• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    U nas to byly jednoznacne Osiris D3. Jeden kluk na zakladce mel asi ctvery, kazdy v jine barve. Ja je tak chtel, oni ale staly v roce 2000 4k. 😄
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SALAMAN: sel jsem Americkou ulici kdyz tam bylo takovyto Zazit mesto jinak. Davy partykluk a partyholek, 40+ s panakama v plastu. Takovyty pohodabrcko typy jak patrilo k dobremu tonu v 90s. Mno, byl jsem rad, ze mi sice zustalo dost ze "svobodomyslnosti", ale ne ze zivotniho stylu.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SALAMAN: Přesně. Takový relikty svý doby, který se absolutně nikam neposunuly. Přijde mi to spíš smutný než cool.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Moc fádní... ;)
    DEB
    DEB --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    DEB: ty boty se podobaj těm, co jsem včera přinesla z Palladia :)
    já v nich asi nebudu chodit do města nebo do práce, ale do lesa se mi to hodí. kor až bude sníh

    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NOIK: Bohuzel ano. V puberte mi to tykani prislo cool, ted uz moc ne. Prodavaci vypadaj trochu komicky, takovy jako prerostly deti z jointem v puse.

    Jinak oliecko se samozrejme nejlip tahalo v Adio 50 - 50.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Nikdo jeste nezminil Adio? :-O do dneska mam asi dvoje dodrbany schovany, jakoze 'pracovni' a se slzou v oku na ne vzpominam, jedny z mala konfekcnich bot, ktery byl dost siroke i na moji ploutev...
    DEB
    DEB --- ---
    budapest mlha mokro zima

    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Když se tu tak bavíte o botách, tak se tu svezu s tématem trochu: pamatujete si někdo boty No Fear, který se daly koupit někdy kolem roku 1999 - 2000? Nebyly to klasický skate boty, ale spíš vypadaly jako nějaký outdoorový, podrážka s takovýma napůl naznačenýma a napůl reálnýma mega zubama, pogumovaná shora sešitá špička, když bych to zkusil k něčemu přirovnat, tak to byly boty-tank. Měl jsem černý, kamoš tenkrát měl kombinaci černá-hnědá, jmenovaly se Dakar, stály 2,5 kKč, což byla pro mě tenkrát dost astronomická částka a dodnes od nich mám doma krabici. Bohužel na celým internetu asi neexistuje žádná fotka, nenašel jsem, asi jediná, co mám a kde je aspoň trochu něco vidět je tahle z mýho výletu po Skotsku. Kdyžtak mi někdo potvrďte, že ty boty fakt existovaly, třeba jste je někdo i měl a že se mi to celý jenom nezdálo a ta prázdná krabice od nich ke mně nepřicestovala z nějaké jiné dimenze v rámci nějakýho špatnýho vtipu :-). To jsou asi jediný boty, který jsem kdy měl, co bych si i dnes s klidem koupil znova...

    DEB
    DEB --- ---
    NOIK: jo porad :)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    NOIK: obvykle ano, ale ja jsem uz tak starej, ze mi vykaj :-))
    NOIK
    NOIK --- ---
    ...a stejně jsem nejvíc cejtil takový to souznění, když se v těch obchodech nezdravilo dobrý den ale čau, je tomu tak ještě i dnes?
    NOIK
    NOIK --- ---
    KFF: Acupuntury byly hustý, po těch jsem vždycky bázlivě pokukoval, ale nakonec jsem vždycky skončil u více či méně chlebovitých bot z Mysticu či Bugaboo:)
    KFF
    KFF --- ---
    Dobrá debata, vzpomínám na své nejlepší skate boty značky Acupuncture 1993. Měly na podrážkách medvídky s obřími penisy, tak s nimi v době deště a sněhu byla spousta zábavy.
    FRAUZEZEK
    FRAUZEZEK --- ---
    SMETY: To sa tak nosí.
    SMETY
    SMETY --- ---
    FRAUZEZEK: Ty boty by stály za vyčištění
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KAIAFOX: ja dostal v cca 18.letech od taty k vanocum ES, ktery staly 3,5K coz byly strasny prachy a tatovi se tak libili, ze si je koupil taky :-))))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KAIAFOX: svoje černý Globe a bílo růžový DC Manteca jsem nosila ještě prvák druhák na vejšce. :))
    Stály randál, zpravidla můj celý jeden měsíc v lékárně. 😂
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Já měla první DC Manteca a strašně jsem je milovala. Koupila jsem si je za prachy z brigády, stály tenkrát 2,5K, pak jsem nosila "žehličky" ještě hodně dlouho, většinou DC, nebo C1rca, než jsem zjistila, že existujou i holčičí boty :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam