• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    BLONDYNKA: Ja to cigo mel pripravene abych si ho zapalil hned jak vylezu, doma jsem vyhodil prazdnou krabicku. A ty kalhoty byli vazne moc dlouhe to je dakt. Ale nic nemeni na tom ze nemusim byt ani kritik abych poznal leginy na chlapovi.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Miluju vůni butthurtu po obědě.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ACKO: Já mám jenom skinny kalhoty nebo (považ!) legíny, jsem stvořena otravovat svět svou velkou prdelí :D.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ACKO: Na oblíbených ID nevadí nic, na neoblíbených všechno. Jako bys to nevěděla.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SUMPTN: Spíš jde o to, že pokud to nebyl tvůj zcela soukromý a veřejnosti nepřístupný výtah, tak to není OK už z hlediska zákona, žejo, takže je minimálně pod úroveň se s tím vystavovat. Esteticky jsou hodně závadné ty ohavné kalhoty, takže moje připomínka směřuje k tomu, že když je někdo oblečen hnusně, tak by moc neměl vykládat něco o tom, jak jsou oblečení ostatní.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Skinny džíny na ženských nevaděj ne? Nebo jo??
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: ve skinny džínách už jsem se sem šoupla dvakrát a žádnej pořádnej shitstorm z toho nebyl. :( Musím přidat ty chelseas teda.
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    BLONDYNKA: No tak to pozor, ja se nahodou bavim! Bez jakehokoliv navalu testosteronu. Spis me zarazilo ze te zarazilo nejaky zvaro :)))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SUMPTN: Vlastně jsi mě docela rozesmál. Že tě z toho popadne takové zoufalství a vztek, že bude potřeba vytasit na mě PMS, bych ani nečekala.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: šoupni se sem ve skinny džínách a nezapomeň na chelsea boty, vím, že je máš :-D
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    BETTER: Pokud nevypadají jako Palimpfestovy.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Se pripojim do opozice, za me skinny ano, ale musi sedet a chlap na to musi mit postavu, tech strihu je vic a pokud ma chlap misto nohou paratka, tak to take neni ok.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAKE_UP: jak já sem přišla natěšená, tolik nových příspěvků! Nesnáším, když se lidi mažou! Příště sem dám něco fakt echt hroznýho, aby mě všichni co nejvíc drbali, a pak se taky smažu, to bude za to, grrr.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALIMPSEST: cyberspace je alternativní, tady tě nemáme rádi standardně
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    JAKE_UP: dík za zminku, až díky ní jsem si všim, kolik ta výzva nasbírala mínusek :D tyvole, lidi, nezlobte se, ale tohle je asi tak alternativní prostor jako módní okýnko františky čížkový
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    86 nových o fotce, kterou nevidím. A to chceš. Nemá to někdo vytíplý, že bych se taky pokochal? Bylo by mi to jedno, ale jakmile zazněla výzva "co se třeba vybodnout na ztotožňování oděvu s genderem nebo sexuální orientací", tak mě to začalo zajímat.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PALIMPSEST: neeeeeeee, mrkváče nééééééééé
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    EXAGE: tohle mi prave prijde udesny - uzky nohavice, polovysoky boty, takze se ty nohavice nevejdou ani do bot ani pres ne a mas je takhle podivne shrnuty.
    PALIMPSEST
    PALIMPSEST --- ---
    GRANTORINO: a to já zas nevylučuju! :) naposledy jsem si koupil tyhle http://www.asos.com/prd/7917036 a je pro mě pokaždý nevšední zážitek, když si je vezmu na sebe :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALIMPSEST: no ja si nemyslim, ze te tu kdokoliv presvedci, nicmene treba by si mohl jeste dat sanci normalnim kalhotam ...nekdy ...v budoucnu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam