• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    HAR4NT: 956 ccm, Cléon-Fonte
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BACCARA: co ma ten r5 za motor, 0,8?:))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DEB: Heh, přesně na toho jsem taky myslel.
    DEB
    DEB --- ---
    PETRPEDROS: john krasinski is that you?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    S kámoškou

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BERRUNA: zrušeny collectif :(
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KURE: Ten kovboj jsem já. Sakra, kuře jedno :)))
    KURE
    KURE --- ---
    BACCARA: ty kozačky ti moc sluší, i účes. ale kdo je ten malý chlapec? ;D
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ARGANNAH: jestli je pres lejtko dostanu, budu je nosit i za tebe! I za moji mamu!

Jeste jsem objednala jedny zlaty u firmy, co dela na xxl lejtka. :) Pro jistotu.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ACIDQA: Mně je to taky jedno, o to nejde, já prostě žádný vysoký boty na ty letka nedostanu. Výjimka jsou šněrovací, kde si můžu povolit tkaničky, nicméně jakmile mi nohy sebemíň otečou, dělá se mi díra mezi jazykem a botou. Takovýhle boty jako jsi koupila ty bych si musela nechat ušít na míru a na to nemám prachy. Takže je prostě nos i za mě. :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    FIFI: To bylo ještě období dřeváků, nosil je totiž Hurvínek. :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ARGANNAH: jsem ve veku, kdy mi je uplne jedno, kdyz nekdo prudi. :) Jsem tlusta a mam obri lejtka, ale uz jsou na ceste ke mne. Uvidim. :))

ILLUZE: mam super obri lejtka a nosim vyhradne saty. K nim nosim chelsea, kozacky, tenisky, a kdyz je snih, tak crocsy a vlneny valenky. :)
    FIFI
    FIFI --- ---
    GENEVIEVE: nadherny!
    FIFI
    FIFI --- ---
    BACCARA: prvne vidim Baccaru bez birkenstocků !
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BACCARA: Plus za krásnou fotku, jé, 1980, to jsem se narodila. :) Ale peklo to není, sorry. Maminka byla štramanda.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ACIDQA: Mám podobný problém, jen nechci tento typ bot :)
    Jak jsem si po letech koupila dlouhý kabát, navíc barvy sahara, prolézám obchody a nemůžu nic najít.
    Ke kalhotám vlastně vypadají dobře i bílé tenisky, ale co k šatům u širších lýtek, aby pak člověk nevypadal jak čapa, to je mi po ozkoušení yx typů bot, záhadou. Lodičky nechci - zřídila bych si nohy.
    Paní prodavačka mi teď nabízela mokasíny s traktory. Jako asi se to někomu líbí, můj šálek kávy to není. Připomínají mi ty postavičky z ilustrací Neználka.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ARGANNAH: Rodinné album, rok 1980, nosilo se to vždycky a bude se to nosit pořád. :)))

Do pekla to patří a škoda že nemám tu čepici Ford.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ACIDQA: Trochu pozdní reakce, sorry, ale podobný boty se nosily v ranejch devadesátkách, možná když bude matka moc prudit, tak by se dalo prohrabat rodinný album a přistihnout ji vyfocenou v něčem podobným.

Jinak jsou krásný. Miluju vysoký boty, ale mám nekonfekční postavu, takže je na sebe neseženu. Kup si je i za mě. :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    GENEVIEVE: krásné, odkud?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    A já zavzdoruju letu dalším podzimem :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Nevím proč se mi vybavila Alenka. Jestli potkáš Šklíbu, tak ji pozdravuj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam