• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Tvl, a já si vždycky myslela, že křivák se na motorku nosí hlavně proto, že je praktickej, a ten zbytek toho oděvu taky a tak a že ne na každé projížďce, procházce a tak musí člověk být vyfiknutý jak na molo.
    Nicméně budu si pamatovat - nedávej sem svou fotku, pokud to není vychytaný model. Ani když je tématická k fotce někoho dalšího. Protože sem smí jen vyfiknuté modely, jinak je to hrozný nevkus.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: Ne. Vypadas dobre..Nahod fotku. To staci :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLOWUP: Blowupe, jaky je rozdil mezi tebou, kdyz 20x za den zduraznis, ze je to teda jako PERFECTO, takze je ok si k tomu vzit uplne cokoliv, protoze je to symbol rebelie, a kdyz se Dezo s Erzikou hadaj, ze ne, ze ty teplaky si vezme, protoze je to ADIDAS, takze je jedno, ze jsou o tri cisla mensi?

    Holt nekdo se dokaze skvele obleknout tak, ze jeden ikonickej hadr doplni vecma ze sekace a z haemka, at uz chce vypadat jako rebel, nebo jako elegan, protoze ma vkus.

    Pak jsou lidi, kterejm je to burt, ale ti se zase nebudou hadat a nadhazovat jednu znacku a modelovou radu za druhou. Ten maximalne prskne, ze jemu se to libi, nebo ze je to pohodlny, a ze hadry neresi.

    A nekdo jiny ma “vkus” tezce vydreny, snazi se, ac na to vubec nema cit. Narozdil od lidi, kteri ten cit maji, odrecituje (nevyzadane) na pockani historii kazdeho sveho kusu odevu, protoze skoro vsechny jeho hadry jsou nejak ikonicke (v tom se prece neda splest - kdyz je to ikona, je to dobry), a zamenuje nevkus za rebelii.

    Blowupe, ty nejsi rebel, tak se na tu rebelii porad neodvolavej. A tim, ze reknes, ze jsi nad veci, mavnutim kouzelneho proutku nad veci nebudes.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GIRAFFKA: A tos ted vsechno z ty fotky poznala, jo? :-) Ale zas je to hezounky ze se dozvime co si tak predstavujes :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHEVALIER: Já si vždycky myslela, že je to proto, že se zip nezapíná rovně jakoby v ose těla, ale jde našikmo a je mírně na boku. Ale teda nikdy jsem se nenamáhala ověřovat, zda můj dohad je správný, na to je mi to moc jedno :-D.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOUDY: ok. mám se jít teda zabít?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GIRAFFKA: Neco jinyho je ale mladej, vousatej a vystajlovanej hipstericek kterej jede na cafe raceru k nejblizsimu baristovi na prekapavany picclo a neco jinyho sou lidi kteri jezdej treba na harlejich..Na tech sem moc drsnaku nevidel..mozna tak ve filmu/serialu..jinak na nich jezdej prevazne tatikove od rodin :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BLOWUP: taťko, že jsi motorkář může bejt boží, ale bez bundy je to spíš na Homera Simpsona, jestli mi jako rozumíš... to neni o tom, co nosej šampóni, buzničky nebo pankáči, ale když řekneš motorkář, představim si drsňáka, u kterýho to jde poznat, i když sundá tu bundu, ne taťku, co k Homerovskýmu outfitu narazil křiváka, jestli mi jako rozumíš...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Mam podobnou cernou bundu a rikam tomu cerna bunda...proc se tomu rika krivak?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOCHANSKA_CH: Ja to nejak nemusim. V lete jezdim bez niceho, akorat zapnu bundu az nahoru. A ted kdy je jeste kosa halt ten rolak ;-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GIRAFFKA: Tak vis jak, ja halt tu motorkarskou bundu nosim ponevadz jsem motorkar :) samozrejme ze nejakej sampon bude mit ty kriteria jiny, pasecek, limecek, co tomu rekne Moodycat a podobne :)
    A tatka samozrejme jsem taky, nechapu v cem by mel bejt problem :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BLOWUP: Koho zabila? Co zabila? :-)
    Vypadá jako rolák, ale není to rolák. Je to Windstopper nákrčník. :-p Ty jezdíš s holým krkem?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOCHANSKA_CH: Vidim tam rolak, si zabila ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Fotíme se v křivácích? Bezva nápad! :-) :-)

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Sem musel jet dneska kvuli vam do kanclu v kozeny bunde!

    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BLOWUP: Tobe je to ale hrozne u prdele, vid :)?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JAJITA: Smolí 16 příspěvků, protože mu někdo napsal, že to vypadá blbě :D Jojo, není nad to být nad věcí.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    BLOWUP: Ale na nyx přece chodíme proto, abychom mohli z bezpečí svých sociálních bublin dát podle nálady kartáč komukoliv, kdo se tu trochu odhalil. Nyx má právo vědět náš (geniální) názor, když nás nikdo jinej neposlouchá.
    Nebo se pletu? :)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ...kritika je mu u řiti, ale furt to okecává :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam