• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    DYDY1
    DYDY1 --- ---
    MATHEA: Matheo, kozy nemusíš mýt velký, bohatě stačí že jsou hezký😀
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Jdu vyhazet pulku svyho satniku, nebot na nej dle vseho nemam dostatecne velky kozy :(
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ATELIER: Vážně používáš jako argument menstruaci? Lol. Lepší už to snad ani být nemůže :D.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ATELIER: to je dobře, aspoň tě to nemusí trápit. Ban na týden a první varování. Budu uplatňovat politiku dvakrát a dost.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ATELIER: A ani neuvidíme.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Ještě mě napadl příspěvek k tématu.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ATELIER: jediný, kdo se tady bude uklidňovat, jsi ty. Nebo se na týden půjdeš uklidňovat jinam. Si vyber. Já bych mou trpělivost nezkoušela.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ATELIER: Tady je to o hadrech, takže tobě půlka věty přebejvá. A už buď ticho, prosím.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    zacpat banánem nebo aspoň rohlíkem, tohlecto.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Nn, klasicky se tu musí všechno točit kolem chlapů a jejich wet dreams, prostě nic nového
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ATELIER: "Jen ti do nich chybí prsa".. ale já jsem mimo, ok :D.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    JAKE_UP: mnoho pánů má kozy moc velký.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KAIAFOX: Co ti brání říct chlapovi, že má malý kozy?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    DEB: Ale tak teď to teprve začíná být zajimavý.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    A mně naopak naskocila myšlenka “Škoda, ze nemám prsa na takové šaty”
    Závidím všem, které můžou nosit cokoliv bez podprdy.
    DEB
    DEB --- ---
    ATELIER: posli 100k a muzeme nejaky vybrat :)))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KAIAFOX: mna ja, do te doby, stejna mince a pozadavky:) ne, je to roztomile, fakt.. tenhle nymand aspon zahlasi nesmysl pres net a cau, ja mam rada situace, kdy ti tohle pristane do obliceje, to mne bavi hodne, bez ironie. Muzu pak dat volny pruchod sve evil bitch strance a to je obcas takove blaho:D jeeej!.))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Chtěla bych se dožít dne, kdy by byla rovnoprávnost v těch nesmyslných požadavcích na vzhled. To by bylo fňukáníčka.
    N_I
    N_I --- ---
    id atelier., brddskej tramp. sodom..a dalsich 5 fake id...

..nácek, člověk co stalkoval lidi z nychu, dluží kam se podívá, lidský dno.....lidi pozor na něj....!!!
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KAIAFOX: v poradku, spravny muz ma byt hladce oholen a umyt, vlasy zastrihle a upravene, obleceni ciste, padnouci, vonave a vyzehlene, boty vycistene a neokopane, vhodne k sezonnimu obleceni. Hodinky sladene s obuvi a paskem u kalhot.
    Ramena ma spravny muz mit akorat siroka, ruce lehce svalnate, manikurou udrzovane nehty, bricho nepretekajici. Chodi vzprimene, nenadava, je galantni a vyzaruje inteligenci a sarm.
    Jestli to tak nema, tak neni spravnej muz, ani kdyz ma nuz a chajdu v Brdech. Neudelas nic.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ATELIER: Protože jediný poslání ženy je mít velký kozy, abys na ně zrovna ty mohl slintat, aha. Tvl, zalez, ty hezčí brácho George Clooneyho :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam