• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Páseček.
    KATIA
    KATIA --- ---
    XMARGE: Co propínací nebo jen na zavázání na břiše? A trochu delší přes boky? Nezkoušela jsi? Mně přijde, že máš takovej styl na drobnou holčičku, ale nesedí to. Přitom máš hezkou ženskou postavu, která nevynikne.
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    XMARGE: ja bych jen rada, ze se mi strasne libi bez jakychkoli namitek
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    XMARGE: přidám se k holkám: nepletu, takže jen, jak to na mě působí opticky. skvělá barva, skvělej vzor, ale vypadáš jakobys z toho svetru vyrostla. chtělo by to tak 2 cm víc po obvodu nebo alespoň v pase, to by celému dojmu pomohlo: pokud má zůstat takhle krátký. pokud má být úplně slim fit, tak bych taky volila trochu delší délku. btw nemyslím si, že je to “tělesnými záhyby”, ale prostě tím, že ten svetr/střih svetru působí dost nezvykle..
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Ja vim, ze to myslite dobre,ale ty svetry jsou primarne k satum, ktery nosim nejvic a neni je kam zastrkavat. Maji byt trochu crop, aby koncily kolem pasu. Do prace nosim v 90% šaty..

    SAT_ANN: telesny zahyby jsou videt, protoze jsem ted extra vyzrana.... s cimz se snazim neco delat.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    XMARGE: Ja se teda pridam k holkam, nosim rada podobny svetry na telo, ale jak tu zminovali ostatni, bud delsi a pres kalhozy, nebo zastrcenej do sukne.
    Velikost bych taky zvetsila cca o 10% - aby nebyl videt kazdej telesnej zahyb, ale porad to byl slim fit.
    Ale to si umim predstavit, ze se fakt spatne odhaduje.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    XMARGE: To uplne znam, polovinu svych svetru (kupovanych teda :-) ) kvuli tomu nenosim, protoze se mi nedari vychytat dylku k sukni. Tady u toho mi prijde, ze by napriklad mohlo pomoct zvetsit vystrih a nebo, pokud ti nejsou vystrihy prijemne, si aspon pohrat se sirkou lemovani toho vystrihu, aby se opticky zkratila vzdalenost k ramennimu svu a vertikalne se prodlouzila delka krku. Ale po upleteni je kazdej general :-) Kazdopadne klobouk dolu za praci
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    XMARGE: Mne pripadaj vsechny vesmes moc kratky, kdyby byly aspon o trochu delsi, zmirnil by se ten dojem, ze ses navlikla do svetru o dve cisla mensiho. To neni o na telo vs. oversized, ale celkove o proporcnosti. Tuhle dylku svetru clovek musi zastrkat do kalhot/sukne s vyssim pasem, aby nepusobila disproporcne.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    BRUSINKA: to mi už pár lidí říkalo. Problém je asi v tom, že si ty svetry většinou pletu na tělo a ne oversize už proto, že je nosím k sukni nebo šatům. Navíc jsem větších rozměrů a volné svetry mě zvětšují ještě víc.
    TAdy u toho je pravda, že je mi větší v podpaží, což nebyl záměr. Snažila jsem se to minimalizovat, ale kvůli silným pažím jsem musela plést rukávy o hodně velikostí větší než tělo a a pak to nějak zapracovat a v tom podpaží to nešlo...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    XMARGE: Ja ty tvoje svetry zboznuju, vzdycky mi z toho spadne obdivem celist, jak mas napadity vzory i barvy. Ale prijde mi, ze ti ne vzdycky uplne padnou (strih/rozmer), coz je myslim vazne skoda!
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    všechno jsem zastrkala a stejně to vypadá blbě:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GIRAFFKA: rafinovanej kompliment
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NAVARA: jej... jo, kutalel se v aute sem a tam, tak jsem ho brala do skla, ani mi to nedoslo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ETERNITY: To je lahváč ještě z víkendu? :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    A hele, Jenda Citrón.
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    jak se dá pěknej outfit zkazit těma věcma přes obličej...to už plynová maska je stylovější
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    GIRAFFKA: Mně zase vždycky evokuje ten párek zlodějů ze Sám doma.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vzacna zastavka v kanclu

    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SUBVERSION: ja spis chtela poukazat na to, ze pokud Sretsisin outfit komentuje nekdo se stylizaci do Barbory Skrlovy (tedy takovy vzhled je asi pokladan za optimum), bude nejvetsim Sretsisinym provinenim prave to, ze jeji outfit jako Skrlova nevypada. Normalne by mi ten debil look byl srdecne ukradenej, nepotrebovala bych ho resit, komentovat, priznat tim, jak moc se v mode sama nevyznam, ale v kombinaci s picovanim holky, ktery to slusi mi nedalo se neozvat.
    Sretsisin outfit muze bejt malo in, malo napaditej, malo zajimavej, cokoliv, ale slusi ji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam