    BLOWUP:ja tady nicemu nerozumim a sem z toho pekne zakomplexovanej, tak si zase vezmu svuj velkej zvonec a zalezu si zpatky pod kopec..:))
    TUILE
    TUILE --- ---
    BLOWUP: ja sem taky buran. dokonce sem si vyguglila obrazky sak od armaniho a hugo bosse a nevidim ani v jedne znacne takovou linku, ktera by byla urcujici (maji ruzne strihy mezi znackama i mezi sebou).
    joo, kdybys hodil ten post s odkazama na eshop, bylo by to pro mnohe z nas, mody neznale, asi prinosnejsi.

nicmene neboj, stejne bys schytal spoustu minusu, ze se vytahujes, pac v tech eshopech by byly astronomicke ceny pro nas bezne smrtelniky zcela nedostupne a s tim vytahovanim bychom ti to natrely i tak.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MEESHA: Ja teda uplne nevim, co je na "sako Armani" popisnyho - jakoze vim, co ma napsanyho vevnitr na cedulce? Mezi "cerny sako" a "cerny sako Armani" si nepredstavim nic presnejsiho.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SARAJ: A i tato prosta informace zpusobila nekterym damam nalety hyperventilace, so what.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EDERA: Hm, nevim presne, co by na tom melo bejt humornyho. Ale beru na vedomi ze z nejakyho duvodu to co je normalnim popisem obleceni chape urcitej vzorek cesky populace jinak. A premejslim, jak bych to musel vyjadrit aby to bylo reci tvyho kmene chapano tak, jak to bylo mysleny. Ta oznaceni mela vsechna pouze tu funkci, aby popsala urcitej typus - asi jako kdyz napises levi's 501 tak taky presne vis co tim je mysleny za strih a habitus. "Chinos od Dockers" je opet typologie, kazdej si umi okamzite vybavit o co jde. "lehky cerny sako od Armani" je popis typologie - bejvaj materialove i strihem jiny nez co ja vim, treba od Hugo Boss. Ve foru o obleceni bych cekal, ze to kazdej pochopi. Pritom je to furt jenom blba konfekce, takze fakt - jako ze opravdu fakt - nechapu co na tom Jajite a Eclectice zase uzluje ovaria. Tjo, komunikace ma ocividne svoje hranice.
    JONY
    JONY --- ---
    ideální by bylo si založit svůj privátní klub a tam se přesunout a přizvat si tam třeba Grantorino
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLOWUP: takze mimo full zivotopisu pulky hostu jsem se dozvedeli, ze i asijska post svatba nad Thunskym jezerem, vypada jako sraz kamaradu 20.let po maturite. Meh.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    A za tim, ze ke svymu obleceni dodaval znacky, vidim snahu o co nejlepsi priblizeni a popis obleceni (viz tema klubu?). Komu to prijde trapny, myslim, ze problem bude na jeho strane.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To ale trochu michate mixle v pixle, ne? Eclectica mela problem, ze se pan Blowup chlubi, ze zna nekoho uspesnyho. Podle me trochu zcestne, ja treba z Blowupa citila obdiv a respekt a proti tomu nic! Takze to zrejme osobni a neuplne k veci bude ,)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    EDERA: a co teprve prádlo!
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BLOWUP: ono by i stačilo, kdybys obcas mlčel ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam