• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Patecni podzimni vagus look :)

    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GRANTORINO: Hele, myslim, ze kdyby se chtela oblikat tak, jako ty, tak to rekne. Jenze to by snad nikdo nechtel.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    IDENTITY: zavinovaci finty fungujou, ale tady neuspejes.. Tady uz predem ona vi, ze vsecko nefunguje a ma jasno.
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    LUCIASHECK: Za mě teda respekt. A obdiv k tomu, jak čelíš výchozím podmínkám. Taky spíš nemám, než mám pas, ale naštěstí nemám široký ramena a nohy mám naopak celkem dlouhý. Úplně mi stačí ten voser s předstíráním pasu. Naštěstí fungujou takový ty zavinovací finty apod.
    Matka příroda je někdy mrcha prostě.
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    LUCIASHECK: Jestli budes mit stejnou capku, bryle a predevsim vyraz jako na tomto obrazku, tak ti garantuju, ze si pasu nikdo nevsimne
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ORIKA: vzhledem k čistě osobnímu charakteru postu máš odpověď v poště.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    LUCIASHECK: já nějak nechápu tu potřebu se navážet do Stepniho_vlka. Velmi decentně a slušně vyjádřil svůj názor na tvůj vohoz, ještě se ti za to předem omluvil, právě proto aby náhodou neurazil tvou citlivou duši. Běžně se tu komentují vohozy značně nevybíravě i urážlivě, ty sama napříč nyxem nemáš potřebu si brát servítky a dáváš kdekomu vyžrat když se ti nelíbí / nesouhlasíš s jeho názory. Chápala bych tvou uraženou ješitnost, kdyby Stepni_vlk napsal, že jsi hnusná a tlustá a to oblečení to ještě zdůrazňuje. Jenže nic takového on neudělal, naopak tě komentoval velmi zdrženlivě.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    LUCIASHECK: já to tedy řeknu
    Jsi hezká jako moje s210 a to černý auta nemám rád proto mám jenom dvě :)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    LUCIASHECK: Viděla jsem tě naživo :-) zbytečně se shazuješ, ale co víc: Vůbec nepotřebuješ ničí rady! Řekla bych, že víš celkem přesně. Klidně ty řeči můžeš přejít.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ILLUZE: Hele, ja chapu, ze to myslis dobre. Dokonce i verim tomu, ze se tak mozna fakt vidis, ale ne. To, cos mi poslala, to fakt neni stejny hriste. To neni ani stejnej sport. Radis postave na tomto obrazku (plus prsa), jak odpoutat pozornost od nedostatecne vyrazneho pasu umistenim pasku na boky. Fakt si myslis, ze to pomuze? :)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LUCIASHECK: Hele, jo, jde to a stačí jemné podtrhnutí... dobře poslouží košilošaty.

    Ale za prvé mám teď jen fotky, co mi focením seshora zkrátily ty nohy a zadruhé se bojím to sem vložit, že se naštveš, že prudím ,-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GRANTORINO: Vim, jakou mas postavu, videla jsem te tancit na nekolika videich i jsem te videla nazivo, a ne, nevis, o cem mluvis. Mas sice rovnejsi postavu, ale porad mas boky relativne obly a pas zcela bezpochyby mas. Projmuty cosi navolneny na bocich proste nefunguje tam, kde je to v pase nasponovany a dolu pres boky to rovne visi, ackova sukne je pak to nejtragictejsi, co se mi muze stat (Jediny, co z tehlech “poucek” funguje spolehlive, je dovest je do absurdna - treba obrovska jednobarevna kolova sukne od polosari s vyraznym zdobenym pasovym limcem, protoze to uz vypada tak exoticky, ze “to tak asi ma bejt,” nebo neco budici dojem doroty v kroji, protoze stejny duvod). Ale whatever.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUCIASHECK: ja to resim suknema do acka nad kolena a projmutym svetrem nebo manteau, delsi trika dole volny pres pas a nahore zvyraznujici hrudnik. Proste odvadim pozornost a navozuju dojem pasu, celkem to funguje :)
    Jinak ten typ postavy mam taky, sirsi ramena, velka prsa a boky v pomeru mensi. Mam stejny obvod hrudniku jako boky, kdyz zhubnu, obe miry jsou stejne, takze pomer neupravim. V pase hubnu nejhur. Takze s tim bojuju porad. Vim, o cem mluvis :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GRANTORINO: Tohle je presne ten typ rad, kterej je teoreticky krasnej a preci naprosto logickej, ale prakticky u tohohle typu postavy imho uplne mimo (nektere zafunguji mozna libive z peclive vybraneho uhlu na 2D fotce, ale ve 3D z ostatnich uhlu budou jen horsi). Iluzi pasu neutvoris jinak nez vyraznym optickym prifouknutim spodni casti, takze ve vysledku ti vznikne neco, co pas stejne nema, ale urputne se o nej pokousi, a ted uz ma navic objem i uplne vsude. Triko volne splyvave pres boky ve vetsine pripadu u postavy s mohutnymi rameny, obrovskejma prsama, zadnym pasem a rovnejma bokama jeste zkrati nohy a navrchu vytvori takovy asimetricky utvar (asi metr na metr).

    Z moji zkusenosti nejlepe funguje priznat objem tam, kde uz je, protoze ho opravdu nijak nezamaskujes, a tam, kde neni, tak ho zbytecne nevytvaret, protoze pro opticke vyvazeni ho potrebujes hrozne moc (coz ve vysledku proste neni dobry). Ok, urazila jsem asi jemnocit Stepniho_vlka, kdyz jsem si dovolila postnout “vohoz na dnesek” sve velmi nesoumerne postavy, ze citil potrebu mi misto udeleni minusu jeste rozepsat, jak jsem divne tlusta a jak se mu to cim dal tim vic nelibi (ale kdo vi, treba mu krivdim a prekvapi skvelymi napady), ale holt jinou pres noc mit nebudu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUCIASHECK: No uplne nezamaskujes, ale muzes si vzit neco cim na to neupozornujes. Napriklad kdyz spodni cast trika neni na telo, ale splyva pres boky. Nebo kdyz strih opticky ten pas vytvori. Upnute kalhoty a upnute triko to hodne zvyrazni.
    DEB
    DEB --- ---
    NEI: tahle neni panska, je to one over sized ze skvelyho materialu a bez chlupatyho vnitrku, kterej nezanecha chlupy a bordel na tricku stejne jako ten mhkovej shit
    DEB
    DEB --- ---
    KLEER: reserved, a neni to tak dlouho co sem ji kupovala, podzimni kolekce tak asi jeste budou
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    STEPNI_VLK: Velmi me mrzi, ze ti to nekonvenuje, ale holt tloustku kolem pasu, dle mych zkusenosti, nezamaskujes nicim jinym nez cirkusovym sapito. Cokoliv jineho nez cirkusove sapito mi pripada z nejakeho duvodu lepsi. Rada si vyslechnu lepsi navrhy, jestli je mas.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LUCIASHECK: Já se tedy předem omlouvám, ale na mne ta prostřední část kolem břicha působí strašně divně; tak nějak jako bys byla těhotná (a jestli opravdu jsi, tak to bude faux pas jako prase). A vlastně čím víc se na tu fotku dívám, tím víc se mi to nelíbí tak nějak celkově. To jen abys věděla, proč ten palec dolů ode mě.
    KLEER
    KLEER --- ---
    DEB: skvela mikina, odkud?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam