• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Tak me nakonec zachranila Dorothy Perkins :-)


    KOUDY
    KOUDY --- ---
    knoflikova valka!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    asi budu za jeptisku ale takhle krasna a sexy zenska snad nema zapotrebi mit prusvitnou kosili navic rozeplou az na bricho?? Nicemu uz nerozumim!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SABATHSASULE: slusi ale dej si hajfajf s koudym a dobry den kozy ven
    LILY28
    LILY28 --- ---
    To vypada jako bys mela tak dlouhe boty ale urcite nemas :D jinak dobra kosile ta ti slusi :)
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    Cerna mura vol.367 koncert

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    EDERA: evidentne nefrekventujes kolotocarske kruhy.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ETERNITY: A výsledkem pozorování je, že všech osm mělo košili rozepnutou, všech osm jen ten knoflík v límci a sedm z osmi mělo knoflíky v takové vzdálenosti, že rozepnout ještě jeden, odhalej víc, než bych chtěla vidět.:-) Ten osmej měl přes košili pulover, což znemožnilo podrobnější průzkum.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    EDERA: jo, kdo od vcerejska neskenuje chlapum kosile, jako by nebyl. Uplne si predstavuju, jak si na nejakem panskem serveru stezuji, co je to za novou ceskou uchylku.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KOUDY: Dokud se ti z toho nedere koberec, tak netřeba zapínat víc :-D
    EDERA
    EDERA --- ---
    KOUDY: Máš na svědomí, že jsem dneska na jednom neformálním jednání furt čuměla chlapům na košile, jak je maj rozepnutý a v jakých vzdálenostech maj knoflíky.:-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dneska takhle a furt si nedokazu predstavit mit zapnutej ten horni knoflik proste

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MEESHA: Uz jsi nekdy zkusila to tema googlit? Svet je totiz plnej kolotocaru, jak se zda :-) To je jako s tim vtipem o tom chlapkovi co jede na dalnici v protismeru, slysi v radiu varovani a rika si kdepak jeden, jsou jich stovky :-)

    Top Button Placement | Proper Cloth Reference
    http://propercloth.com/reference/top-button-placement/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    BLOWUP: asi ma tu hranici posunutou jinde. prvni knoflicek je odlehcena elegance, ten druhy je kolotocar. kazdy holt to ale vnima po svem.
    SLASTE
    SLASTE --- ---
    KOUDY: krátký rukávy (ale ten výraz?! :)))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: To bys mela se mnou smulu, kravatu k obleku nikdy nenosim ;-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: kriterium stihlosti je jen moje osobni, nestavim to na obecne pravidlo. Je to spis o tom, co mi lahodi oku a zvyrazni linie (linie sirokych ramen je min "prerusena?" nevim, vlastne jsem nikdy neuvazovala nad tim, proc se mi to libi zrovna takhle).
    Ostatne ve vsech verzich korporatu dam vzdy nejradsi prednost kravate... dostatecne pevne na to, abych za ni nositele nekam privazala, nechala mu minimum vzduchu a pak si s nim delala, co chci.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: Hmm. V jednom ti musim dat za pravdu. Myslim si, ze v prvni rade jde o autenticitu. Neni nic horsiho, nez kdyz v patek potkavas na ulici korporatniky ktery krecovite zkousej bejt free v kalhotach s pukama, nazehleny kosili s rozhalenkou na jeden knoflicek a horsehide perfecto svitici novotou.
    V cem s tebou nesouhlasim je to s tim kriteriem stihlosti. Myslim si, ze jde spis o vysportovanost, takze naopak ta vypracovana hrud toho u me snese vic (i kdyz tri knoflicky bych nechal fakt jenom Tomovi Selleckovi v Magnum :-)). Mozna je to ale spis vedlejsi efekt toho, ze nekdo kdo je vysportovanej vetsinou bejva i trochu vic free in mind nez nejakej vymeklej rachitickej ajtak. At uz je to jakkoli, davam ti za pravdu, moje charakteristika byla trochu ukvapena ;-)
    LILY28
    LILY28 --- ---
    GEISHA: mas hodne druhu pin up satu. Lze najit i decentni
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: blbost. Kazdymu, co mu vyhovuje. Priposrana traparna je nazyvat vkus jineho priposranou traparnou, notabene kvuli jednomu knofliku.
    Mi se treba na stihlych muzich (kam radim zatim i Koudaka) libi povolene knoflicky dva, na muzich s rozlehlou hrudi a sirokymi rameny knoflicek jeden. Obe povazuji za casual.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam