• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BLONDYNKA: v pohodě, nijak mě to žíly netrhá :-) (a boty jsou teda papuče, nesmím klapat a máme v muzeu zimu) :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GENEVIEVE: Věřím ti to, vzhledově mi to ale nějak vůbec na teď nesedí, s tričkem, s botami, s ničím. Sorry.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BLONDYNKA: ona je ta sukně docela teplá :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GENEVIEVE: V srpnu by to bylo OK. Teď teda úplně nevím...
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    dneska do práce a na vánoční večírek :)

    GIO
    GIO --- ---
    AIJA: nechci to videt, dekuju,))
    AIJA
    AIJA --- ---
    GIO:
    Tyhle "mládežnický" plesy jsou prakticky vždycky průser. A hlavně to przní rodiče, kteří tam jako vlastně nejsou...jen se přili podívat odněkud z balkonu:-)
    Stačí si projet fotky někde na rajčeti:-)
    GIO
    GIO --- ---
    HANELA: tak pripustne, ono zalezi, co je na takovych akcich za "obvykly nebo predepsany dresscode". u slova ples to proste evokuje dresscode (polopaticky receno) dlouhe saty a kdo leze (jinam) na ples v koktejlkach, neni v obraze, slusne receno.
    to nemyslim na madiettu a tento konkretni ples, byo mi to vysvetleno a rozumim tomu, ale v obecne rovine to proste vnimam takto.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Na stejném plese jako byla reply MADIETTA:, byla i rodina mých známých. Hujerovic ženy byly všechny v dlouhých a když jsme o tom mluvily, neříkaly, že by se cítily špatně. Ale neznamená to prece, že krátké nejsou přípustné :-) V džínách bych tam nikoho nepustila, ale jinak je to na výběru.
    GIO
    GIO --- ---
    MART1NKA: jeste nesem ve veku, abych to zazila, no.) diky za vhled.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GIO: mama je riaditelka strednej a chodi otvarat plesy v malych cernych so sakom. myslim, ze to je tak akurat. matky mavaju normalne koktejlky a dcery velku vecernu. nepride mi to mimo. tieto maturitaky/stuzkovaky ci ako to volate nespadaju imho pod klasicky ples pre dospelych.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GIO: tak já už jsem z firemního dresscodu tak vycvičená, že džíny jsem měla naposledy tak před rokem:)
    GIO
    GIO --- ---
    VALENTINA: nojo ale povolis jednou... a pak ten dresscode nerespektuje nikdo nikde, vcera jsem byla ve skyboxu O2 Areny a smart casual, ktery stal na pozvance, tam nemel snad nikdo!(krome me samozrejme,)))
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GIO: já si myslím, že chodím overdressed každý den, přesto bych nebyla tak příkrá. Zrovna do té Lucerny je fajn, když přijdou v dlouhých ty maturantky, matkám bych to odpustila.
    GIO
    GIO --- ---
    VALENTINA: k tomuhle si taky dovolim jednu rejpavou poznamku, prestoze te chapu.. do opery taky lezou lidi v dzinach. ja bych je hned u vchodu vykopla, jestli mi rozumis.
    GIO
    GIO --- ---
    (ale jak rika s nadsazkou muj muz - ja chodim overdressed i do skolky , holt se neoblikam podle pocasi))
    GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: ja ti rozumim, bylo to mineno jako povzdech, ze ta situace je u nas fakt plosne tristni..coz jen potvrzuje tvoje zkusenost.. ja jsem drzka a radsi jdu vyrazne overdressed oproti mase pokud to situace zada, at se klidne okoli udavi chlebickama, ale rozumim i tvemu postoji.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GIO: věř mi, že bych si byla dlouhé klidně vzala, já jsem velký fanda správného dress codu, ale opravdu bych na těch balkonech mezi ostatními rodiči byla jak pěst na oko, nejčastější odění žen byly nějaké letní šaty, případně neforemná sukně a pomačkané sáčko. Kdybych šla tancovat, tak si dlouhé vezmu, ale my tam fakt byli jen na tu imatrikulaci prváků a po nástupu maturantů jsme odcházeli.
    GIO
    GIO --- ---
    MADIETTA: a to je smutne,) slusi ti to, o tom nepolemizuji.

    ale tak ja se nedivim, kdyz i na oficialitu na hrade, kde maji vyslovny dresscode black tie, vleze osmdesat procent lidi v modrem obleku a damy v satech v lepsim pripade po kolena, tak se vlastne nedivim nicemu, jen se s tim nejak tezko smiruji)
    GIO
    GIO --- ---
    VALENTINA: tak delam trochu v oboru, a ples je ples proste))
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    taky z večírku...vohoz teda není moc vidět, byla to monster party, malůvka na ksichtu už se trochu smázla:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam