• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

    Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

    Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

    Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

    rozbalit záhlaví
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    MADIETTA: Oh mon Dieu :D
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: podobně jako sestimsmir? :)))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    _VYKUTALENA_: a hned za tím, že někdo nemá vkus a nesneseme konstruktivní kritiku, jsou problém lidi, kteří napíšou nějakou promluvu a dodají AMEN nebo HOWGH, aby bylo jasný, že jejich slova jsou fakt jako definitivní a ultimativní a nikdo, ale vůbec nikdo už k tomu nemůže nic hodnotnýho dodat.
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    KLAIR: V Čechách asi nesneseme konstruktivní kritiku. To je další problém, hned za tím, že mnoho z nás nemá vkus. Přijde mi necitlivé dát jen minus a napsat "vypadáš jako kašpar". Naopak jsem zvolila variantu, nikoho neurážet a trochu ho inspirovat, povzbudit. České ženy jsou ve většině případů úplně bez sebevědomí a rozhodně nechci rejpat do vosího hnízda.

    Kauza lýtka - Ať si ženy s širokými lýtky nosí co chtěj, je to jejich volba. Nicméně kdo chce zdůrazní své přednosti, mít sebevědomí a cítit se dobře se bude inspirovat zákonitostmi odívání, mezi které patří například délka sukně, její střih podle typu postavy a volba barev, kterými opticky modeluješ postavu.

    AMEN
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KLAIR: Ehm, já nosím běžně 38 a lýtka mám taky široká - kozačky nenatáhnu :/ - takže může být.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    _VYKUTALENA_: ty jo, fakt člověk s tímhle vkusem a
    velikostí tak max 40 komentuje XMARGE a říká, že "taky mám širší lýtka" a "my si nemůžeme dovolit sukně ke kolenům"?

    Tak já si docela dost myslím, že dovolit si každej může co chce, za druhý styl je úplně a úplně jinde a vyjadřovat se takhle mi přijde vysloveně urážlivé, zvlášt, když se na to nikdo neptal.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    XMARGE: mně se líbí obě varianty! A myslim, že ti to sluší.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    JAKE_UP: no jo, já jsem jedna velká nedokonalost, já si příště vezmu pytel, ten zakryje všechno... však stačí dát mínus, já se z toho nesložím :o)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Kdyz jsme u toho, co by Xmarge mela nebo nemela delat (doufam, ze vsechny rady a navody dusledne dodrzi a dolozi, ze vse splnila), tak by s sebou asi mela zacit nosit hojive ocni masti (rada doporucim konkretni produkty) na rozdavani pro vsechny arbitry vkusu a nyxaky, kterejm vypalujou voci vsechny jeji zvyraznene nedostatky.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    DROOPI: no,jedna vec je sklidit kritiku (libi/nelibi/ja byvh se oblikla jinak) a druha 'porid si tohle, zvyrazni tohle a hlavne rozhodne skovej tamto,pac si TO NEMUZES DOVOLIT'. Mozna jeste kdyby tomu predchazel dotaz, co na sebe nebo jakej zvolit styl oblikani, abych svoji existenci nepoburovala citlive oko prumerneho spoluobcana..ale to, afaik v tomhle pripade nepredchazelo.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Ono se tu kolem toho tak jako našlapuje, ale je to naprosto příšerný, pouze to zdůrazňuje nedokonalosti postavy a přijde mi opravdu zbytečné, aby se to tu řešilo už několikátý den.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    1KA: Zrovna si dělám přípravy na pondělí a píšu do pokynů, že "volba jazykových prostředků musí odpovídat kontextu a účelu." Takže plus za oděv, která zcela odpovídá kontextu a účelu. :)
    1KA
    1KA --- ---
    KATIA
    KATIA --- ---
    VERSONNENHEIT: podle mě jsou pěkné šaty těma barvama naprosto zabité. ale je to diskuse, normálně lidí říkají, jak to vidí, a ten koho se to týká, se buď nechá inspirovat nebo to bude s klidem ignorovat.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KATIA: Vidíš a mně se třeba ten květinový vzor na jejích šatech moc líbí a kombinace s červenou také, a ani si nemyslím, že má "širší lýtka". Předně nevím proč by měla něčemu "věřit" a proč by ji vůbec mělo zajímat, jestli někomu cizímu její oblečení přijde v pořádku nebo ne.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MARIPOSA: já patřím mezi lidi zde, kdo takový typ barevnosti a sladění berou tak na holčičky do 10 let, takže myslím, že bych to fakt neocenila ;-) ale o ty buchty si řekni :-)))
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    KATIA: Ja nevim, jestli jsi Xmarge nekdy videla osobne, ale tyhle barvy ji nazivo hrozne slusi. Buchty od ni zadny nedostavam. Mela by to napravit :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    XMARGE: ja vím, že spousta věcí vypadá naživo jinak než na fotce, ale osobně bych teda, co se týče zpětné vazby na oblečení, skoro víc věřila nezávislému zhodnocení na netu než na živo ;-) oni pak třeba reálně nechtěj přijít o nějakou tvou skvělou buchtu a tak :-)) za mě ti třeba ta barevnost moc nesedí...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MOODYCAT: děkuju náčelníku, že ses mě zastal!
    Já jsem si původně myslela, že to tu je "vohoz na dnešek" a ne poradna pro ty, co se neumí obléknout... já respektuju, že se vám můj styl nemusí líbit, ale já ho měnit nebudu. Líbí se mi a cítím se v něm dobře a naživo mám velmi kladné reakce. U bot vím, že je to moje slabina,takže děkuji těm, co mi poradili i do pošty.
    TAKAK
    TAKAK --- ---
    _VYKUTALENA_: Jee, já chci tu sukni s ptákem, odkud prosím je ? :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    CMLKA: pletu si je na telo, protoze jsem velka a silna, tudiz volny svetry ze me delaji krabici. Upazit muzu, pletenina z vlny je velmi elasticka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam