• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    JAKE_UP: mozkem?
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAKE_UP:
    Účelově:-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    JAKE_UP: Množstvím krajky, trhavostí v zápalu akce, nekousavostí, nikoli nutně v tomto pořadí. A čím ty?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP: Postavením planet a výsledkem věštění z vnitřností.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JAKE_UP: Barvou! (Je to stejný jako s autem.)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    JAKE_UP: ahoj, velikosti.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    JAKE_UP: Podle tebe samozřejmě ;)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    JAKE_UP: Ahoj. Cenou. Ahoj!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Ahoj, a čím se řídíte při nákupu spoďárů?
    AIJA
    AIJA --- ---
    AIJA:
    Prodejny – CANIS SAFETY a.s.
    https://www.canissafety.cz/prodejny/
    AIJA
    AIJA --- ---
    COLBEN:
    Mám trička přes net bezpotisku.cz, jak tu píšou. A byla jsem překvapená při nákupu v Canisu, že mají poměrně slušná jednobarevná trička. To musíš ale na prodejnu, na netu je nemají.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KEPASO: většina jejich triček je Fruit of the Loom. Kvalitu nelze předem odhadnout, někdy je úžasná, jindy nestojí za nic, přestože gramáž se tváří slušně, ale zas za ty lidové ceny se to dá i tak.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    COLBEN: doporucuju jit po reklamnim textilu, nenosim nic jinyho. plati rady, ktery uz tady padly ohledne gramaze a svu, ale neni to tak vzdy. treba gramaz nemusi byt jasnym ukazatelem, zalezi na dalsich faktorech, napr. na bavlne, jak je tkanina utkana, jestli je predeprana atd. absence svu je nekdy pozitivum, jindy negativum.

    nosim v lete 180 g/m2, nekdy uz je to prilis, ale da se. pod 150 g/m2 bych nesel. problem je, ze vyrobcu je milion a typu taky. najdes nekvalitni smejd a naopak skvely kusy, ktery ti vydrzi roky. dycky mi vyhovovala spanelska znacka Roly, ktera se ale pred nekolika lety nejak pokazila (spis strihem, tzn. ze rozmery tricek byly casto vetsi, nez udavala specifikace), nevim, jak jsou na tom dnes, v poslednich letech jsem zkusil ceskej Adler a britskej Continental, s obema spokojenost. nekdy se ale muze stat, ze triko stejnyho typu a velikosti muze mit rozdilnou delku/sirku (stalo se mi prave u Adleru, taky u tricek od Gildan, u kterych se navic rozjel strih), tolerance muze byt klidne 2 cm, coz mi vadi. u lepsich vyrobcu se tohle nestava. divej se po jmenovanych znackach, Bella, B&C (premiovy serie)... zmer nejoblibenejsi triko a porovnavej s presnyma rozmerama v tabulkach.

    obchodu s timto textilem pro koncovy zakazniky je dost, treba tento https://www.bezpotisku.cz/ (muj partnerskej link), bohuzel neuvadi znacku vyrobce.
    IFKA
    IFKA --- ---
    FEFERONIE: american apparel
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    GHOSTDOG: no tak uz jen to, ze koupit si u nich neco je loterie (jednou ok podruhy ne), me od jakyhokoliv dalsiho nakupu odrazuje.
    zmolky jsem nezaznamenala, jen to, co jsem popsala. uplne nejvic me serou ty bocni svy, nebo jak se to nazyva - to, co jde od pruramku dolu.
    jednou se tady resilo, ze pokud se ty svy po vyprani rozjedou (takze vypadas, jako bys mel/a to tricko obleceny nakrivo, nebo kdyz ho skladas - srovnas vrsek, lemy jsou nakrivo/srovnas lemy, vrsek je nakrivo, takze to tricko se vlastne neda normalne poskladat, aniz by bylo nekde pomackany), je to spatnym strihem. ja nevim cim to je, ale sere me to, a u tricka za 8 kol obzvlast. to samy spatne strizeny rukavy (povidala svadlena).
    Reparada ma nektery veci fakt moc hezky (no, skoro vsecky), a co jsem driv sledovala fotky jejich vyrobku, tak super, libilo se mne to moc. Ale mne prijde, ze oni se soustredi zejm. na ty viditelny veci (saty na svatbu apod.) a nejaky tricka maj uplne na haku, proste to oserou, frk frk, hotovo, zdarec. Bud to vyjde nebo ne. Objednavala jsem u nich 3x, z toho 2 objednavky uplne dokurvili - od toho ze neco zapomneli, nedodrzeli termin, dodali jinou velikost, nebo to evidentne blbe namerili, nebo to poslali na blbou adresu. Tvl jako co to je kurva. Namotivovana prvni objednavkou a pristupem (sijeme na miru, s laskou, chceme se zlepsovat a tyhlety kktiny, co tam uvadej) jsem se do toho trochu zamotala a pak pul roku resila reklamace. Never mo
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    COLBEN: V podstate je celkem fungujicim indikatorem cena. Takze pokud chces jit najisto, treba tricka od Bogner nebo neco v podobny cenovy hladine alespon u me vydrzej dlouho, nektery mam uz pres deset let a vypadaj furt jak novy. Proc tomu tak je nevim - asi pouzivaji lepsi material, cesanou bavlnu, co ja vim. Pozitivne se projevi i mala primes umelejch vlaken, nebo i ciste umely vlakno - trika na trenink z umeliny jsou de facto nesmrtelny i kdyz je peru jednou tejdne uz roky.
    Druha moznost je trochu uncool, ale kdyz ty tricka budes zehlit, budou dlouho vypadat lip.
    Treti moznost je kupovat bez premejsleni co se ti bude libit a proste je vyhazovat az nebudou pekny.
    Za me je idealni kombinace vsech tri postupu.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    PISISKVOR: asi věc názoru/ukušenosti. mám od nich 3 trička a 2 tílka a i po mnoha vypráních vypadají jako nové...žádné žmolky, nitě nic.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    BETTER: Prsa nejsou nikdy uplne stejna, kazdopadne tady to dela posazeni boku na stranu, coz vyhne i ramena. Optika se hodi spis na dalku, na blizko bych doporucil spis rozum...
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    BETTER: leve rameno je kratsi, prsa jsou stejna. typicky problem te generace.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    BETTER: Ma velky prsa. Vic nevim.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    PISISKVOR: Husty. Objednala jsem na zkousku triko a na saty asi kaslu teda
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    FEFERONIE: jestli to nemaj skladem, vysrala bych se na to. kdyz jsem objednavala, meli tam uvedeny do cca 3 tydnu, za 5 jsem jim psala kde to je, odepsali mi, ze uz dokoncuji objednavku (takze to prave zacli sit), a za dalsi 2 tydny mne to teda prislo (na blbou adresu a bez oznameni, ze to odesilaji, wtf?), pricemz kvalita viz nize. jo a abych nezapomnela, u jednoho tricka byla spatne velikost (o cislo vetsi), ale po tech bezmala dvou mesicich jsem uz nemela naladu to resit a zuzila jsem si ho.
    uz jenom za ten pristup (a zejm. pak tu kvalitu) bych si od nich nekoupila uz nikdy nic, amaterky.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    FEFERONIE: Ja mam bambusove tricko s lodickovym vystrihom v predu aj vzadu a je super. Tricko s maslou je tiez super. Tricko s limeckem je naprd, pretoze ten material neviem vyzehlit tak, aby ten limecek stal tak jak ma. Navyse mi pride, ze sa od toho trika ofarbil.
    Bavlnene saty budu podla mna OK, nebala by som sa.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    MART1NKA: Ajaj, uz jsem se chystala na saty:/
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PISISKVOR: Mam 3. 2 su v pohode a jedno s limeckem je uplne nahovno.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    MART1NKA: mas od nich vic tricek nez jen to jedno, co jsi sem tehdy davala (pokud si te nepletu, kdyztak prepac)? ja jich mam vic a kvalita celkem shitova, z nekterych po chvili lezou nite a hlavne po vyprani tomu ujely svy presne jak se to stava u levnejch hader z retezcu (a prave kvuli tomu jsem si je kupovala - ze se to prej nerozjede).
    dal tomu odstavaji rukavy, nesla jsem to svadlene at to spravi, mela jsem za to, ze mam asi spatnou velikost (i kdyz mne to bylo divny, protoze jinak mi to sedi). rikala ze to nepujde, ze je to spatnej strih, patka, nebo tak neco.
    proste za ty love ten kup fakt nestal.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    COLBEN: kromě materiálu také švy - ty co nemají ty boční švy, hůře drží tvar
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    FEFERONIE: zrovna jsem milion takových triček videla v Gate. Ale xl je velke s bídou jak ctyricitka a kvalitu bych taky valnou nečekala. Jo a nejsou jednobarevna. Maji potisk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam