• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    DEB
    DEB --- ---
    BLONDYNKA: ja nesrovnavam, ja jen upozornuji na fakt tveho nevkusu
    to ty se tu snazis srovnavat rucne vyrabenou kozenou ledvinku s nejspis strojove vyrabenou kabelkou s retizkem
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DEB: Nezáviď, prosimtě, a zkus se probrat a nesrovnávat nějaký hadr (notabene určený k nošení sem tam do hospody) s kabelkou. Tobě fakt nikdo neřekl, že kabelka a boty je to hlavní, co má být na úrovni?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KAJINA: No, Bloncka má nejspíš designových kabelek hned několik, ne-li spoustu. Ale přestože se mi příčí lajkovat tu její aroganci, tady má podle mého teda pravdu.
    KAJINA
    KAJINA --- ---
    DEB: :))) to bude asi taky Fendi!
    DEB
    DEB --- ---
    KAJINA: prosimte od nekoho kdo si koupi tohle, treba i jen mysleno jako recese (viz obrazek nize) se nenech vubec rozhodit

    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    KAJINA: Asi jsi nepochopila, že by mohlo stačit vyndat si hlavu ze zadku a inspirovat se u někoho lepšího, aby ta tvá oslavovaná ledvina byla taky trošku na úrovni.
    A sorry, pokud namítneš, že "srovnava Fendi s rucne delanou vec" - tj. srovnávám něco, co je ručně dělané, s jiným ručně dělaným, tak to úplně inteligentně nezní, ale to není moje chyba.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Pro srovnání - podívejte se na vnitřek a okraje:
    Coach Bowery Crossbody Ladies Small Leather Shoulder Bag 57714 | eBay
    https://www.ebay.com/...g-57714/264038687401?epid=12023810269&hash=item3d79eea2a9:g:8JMAAOSwKA5b6185
    KAJINA
    KAJINA --- ---
    BLONDYNKA: ANO! Snila sem o tom, kdyz sem videla, jak duchaplny, sofistikovany a velmi profesionalni komentare tu na vsechno mas, ze se to jednou stane i me. A je to tu, mam se probrat a sem trubka. Ackoliv tohle bych si nedovolila rict ani sve kamaradce, tak ty naprosto cizimu cloveku ano. Tleskam.

    A k divnokabelce: myslim, ze tu nechci pred tebou obhajovat neco, co si za prve ani nevidela (vnitrni kapsu to moje ma, impregnaci vnitrku, aby to nebarvilo atd atd.) a za druhe nevidim duvod, proc bych vubec mela. Tobe se to nelibi, tak prosim, kup si Celine, nebo Fendiho. Staci, kdyz nebudes rok jist.



    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    JAKE_UP: Ale jo, můžeš. Cena je daná prestiží značky, ale řemeslné zpracování je něco, čím by se někdo, kdo chce něco vyrábět, mohl a měl inspirovat. Na těch divných taštičkách mně vadí, že nemají podšívku ani žádné vypodložení, tj. zaprvé se brzy rozpadnou, jedna vrstva materiálu je prostě málo, krom toho se to mnohem více špiní a vnitřek dozajista bude barvit, pokud ne hned, tak časem. Nemá to žádné vnitřní kapsičky, záložky, takže nepraktické, na houby. A to ani nemuvím o tom, jak to vypadá.
    Podívej se na jakoukoli kabelku nějako dobré značky, jak to má vypadat. A jsou i značky, které stojí mnohem méně, třeba Tory Burch, Furla, Gucci, Coach, Fossil... Taskovou tačtičku můžeš mít za 4 - 6 tisíc a kvalita je řádově výš.

    KAJINA: Protože u Fendiho to dělají mimozemšťani a strojově. Ty jseš fakt trubka, ručně dělané věci mají být právě nejlepší a nejvymakanější, ne že to plichtí na domácí mašince nějaká bydlenka, aby to vypadalo jen zvenku a uvnitř toho nebylo vůbec nic užitečného. Prober se.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KAJINA: spis jabka a plesniva krizala, co se me tyce. Ale asi nemam vkus.
    KAJINA
    KAJINA --- ---
    JAKE_UP: ted sem to chtela napsat, ze srovnava Fendi s rucne delanou vec, kterou navic jeste ani nevidela na vlastni oci. Jabka, hrusky? :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BLONDYNKA: Tak zase nemůžeš srovnávat samo-domo kabelu a Fendi za desetinásobek.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    KAJINA: Vkus myslíš na tu podomácky vyrobenou věcičku? Mno jo, no, to je otázka. Dala bych u divnokabelky přednost minimálně nějakému zpracování na lepší úrovni, nežli je dělala-jsem-to-sama-na-fleru. Zkus se mrknout na kabelky Fendi nebo Celine, když už fakt malá kabelka jen na peníze a kapesník, tak ať to trochu vypadá.
    Pytlovité kabáty snad už vůbec netřeba komentovat.
    KAJINA
    KAJINA --- ---
    JAKE_UP: to byva na snurce a plastovy. To mam samozrejme pod spodni kosilkou taky :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Já myslel, že je to taková ta taška pro důchodce na cestování, kterou nosí pod tílkem, aby neztratili doklady a peníze.
    KAJINA
    KAJINA --- ---
    BLONDYNKA: ja bych se toho, byt tebou, nebala. Na pytel a divnokabelku s prilis kratkym uchem potrebujes vkus :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Začínám se bát, co přijde za dva, tři roky, až budu taky na sklonku čtyřicítky. Jestli začnu na sobě nosit pytle a příliš krátké ucho na divnokabelce...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    To je za ledvinu myslím hodně dobrá cena.
    KAJINA
    KAJINA --- ---
    QWITI: od 2,5 do 3 tisic. Limitovany edice drazsi. Prijd omrknout na ten Design market 15/16 prosinec, budu tam mit domaci slivku na zahrati :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KAJINA: a to jsou jaky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam