• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Řikal někdo barvy...? :)

    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: tak mě feedback zajímá a často i baví, podumám nad ním, někdy usoudím, že na tom něco bude, jindy jsem si zase jednoduše jistá, že jsem si vybrala správně a takhle se mi to líbí.
    DEB
    DEB --- ---
    KAIAFOX: to by bylo krasny
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: Ověřeno...
    Kdo v tobě bude chtít vidět selku, můžeš mít na sobě sebeluxusnější strohou róbu, prostě tam tu selku najde.

    Kdo bude na mne hledat pokus o diblíka nebo obstarožní štětku, najde to tam.

    Jenže věk je v tomhle prostě příjemně osvobozující... prostě je to jen o pohledu a přístupu k sobě samé/mu. Najednou ti jsou podobné komentáře u paty.

    Jen je zajímavé ta léta sledovat, jak ty nejvyhraněnější komentáře a mínusy přichází od lidí, kteří mají trabl s důvěrou v sebe samé.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MORGAIN: Nechala jsem si vyrobit triko s Tardis a pár Doktory. :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: Na dlouhý seznam svých vzhledových prohřešků již hledím s klidem zenového mistra. Trochu mi přitom cuká voko, ale to dám. :P
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: ty si hlavně zakrýváš šediny, místo abys byla přirozená. Z toho se nevykecáš. :-P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KAIAFOX: moje zkušenost je, že každý k něčemu esteticky tíhne a že to základní nastavení nezměníš. Pokud BLONDYNKA dokáže svoje divoce barevné věci a infantilní potisky pěkně sladit a působí to na ní přirozeně, můžu si říct, že to není můj styl, ale nebudu to odsuzovat jakože fuj. Pokud někdo naopak tíhne k minimalismu, fajn, ale dávat to všem jako standard? Mně už tu bylo mockrát řečeno, že ať si na sebe oblíknu cokoliv, stejně budu vždycky vypadat jako selka, prodavačka nebo uklízečka. Zjevně i kdybych se snažila sebevíc, tak svůj defaultní setting nepřebiju, ledaže by mě direktivně oblékal někdo jiný. Minimalistická elegance mi není souzena. :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Já bych začala tím, že Vivienne Westwood, Dior a Chanel mají jít do prdele, protože jsou to nevkusní a směšní ubožáci. Pač všichni si to myslí, hlavně holky z nyxu. Tak, a včil diskutujte.

    vivienne westwood catwalk - Hledat Googlem
    https://www.google.com/...niv&sa=X&ved=2ahUKEwjNnpnv0eXeAhVEsqQKHapvCPIQsAR6BAgFEAE&biw=1252&bih=635

    dior catwalk fashion - Hledat Googlem
    https://www.google.com/....3...2860.4827..5349...0.0..0.107.702.6j2......1....1..gws-wiz-img.......0

    chanel catwalk floral - Hledat Googlem
    https://www.google.com/...4.428.5......1....1..gws-wiz-img.QKxbsU5OS4Uj35i39j0i30j0i5i30.-lZ6aPWg1EI
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: No já osobně doufám! Pojďte o tom konečně začít pořádně diskutovat.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DEB: A teď si představ, že by ten krásný minimál nosil každej. Nuda, co? Sama sahám po černý a tmavých barvách, ale líbí se mi, když někdo umí nosit barvy a vzory. Chce to víc nadhledu a respektu ;).
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Když si koupí triko s jednorožcem dvacítka a dá to na insta, tak je cool, protože je to "ironicky neasi". Když tohle udělá čtyřicítka, je histerickej diblík. Asi tak to vnímá dnešní svět. Osobně mi je to jedno, jen ať z toho nekouká mastnej chlupatej pupek :D.

    Ono je hezký, když má někdo svůj styl. Nebylo by trochu hloupý, kdybysme všechny měly na sobě džíny, kecky a koženou bundu jak uniformu? Spíš jde o ty velikosti, žejo.

    DEB
    DEB --- ---
    BLONDYNKA: ja rozhodne zadnej problem nemam.. a ty se pro me za me tim bicem klidne zmrskej, pokud si tim vyresis svoje problemy

    a argumentovat susenkama taky muzes treba do nekonecna, jsou totiz vytecne
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Částečně ti rozumím, zjistila jsem, že je velký věci (v podstatě věci s velkou plochou) s infantilníma nebo divnýma motivama při většině příležitostí ruší, takže je pak neunosím. Za to malé se snesou skoro všude, protože jak je to detail, tak to tolik nebije do očí - takže občas nosím infantilní nebo geeky motivy na šperkách, což se snese skoro všude. A zároveň u těch geeky motivů to vytváří rychlé a nečekané porozumnění mezi lidma - třeba tardis je pro většinu lidí nezajímavý motiv modré budky, ale kdo zná DW, tak to okamžitě pochopí a většinou nalezení společnýho zájmu má za efekt, že ho to naladí na příjemnou notu.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Ženský si dneska kupují overaly s ovečkama a pyžámka s kravičkama, skoro nikdo to neřeší. Stejně je nakonec nejlepší dát na svůj pocit. Když ti to přijde blbý, tak se v tom nebudeš cítit dobře, ani kdyby ti to ostatní schválili :-)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: ano...i na prahu 40tky. Dneska třeba tyto
    20181121_103907
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DEB: Neprojikuj si do mne své potíže, to děláš pořád a je to velká chyba. Jednak do rozčilení mám velmi daleko, na světě je plno lidí lepšího a většího protivnického kalibru, než jedna malá holka, jednak argumentuji tím, co na danou situaci přiléhá, to je prostě profesní deformace a jsem s tím spokojená, no a jednak neřeším věci cukrem. Spíš bičem.
    Tak utíkej něco užitečného dělat, ať si vyděláš na svou dávku tyčinek, šup :-D
    DEB
    DEB --- ---
    BLONDYNKA: me tak bavi jak ty se hned rozcilujes a snazis se argumentovat naprosto cimkoliv, zkus TimTam mozna ti zvednou nizkou hladinu cukru a budes v pohode:))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DEB: Ty o tom víš, hodně, viď. Nikomu nic nenutíš, jen lehce upozorníš tamhle elegantní dámu na odrosty, tamhle poradíš jiné, aby vyhodila kabelku, ondy zas plácáš mimózní nesmysly o tom, jak vypadá indigo. Při tom všem oděná do krátkých džínů a furt stejné bundy. Ale co chtít od člověka, pro kterého vrcholem života je možnost koupit si čokoládovou tyčinku :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam