• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    DEB
    DEB --- ---
    BLONDYNKA: naopak ja se vubec nerozciluju, me taky prijdou tyhle osklive, ale v nekterych pripadech jsem stale nebo se aspon snazim byt korektni na co odted seru:)))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DEB: že ty se vždycky tak rozčilíš, když někdo nemá stejný vkus jako ty. Se s tím prostě smiř, proč by někdo měl být slepice jen proto, že shledává birkenstocky hnusnými?? nechápu.
    DEB
    DEB --- ---
    priste se tu omezim na reakce typu HNUSNY/OK/SLUSI minusek a plusicko kdyz vidim jak se tu firt jak slepice utvrzujete v tom ze vas nazor/vkus je ten jediny spravny :))))
    VINCENT_BU
    VINCENT_BU --- ---
    ACIDQA: já tu reakci prostě nechápu. co s tím má co dělat klíčenka do heartbreak hotelu? :) že jsem s tebou nevyprovokovaně polemizoval? to stačí říct normálně, žádný problém.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ETERNITY: Ale jo, existují :-) Ale birkenstock jsou tak nějak defaultně strašidelné, škoda.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Dyt je kazda jina... ty hnedy jsou hrozne humpolacky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ETERNITY: vsak v poradku, soudruzko, jen vyvazuji tvou negaci, mne se zas libej :) a mozna je to, priznavam, tim, ze ma Kochanska fakt pekny nozky :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DRAGON: Vec vkusu kazdyho soudruha, podle me pekne damske flipflopy neexistuji:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ETERNITY: jestli myslis ty boty Kochansky, tak naopak, jedny z mala peknejch damskejch "flipflopu"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ty jsou fakt hnuuuuusnyyyy:) (Ale nejsou hnusny zensky, co v tom chodi, nikoho neodsuzuju a pro pohodli po meste je to urcite v poradku)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Škoda, že tyhle pantofle jsou tak strašně a zoufale hnusné :-(
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: Škoda.
    GUDRUN: Tyhle nejsou celokožené, ale taky úplně pohodlé a vydrží.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOCHANSKA_CH: od minulého týdne tu držím smutek nad https://www.eobuv.cz/sandaly-dr-brinkmann-710785-schwarz-1.html - akorát, že já je měla celé v černé, a když jsem si je kupovala, velmi jsem zvažovala i ty červené - neuvěřitelně pohodlné, navíc nositelné fakt ke všemu
    povedlo se mi nějak jednu zlomit pod šlapkou :(( plus se začala odlepovat pata

    s tím stříbrným páskem mi přijdou jak pěst na oko :-/ a žádné podobné ne a ne najít :(

    příště na to peču a držím se svého - v čem se cítím pohodlně a sedí mi to vzhledem, dál to budu kupovat v min. 2-3 kusech
    DEB
    DEB --- ---
    GEISHA: ja uz je mam skoro 4 roky, nosim doma v lete ven kolikrat i do vody.. samozřejmostí je osetreni kuze ale jsou furt jak novy
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    GUDRUN: birkenstock exquisite
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GEISHA: ony jsou i celokožené? já našla jen kožená stélka a koženkový svršek a to jsem nechtěla...
    JONY
    JONY --- ---
    Já bych si dovolil takovou radikální myšlenku, že to když někdo někomu dá za fotku vohozu mínusek nebo napíše, že se mu to nelíbí, ještě nutně nemusí automaticky znamenat, že dotyčný/á v tom vypadá jako blbec nebo že je to špatné. Prostě to jen může znamenat rozdílný vkus. Ale nejsem si jistý, kolik pokročilých užvatelů Nyxu může tenhle přístup akceptovat...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ANIT: vyznít klidně s řečmi jako "vypadá to rozhodně lépe, než co jsem viděla na tobě", "lidé v ČR mají jiné preference než já", "to může nosit jen někdo, kdo plně ovládá módní zákonitosti" a tak podobně. Hm.

    Řekla bych k tomu zhruba toto: Hadry jsou způsob, jak lze na první pohled a jasně ukázat či naopak zakrýt a) postavu a b) svou osobnost a názor. To je krom funkce termoizolační jediné, co je zajímavé a proč je vůbec nějak řešit. Všechno ostatní je balast a kecy. Lidi, kteří podléhají módě tak moc, že chtějí všechny obléct do jedné uniformy a kteří mají dojem, že jejich pojetí vzhledu je to nejlepší, jsou jednak hloupí a jednak sami postrádají osobnost. Deformace modnim průmyslem je sice smutná a můžeme s tebou soucítit, ale to je asi tak všechno.
    Osobně raději uvidím na lidech okolo sebe kočičky a lebky z kamínků, než odpudivost stádní uniformy, i kdyby to byla zrovna nejvíc in uniforma na světě. Nesnáším tupé následování trendů a vydávání absence vlastního vkusu za nějaký styl.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MADIETTA: kuří oko :)
    v žaludku mi neležíš, fakt ne, tebou přeložené knížky mám ve veliké oblibě ;)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    JAJITA: koukám, že ti opravdu ležím v žaludku. Nechceš si vzít živočišné uhlí, prý to pomáhá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam