• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GEISHA: za panskou kolekci musim souhlasit, ke vsemu se jejich trika vzdy extremne srazi :)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MART1NKA: na tom neco bude-vetsi slecny s neprilis velkym poprsim, tem cos ve slusel (co jsem mela moznost pozorovat)...ale imho jsou ty cos-strihy hodne o zvyku..a v cem se kdo citi (opticky mi treba prisly ty jejich kousky na kamaradkach supr, ale ty holky se v tom necitily)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MART1NKA: prazsky cos neznam :) ale je fakt, ze jako odnoz hm budou mit stopro trochu jine nabidky v ruznych stores.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PROMETHEA: Ja som štíhla prsatá a na mňa to fakt nie je. Alebo to čo je, tak už nie je veľkosť, pretože to je jeden z tých málo všeobecne nositeľných kúskov.
    Pokiaľ má niektorá veľkosť, ktorú ešte vyrábajú, dajme tomu 42 a nie je úplne hubená, ale nemá veľké prsia vzhľadom na svoju postavu, tak sa tam asi oblečie. Nie je to úplne tak o veľkosti ako o tvare postavy.
    Bola som tam v sobotu prehrabať zľavy a všetko sa od bradaviek dole rozširovalo, to zo mňa urobí tehotnú behom pár sekúnd. Tie 2-3 šaty projmuté v pase s dobrým materiálom boli už len vo veľkosti 44. Bez zľavy mi to príde drahé, to už siahnem po lokálnom dizajnérovi. Proste ja a pražský COS nie sme kamaráti :).
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GEISHA: hele, jsem sama prekvapena, ale zatim vidim opak. Kolegyne v praci - vekove 35-50let, normalni, prdelate a kozate baby - vypadaji fakt dobre. Nechapu, stale odolavam, ale proste jim to sedi.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DENISE: to je fakt zajímavý :-) na tý paní by mě ty šaty nikdy nezaujaly, na Tobě vypadají fakt skvěle :-)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MART1NKA: to jsem slysela v x-variacich. Holky s krivkama rikaji, ze to pro ne neni, maly holky rikaji, ze to pro ne neni, na vyhublych to nevypada dobre :) asi je to kus od kusu a „kus“ od „kusu“. Moje kvota v cosu byvala tak 10 kousku vyzkouset, z toho vetsina vubec nesedela/nevypadala dobre a pak mezi tema 10 byl jeden perfektni, ze je z nej doted eyecatcher :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MADIETTA: Ono to nazivo nie je o moc lepsie. Tie materialy vacsinou neodpovedaju cenam a strihy nie su na zeny s krivkami.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MADIETTA: To jsem si rekla dneska u tech cervenych satu, musim se zajit podivat. Vsad se, ze nam to bude sluset, mame prsa a zadek, na rozdil od tech jejich zombie modelek.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BERUSKA_CA: přesně! Já tam budu muset někdy zajít a podívat se na to oblečení na vlastní oči. Na netu bych si podle produktových fotek nevybrala nic a všechno bych to obratem nastrkala do módního pekla, včetně těchhle červených šatů, které na DENISE vypadají úplně famózně.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ATUARFIK: No to taky, ale hlavne to na nich dost podivne visi. Jako by nemely zadny tvar. Proto jsem si tam nikdy netroufla nic koupit, bala jsem se, ze budu vypadat jako na uteku z blazince. A pak prijde clovek a moc mu to slusi.
    Dost podivna obchodni strategie.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BERUSKA_CA: Ono by trochu pomohlo, kdyby se ta modelka netvářila, jak když trpí za všechny hříchy světa. To je strašná móda, tyhle modelky s tragickýma výrazama.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    DENISE: Dalsi dukaz, ze na realnych lidech vypada to Cosacke obleceni nesrovnatelne lip.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DENISE: To jsou šaty nebo sukně? Já osobně nemám odvahu na červenou, ale je to absolutně bozi!
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SRETSIS: Zirafa v zaberu na to ma stejny nazor.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    DENISE: Líbí se mi to naprosto celý včetně bytovýho zařízení. Připomínáš mi matky umělkyně z projektu https://www.thesocialitefamily.com/
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DENISE: vypadá to skvěle, akorát mně tam zas chybí nějaký echt šperk :-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DENISE: Šaty jsou skvělé, co je to zač, prosím?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuji za uvedeni na pravou miru a omlouvam se za nepřesnost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam