MIST: Tak já to teda řeknu: fishtail v podobné délce jsem si kdysi pořídila. Ne že by to byl úplně nejhorší nápad, co jsem kdy měla, ale za dobrý by ho věru označil málokdo. Oproti tomu když má člověk jako já postavu typu mrkev (větší prsa, pas spíš nic než moc a zadek žádnej), udělá široká sukně mnohem lepší službu, neboť zadek co? Zadek není vidět. Jasně, v tutu budu vypadat jako magor,, protože v tutu každý (*koho jsem dosud viděla), kdo nemá padesát kilo i s postelí a klíčema, vypadá jako magor, ale normální padesátkový střih - a tam je ta sukně nařasená taky - vypadá mnohem líp než to, co jsi sem hodila. Protože a) to srovná nevyváženost, b) to neobtáhne každý špek jako ten tvůj model, alébrž je to nejméně pod pasem aspoň částečně skryje.
Tohle prostě NENÍ koule. Můžeme se bavit o tom, že jsou to šaty nevhodné pro ženu ve středních letech, můžeme se bavit o tom, že ženy s tlustýma rukama by měly nosit rukávy, můžeme se bavit o mnoha věcech, ale koule je naprosto jiný geometrický útvar.