• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EDERA: Hele, a nebylo by spis vytahovanim, kdybych predpokladal ze to nekdo nevi?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    a ještě mimoděk, nemá tohle být debata oblečení? Přijde mi, že se to zvrhlo na to, kdo si co může dovolit nosit... na tyhle plky asi budou jiný kluby.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: tady se ma lip snad jedine ten Koudy:) Ja se teda spatne nemam, ale taky si nemam problem pripustit, ze by se mi hodil barak ve Svajcu a motorka.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GHOSTDOG: To neni treba, jsem hnusny jako noc, merim 160 a mam uhry :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    když se vrátím k tý svatbě, tak mi to hlavně přijde jako svatba lidí bez vkusu nebo schopnosti sladit věci dohromady. Což nic proti tomu, to je vcelku normální úkaz, ale asi pak nemá smysl se o tom sáhodlouze rozepisovat, protože evidentně pracovní schopnosti nebo zařazení neříkají nic o tom, jestli se lidi umí oblékat.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEI: Ja si rikal, zes to spiskala naprosto planovane a umyslne, ale potom jsem si rekl ze aspon bude legrace.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: ;-)
    Ja to s tema senzorama zavisti fakt nechapu. Fakt ne, doopravdy a cestny pionyrsky. Navic, treba lidi ktery znam v cesku zijou vicemene stejnej zivot jako ja, casto se jim vede financne i lip. Hrozne rad bych ten fenomen tech vasich reakci nekdy pochopil.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOVOVAMINCE: nevsiml a nevidim to ani ted, abych se priznal.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BLOWUP: "lehky cerny sako od Armani" je popis typologie + saka moc nechodis kupovat a tudiz tomu hovno rozumis
    Volně přeloženo "Použil jsem popis typologie, to přece každej ví, čím se italský sako Armani liší, ale vy jste úplně blbý a vůbec tomu nerozumíte..." No, aspoň vždycky pobavíš.:-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EDERA: samozrejme ze jsem to myslel vazne - je mi lito, ale me by v zivote nenapadlo, ze jednoduse formulovany vecny udaje o stylu muzou vest k takovymu zatemneni mozku. Spis jsi mi mela zkusit napsat jak jsem to mel formulovat abych "se nevytahoval".
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JAJITA: Uz sis zkusila pripustit tu moznost, ze tohle vsechno si z tech mych postu dedukujes jen ty sama? O tom ze bych byl "dokonaly cokoli" - dosad si sama - jsem definitivne nikdy nenapsal nic. Proste pisu - tak jako ostatni - jak to mam ja - zbytek si tam pokazdy promitnes ty sama. Na tvym miste bych si delal spis starosti sama se sebou - prijde mi to misty fakt patologicky, o Eclectice ani nemluve.

    Proc sem pisu bude mit nejspis stejnej duvod jako u vetsiny ostatnich: je to forma rozptyleni a komunikace. V mym kreativnim povolani mam proste momenty kdy se musim odreagovat necim jinym, prijit na jiny myslenky abych dal fungoval. A krome toho me fakt zajima, jak to v cem maj jiny lidi.

    Kdyz jsem tu psal o pozadi lidi z ty svatby, tak to bylo presne z toho duvodu - slo o neskutecne zajimavy zivotni pribehy. To ze se nekdo muze vytahovat tim, ze "nekoho" zna, jak mi podsouvas, proste nechapu. Co na tom ma byt k vytahovani? Ja znam za svuj zivot diky tomu co delam nejspis par tisic zajimavejch lidi a co jako? Dela me to lepsim clovekem, nebo co presne te na tom vzrusuje?
    Naopak, ze v asijsky spolecnosti ktera funguje spis patriarchalne to krehka zenska dotahne az na treti nejvyssi sefku firmy a ctyrtisicu zamestnancu me fakt shodilo ze zidle - kdyz mi to nikoli ona, ale jinej host vykladal. A ptam se sam sebe co se mnou nestymuje, ze pri konfrontaci s tema vsema zajimavejma, uspesnejma a bohatejma lidma zadnou zavist nepocituju. Co bys tam na mym miste delala ty? Sla na hajzl sezrat zavisti zachodovou stetku?

    Uz jsem to kdysi psal Eclectice, ktera mi svyho casu predhazovala "ze se vytahuju" i kdybych napsal ze u nas zrovna prsi, ze tenhle pohled ji dela ze zivota peklo a ze by mela zkusit nejakou terapii. Problem techhle permanentnich zavistivcu totiz je, ze si k tomu zavideni vzdycky neco najdou, a vicemene si tim trvale devalvujou svuj zivot. Ono se totiz vzdycky najde neco co by mohlo v jejich ocich byt jinak, proc je sklenice poloprazdna.

    Ale jeden prinos tahle debata pro me mela: vcera vecer v posilovne jsem premyslel, jak to mam se zavisti ja, co jsou veci ktery naplnej zavisti me. A jestli jde o nejaky cesky fenomen - protoze tady se s tim ze by se nekdo uziral kvuli kusu hadru nesetkavam - a pokud ano, proc jsem coby cech ocividne jinej nez bych mel byt. A za tenhle podnet jsem vsem diskutujicim vdecnej :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TUILE: Hele, fotky z eshopu ti imho nic nereknou. To je o haptice, o pocitu jak to sedi, co to zduraznuje atd. Nejlepsi je si to s nejakym chlapem v nejakym dobre zasobenym obchodu s panskejma vecma po rade vyzkouset, najednou zjistis ze ty italsky od ostatnich poznas na prvni pohled.
    Heh, to je v poradku :-) Ja kdyz me NEI prosila o ty fotky, tak jsem s tim pocital ze se par tech obligatnich slepic vzrusi a zacne vzrusene mavat kridlama. S tim problem nemam, hey ho, let's go! :-)))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOODYCAT: To bude mozna tim, ze si saka moc nechodis kupovat a tudiz tomu hovno rozumis ;-) Ja bych mozna mel podobny mezery u nekterych soucastek zenske garderoby. Nicmene, italsky strihy i materialy jsou proste vicemene nezavisle na mode mirne jiny nez u jinejch znacek. O cedulku fakt nejde, a kdybych opravdu mel v umyslu se vytahovat, byly by ke jmenovani jine znacky kde by to spis melo opodstatneni.
    To s tim stylem plati mimochodem i o botach - ktery treba zrovna ja italsky nesnasim.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    BLOWUP: prostě dej fotku a nemel:-)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MADIETTA: Prisaham, ze rano byly ciste bily, tohle je vysledek celodenniho cinskyho smogu. Jinak samozrejme dekuju ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BRUSINKA: až na ty špinavé bílé tenisky! :) Ale jinak 1*, ty se vždycky oblíkáš moc hezky.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tak ale tentokrát se na chudáka Zvětšeninu sypete dost nespravedlivě, za jeho nejnovější přednáškové turné může výhradně NEI, která ho k tomuto výslovně vyzvala. Aneb nebrečte, sami jste si to zavinili! :)
    SKRU
    SKRU --- ---
    ETERNITY: sem netusil ze ty dve veci na hrudi jsou senzory zavisti
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Predstavuju si, ze Blowup je hnusny jak noc, meri metr sedesat a ma uhry, a proto zduraznuje vsechno to skvele kolem nej.
    Ale je to dobre moralni cviceni, to se musi nechat, senzory zavisti se mi zapinaji pri kazdem druhem prispevku (a komu ne, tak keca).
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PEDROBEAR: lezerni oblek zacina na triceti. V cesku. Nebo to mas v eurech?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam