• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Chtěla jsem tu diskusi přerušit svým aktuálním vohozem (po cvičení), ale byla jsem v šatně líná oblékat si podprsenku, tak raději nebudu riskovat rady ohledně toho správného prádla :D
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    pan xenofob uprchlil odbornik na podprsenky radi i tady? :D to je vazne pripad
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    par cvaku z poslednich par dni / tydnu
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BLOWUP: víš, co by mě zajímalo? Proč tady na českém diskuzním serveru trávíš tolik času, kde napříč auditky čtu/čteme, jak to "u vás ve Švýcarsku" máte, jak i tam jsi dokonalý naprosto ve všech odvětvích života, s jakými lidmi se stýkáš, jak jsi dokonalý táta, milenec, etc...
    Máš pocit, že potřebujem dovzdělávat? Nebo proč se tady tak prezentuješ? Jo, získáváš plusíčky, které ti mahrazují co? Skutečné a živé přátele v denním kontaktu? Přátele, kámoše a známé, před kterými nemusíš nic předstírat?
    On je svět v podstatě celkem malé místo, dost často žasnu, kde kdo se s kým zná ;)

    Mně je tě vzhledem k mému věku celkem líto.

    Arogantní reakci si ponech doma ;)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    proste takovej druhej Koudy. Rano sem jel do prace, v garazi sem se rozhodoval jestli pojedu svym lamborgini nebo jednou z peti motorek, nakonec sem letel helikopterou. Svou 10+5 vilu sem opoustel ve svym lezernim obleku za 20 tisic, a kdyz sem dorazil do svoji firmy kde ze me vsechny sekretarky a zensky tecou a chteji me, dozvedel sem se, ze dnes muzu jit na golf.

    odeslano z iphonu 8s (ten se na vas jakozto plebs jeste nedostal)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BLOWUP: o to oblečení vůbec nejde. Tím tuto diskusi končím.
    SKRU
    SKRU --- ---
    BLOWUP:ja tady nicemu nerozumim a sem z toho pekne zakomplexovanej, tak si zase vezmu svuj velkej zvonec a zalezu si zpatky pod kopec..:))
    TUILE
    TUILE --- ---
    BLOWUP: ja sem taky buran. dokonce sem si vyguglila obrazky sak od armaniho a hugo bosse a nevidim ani v jedne znacne takovou linku, ktera by byla urcujici (maji ruzne strihy mezi znackama i mezi sebou).
    joo, kdybys hodil ten post s odkazama na eshop, bylo by to pro mnohe z nas, mody neznale, asi prinosnejsi.

    nicmene neboj, stejne bys schytal spoustu minusu, ze se vytahujes, pac v tech eshopech by byly astronomicke ceny pro nas bezne smrtelniky zcela nedostupne a s tim vytahovanim bychom ti to natrely i tak.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MEESHA: Ja teda uplne nevim, co je na "sako Armani" popisnyho - jakoze vim, co ma napsanyho vevnitr na cedulce? Mezi "cerny sako" a "cerny sako Armani" si nepredstavim nic presnejsiho.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SARAJ: A i tato prosta informace zpusobila nekterym damam nalety hyperventilace, so what.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EDERA: Hm, nevim presne, co by na tom melo bejt humornyho. Ale beru na vedomi ze z nejakyho duvodu to co je normalnim popisem obleceni chape urcitej vzorek cesky populace jinak. A premejslim, jak bych to musel vyjadrit aby to bylo reci tvyho kmene chapano tak, jak to bylo mysleny. Ta oznaceni mela vsechna pouze tu funkci, aby popsala urcitej typus - asi jako kdyz napises levi's 501 tak taky presne vis co tim je mysleny za strih a habitus. "Chinos od Dockers" je opet typologie, kazdej si umi okamzite vybavit o co jde. "lehky cerny sako od Armani" je popis typologie - bejvaj materialove i strihem jiny nez co ja vim, treba od Hugo Boss. Ve foru o obleceni bych cekal, ze to kazdej pochopi. Pritom je to furt jenom blba konfekce, takze fakt - jako ze opravdu fakt - nechapu co na tom Jajite a Eclectice zase uzluje ovaria. Tjo, komunikace ma ocividne svoje hranice.
    JONY
    JONY --- ---
    ideální by bylo si založit svůj privátní klub a tam se přesunout a přizvat si tam třeba Grantorino
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    BLOWUP: takze mimo full zivotopisu pulky hostu jsem se dozvedeli, ze i asijska post svatba nad Thunskym jezerem, vypada jako sraz kamaradu 20.let po maturite. Meh.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    A za tim, ze ke svymu obleceni dodaval znacky, vidim snahu o co nejlepsi priblizeni a popis obleceni (viz tema klubu?). Komu to prijde trapny, myslim, ze problem bude na jeho strane.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To ale trochu michate mixle v pixle, ne? Eclectica mela problem, ze se pan Blowup chlubi, ze zna nekoho uspesnyho. Podle me trochu zcestne, ja treba z Blowupa citila obdiv a respekt a proti tomu nic! Takze to zrejme osobni a neuplne k veci bude ,)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    EDERA: a co teprve prádlo!
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BLOWUP: ono by i stačilo, kdybys obcas mlčel ;)
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLOWUP: Pokus o svébytný smysl pro humor? A ta košile, prosím pěkně, ta byla od koho? Bez té informace dneska neusnu.:-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ECLECTICA: A neni spis problem v tom, ze z duvodu o kterejch nebudu spekulovat vnimas jako chlubeni zminku o uplne cemkoli co se nejak odlisuje od tvyho vesmiru? Ve foru kde jde o obleceni ti odpoved na otazku tykajici se obleceni zpusobi zlucovej zachvat... myslis si ze to je normalni? Co by teda pro tebe nebylo chlubeni? Prala by sis abych radsi odpovedel ze jsem tam sel ve vecich koupenejch v bazaru armady spasy? :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BLOWUP: nemám zkrátka v oblibě vychloubačné typy, a obzvlášť pak ne ty, co se chlubí jakoby mimoděk. Myslet si o tom můžeš, co chceš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam