• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    GRANTORINO: dlouhý jo, úzký ne tak úplně :) mám relativně silný stehna a naopak skoro žádný lýtka, pracuje se s tim prostě obtížně a skinny se mi časem vyjevily jako nejlepší volba
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GRANTORINO: No na stranu druhou, na Hradčanské je po ránu k mání pohled na tomhle na pár obtloustlých hošících.
    Narvaní do toho, s překypujícím břichem a madly přes pásek. A škvírou mezi knoflíky košile.

    Si nevybereš...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALIMPSEST: Don’t Wear Super Skinny Jeans
    Key Style Rules for Skinny Men | The Idle Man
    https://theidleman.com/manual/advice/style-rules-for-skinny-men/

    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    BLONDYNKA: I'am so so sorry. Doufam ze jsem ti nerozladil tvuj PMS. Ur Rudeboy ;)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALIMPSEST: mas dlouhy uzky nohy atypicky, a proto si vezmes skinny, ve kterych vsechny nohy vypadaji jeste uzsi jako hulcicky :O?
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    KOUDY: podle mě to je strašně individuální. já mám dva metry a atypicky dlouhý nohy, takže i v jen trochu volnějších kalhotách vypadám, jako bych se vrátil z dachau. všechno do toho naskládám v pohodě, tak si radši jako teď tady občas vyslechnu dobrou radu, abych si koupil o číslo větší kalhoty (který by mi padaly), a jde se dál. :)
    DEB
    DEB --- ---
    PALIMPSEST: klidne ho mej ty, me je to ukradeny
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KOUDY: Posledni fotka, Kosta Williams ma ale zrovna pekny skinny. Fotky nahore des, dlouhy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EXAGE: ja mam takovyhle kalhoty od levisu a to dokonce jeste z nejakyho outletu fashion arena..kdy jedny staly asi litr...Nakoupil sem si tam 5 cernejch a asi 7 ruzne modrejch dzin..vsechno stejnej rovnej levis strih..mam je vsechny uz asi 10 let a furt krasne drzej..nosim je k tem chelsea botam dost..stejne jako treba business kalhoty ze zary..nosim je ke keckam od adidasu..prijdou mi jako nejvic univerzalni kalhoty proste.
    PALIMPSEST: To ja neumim...Vzdycky kdyz vidim kluka ve skinny dzinach tak premejslim jestli ma picu, protoze normalni chlap se do toho proste nenasouka...Stejna moda byly u chlapu jeden cas i takovy ty nasravacky...Prijde mi ze chlap by mel nosit normalni kalhoty nebo dziny a ne tyhle skinny veci kdy si nemuzes dat do kapes ani nuz, mobil nebo klice.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: vůbec nemluvím o diakritice, ale o slovech "vodkaz", "koment" apod. Mmch poukazování na "žiju jinde, mám blbou klávesnici, fňuk fňuk", to je nová dyslexie či co?
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KOUDY: a co my co na nejaky skiny kalhoty kaslem a nosime porad ten rovny strih ?...jo a taky nenosim kalhoty s dirama a holy kotniky i v zime ...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BLONDYNKA: lol jiste prosim te, bez si brecet nad tim ze nepisu diakritiku po ctvrtstoleti na eng klavesnici jinam. a s dehonestaci si zacala ty. get bent.
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    KOUDY: hele a co se třeba vybodnout na ztotožňování oděvu s genderem nebo sexuální orientací?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: Neukázalo se vůbec nic krom toho, že jsi zkoušel patlat nějaký oslí můstek čistě za účelem toho, abys mě mohl zkusit umlčet, zastrašit, pošpinit nebo něco podobně kvalitního, a použil jsi nějaká zpotvořená slova, protože ve své demenci nejsi schopen psát česky (ani jiným existujícím jazykem). To je asi tak vše.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    KOUDY: Tak krejci ti asi usije kalhoty, ktery ti koncej presne kde potrebujes u jednech konkretnich bot o tom zadna, jenze takhle konfekce nefunguje a malokdo si asi kupuje ke kazdejm botam jedny kalhoty. Protoze kdyz David nasadi tyhle kalhoty k jinejm botam budou bud moc kratky a nebo dlouhy. Bohuzel vim jakej problem je sehnat blby chinosy....pas, delka, barva, matros.
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    DEB: a za mě se tak chováš ty, tak se budem třeba ještě chvíli přetahovat o poslední slovo a pak se můžeš jít bodnout, hm?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Pojdme se na ty skinny homokalhoty ve kterejch se nam jen parej koule vykaslat a zacneme zas nosit normalni chlapsky dziny a kalhoty s rovnym strihem..Tahle skinny moda je jedno velky peklo.







    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BLONDYNKA: ne jen se ukazalo jak ti chutna vlastni medicína, chucpe je na tve strane.
    DEB
    DEB --- ---
    PALIMPSEST: tak jo, odchodil si cely den v malych kalhotech a vesla se ti tam i ruka, za me porad vypadas smesne a dokonce se tak i chovas. tvoje volba.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: Vidím akorát to, že neumíš česky, dál nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam