COLBEN: doporucuju jit po reklamnim textilu, nenosim nic jinyho. plati rady, ktery uz tady padly ohledne gramaze a svu, ale neni to tak vzdy. treba gramaz nemusi byt jasnym ukazatelem, zalezi na dalsich faktorech, napr. na bavlne, jak je tkanina utkana, jestli je predeprana atd. absence svu je nekdy pozitivum, jindy negativum.
nosim v lete 180 g/m2, nekdy uz je to prilis, ale da se. pod 150 g/m2 bych nesel. problem je, ze vyrobcu je milion a typu taky. najdes nekvalitni smejd a naopak skvely kusy, ktery ti vydrzi roky. dycky mi vyhovovala spanelska znacka Roly, ktera se ale pred nekolika lety nejak pokazila (spis strihem, tzn. ze rozmery tricek byly casto vetsi, nez udavala specifikace), nevim, jak jsou na tom dnes, v poslednich letech jsem zkusil ceskej Adler a britskej Continental, s obema spokojenost. nekdy se ale muze stat, ze triko stejnyho typu a velikosti muze mit rozdilnou delku/sirku (stalo se mi prave u Adleru, taky u tricek od Gildan, u kterych se navic rozjel strih), tolerance muze byt klidne 2 cm, coz mi vadi. u lepsich vyrobcu se tohle nestava. divej se po jmenovanych znackach, Bella, B&C (premiovy serie)... zmer nejoblibenejsi triko a porovnavej s presnyma rozmerama v tabulkach.
obchodu s timto textilem pro koncovy zakazniky je dost, treba tento
https://www.bezpotisku.cz/ (muj partnerskej link), bohuzel neuvadi znacku vyrobce.