• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    1KA
    1KA --- ---
    Tak se do ní už neserte. Stejně nebude jiná, každý má něco. Styl je osobitý a líbit se nemusí. Což ovšem neznamená, že se tady budeme urážet a ponižovat. Vy, jichž se to týká, se nad sebou zamyslete, co že to trápí Vás. Čau!
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    BLONDYNKA: Teda, Blondynko... posledni dobou te moc nesleduju, ale co te tak znam, tak tenhle post bys klidne mohla napsat sama sobe a uplne krasne by taky platil :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JON: Jdou, já je samozřejmě pokaždé nezavazuju, bych se musela zmítnout! Mají zip ;-)
    JON
    JON --- ---
    MADIETTA: omlouvam se, ze moje otazka znela jako rejpnuti (ty internety spatne predavaji neverbalni cast sdeleni), me ty boty prijdou super - fakt me jen zajimalo, jestli jdou zapinat i jinak.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: Neprehanim. Spis si rikam, co proti tobe ma.
    TABBY
    TABBY --- ---
    MADIETTA: Jednu takovou ("mladistvé" rozervané džíny) znám. Nosí silný make up (zřejmě překrývá vrásky) a na řasách má nalepené blýskavé kamínky. To jsem zatím neviděla ani na podstatně mladších ročnících, vždycky na ní můžu oči nechat ;)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MADIETTA: Jinak si ale nemyslím, že bys ho rozhořčila. Prostě si potřebuje zvednout sebevědomí. Spousty chlapů si zvyšují sebevědomí tím, že urážejí nebo zesměšňují ženy. A doma, pokud nějakou ženskou má, bude asi pod pantoflem :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Hele, taky to nevím, fakt. Nechápu. Já dostávám pokaždé mínusy tak nějak automaticky, ale to je proto, že jsem zlá nesluníčková svině. Proč má někdo potřebu řešit a vychovávat tebe, osobu slušnou, milou, chytrou a ničím neprovokující, to mi hlava nebere.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BLONDYNKA: hlavně nevím, čím jsem ho tak hrozně rozhořčila, vlastně vůbec nevím, co je na mně, osobě tak konvenční a nevyčnívající, natolik kontroverzního, že v podstatě každý outfit, který sem dám, vyvolá celodenní flame, v rámci něhož dostanu pojeb i za křivě uvázané tkaničky a uzel na šátku. A to si všimni, že už se ani nepokouším jakkoli na komenty reagovat, prostě stačí ta fotka samotná. Kdysi mě to i mrzelo, teď už to pojímám jako sociologický experiment a občas neodolám. Něco jako když máš strup a nemůžeš si pomoct, prostě si do něj musíš dloubat. :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DROOPI: Z tebe vždycky jednou za čas vyleze něco tak uboze debilně hnusného, že člověku zůstane rozum stát. Možná by bylo vhodnější si svoje komplexy vyříkávat u psychologa, než si je kompenzovat na lidech, kteří jsou tak o deset levelů nad tebou.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BERUSKA_CA: tys taky nemusela přehánět. Počkej, co se dozvím teď.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    DROOPI: Tohle jsi prehnal.
    Madietta vypada jako anglicka lady, ma v sobe aristokratickou krasu, a po takovych nemuzes pozadovat, aby vyvalily kozy na stul a spulily rty. To neni styl pro ne.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    SITH: jo jo na ty cernobily fotce to jde dobre poznat co mam na sobe
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MADIETTA: a pravda to je ono, komunisticka moda z padesatek, uz jsme doma :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TORUVIEL: naprosto standardní černý trenchcoat.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DROOPI: Třicátý léta jsou kostýmky se sukní do půli lýtek. Když už, tak padesátý, brouku.
    SITH
    SITH --- ---
    DROOPI: rozhodně je v oblékání vynalézavější než ty :) [ DROOPI @ FOTKY KLUKU+MUŽU Z NYXU ]
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    DROOPI: A co má na sobě takového? Já vidím běžný černý kabát (je černý, takže toho z něj moc vidět není), šněrovací kozačky (za mě super) a nějakou šálu. Pod tím lze tušit šaty a punčochy. To vše bych si na sebe vzala klidně taky, vlastně něco podobného nosím a nosila jsem už poměrně dlouho (do školy, do práce).
    LACROIX
    LACROIX --- ---
    DROOPI: Možná si hleď svýho tvl.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MADIETTA: mozna nejake modely, ktere nevypadaji jak z 30. let
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam