• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    EXAGE: Miluju chlapy v chelsea boots. Konec hlaseni.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    EXAGE: Trochu fádní barevnost, ale jinak pěkné :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    EXAGE: Dnes boty 1+
    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    AIJA: Upřímně netuším, jak na to reagovat, abych nebyla za hysterku a zároveň to dotyčný vzal dostatečně vážně. V první fázi jsem mu řekla, že si tohle jednání vyprošuju, v druhý měním zaměstnavatele. Ale to už ne jen kvůli tomuhle.
    1KA
    1KA --- ---
    + koženej křivák

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    za skoro černá. Bez hlavy, mám bad hair day. Za to s bordelem na verandě.

PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    EXAGE: pěkné hodinky :)
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    KOUDY: to je pro puberty a lajkuchtivy coury na instagramu....cerny sou lepsi jak bily
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    Podzimni nalada

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JONY: To je "kdokoliv si může dovolit sekretářku" varianta.
    JONY
    JONY --- ---
    JON: ještě ti tam chybí Bruce Wayne varianta, kdy taštičku na notebook neřešíš, protože vše řeší telefon na tvého osobního Alfréda.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    LEXXA: to mas jedno,kdyz budes smrdet, tak budes spravny chlap a tasku uz nikdo resit nebude.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    NEI: ale tam neni ani ta ruzova sala a neni videt ani decentni opasek))

Bily tenisky nejsou moje fav ale par jich mam a kartacek a prostredky nejedu. Protoze ty bily prave vypadaj supr zadelany)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    LEXXA: Papírovou tašku z Lidlu. Greta tě vidí.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JON: se mozna hloupe zeptam ale v cem mam nosit notas kdyz jdu do prace? zkousel jsem igelitku z lidlu ale blbe na me koukali.
    JON
    JON --- ---
    NOIK: ok, znamenam si dalsi kategorii tragedu s notasem, ale rekl bych, ze je to pouha fuze buzny s kabelkou a blbce s batohem, ne plnohodnotny druh.

Neco jako vemeno s crumpler messenger bagem je pouhy prusecik mezi kokotskym hipstrem s instalaterskou brasnou a buznou s kabelkou.

Taky by nekde mel byt krizenec blbce s batohem a kokotskyho hipstra s brasnou - to budou asi joudove s tacticool batohama. Ale este by se to melo overit pozorovanim v divocine.
    NOIK
    NOIK --- ---
    JON: já teda notebook nosim v přebalovací tašce Skip Hop ..podložku na mimíska jsem sice hned věnoval jedné čerstvé mamimce, ale jinak slouží perfektně!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    EXAGE:
    The Hangover "Satchel/Man Purse"
    http://www.youtube.com/watch?v=iuygRWVwuUI
    JON
    JON --- ---
    EXAGE: opravdovi muzi nepouzivaji notebooky - bud delaji nejakou opravdovou praci (v 30 stupnovem mrazu obouchavaji led z kladky na vrtne plosine, holyma rukama chrani kojence pred vzteklymi medvedy, nebo aspon od 5 od rana asfaltujou d1 u vetrneho jenikova), nebo na to co delaji zadny notebook vykonove nestaci.
    My ostatni se musime smirit s tim, ze jsme bud blbci s batohem, buzny s kabelkou, nebo kokotsky hipstri s macbookem air v instalatersky brasne. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam