• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DEB: Třeba už začnou topit...:) Teď zas nějakou dobu pracuju od compu z domova a moje zkušenost je taková: jakmile se člověk aspoň trochu nehejbe, je mu zima prostě pořád.
    Hlavně teplý nohy a krk, to mi dost pomáhá.
    Když jsme měli v práci 16 stupňů, tak to na sezení bez pohybu bylo už hraniční.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    DEB: prosim te, kolik tam je stupnu ? to tam nemohou zatopit ? :O
    EMAET
    EMAET --- ---
    Jednu Eiffelovku a croissant prosím

RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    NOIK
    NOIK --- ---
    DEB: v tom případě už asi nezbejvá nic jinýho než se s přímotopem zavřít do tohodle a vykukovat na přednášející okýnkem

DEB
    DEB --- ---
    VDFLAT: taky mam
    EMAET
    EMAET --- ---
    MAMBA: miluju!
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    DEB: Další nevyžádaná možnost je deka s rukávama: https://www.amazon.com/blanket-sleeves/s?k=blanket%20with%20sleeves - pořizovali jsme to kámošce, která i ve 25 stupních nosí svetr.
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    Jeden kožich z polyesteru :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARBARELLA: Nebo přestěhování na jih ;)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    DEB: tak tady pomůže už jen spacák a přímotop :D
    DEB
    DEB --- ---
    BARBARELLA: kasmir taky dobry, ale toho mam doma svetru tunu, prakticky v zime nic jinyho nenosim, ja jsem totiz typ cloveka, kterymu je zima celorocne a v zime je to fakt problem, takze minulou sobotu jsem tam sedela v: tilko, triko dlouhy rukav (bavlna), kasmir svetr, mikina, puncochace (bavlna) a dziny a byla mi zima, takze nejlepe potrebuji neco do -30 abych prezila a chtela bych aby to bylo pohodlny a cozy a vypadala jsem jak meda :D

no nic jdu se zabit :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    DEB: ok já mám mikinu a tepláky z hm divided a je v to 50/50 bavlna/polyester, takže je v tom mega vedro :D
    DEB
    DEB --- ---
    tyvole clovek chce teplakovku a dostane rady na vsechno mozny, jen ne teplakovku:)))
    BARBARELLA: to vypada ultra tence
    NICOLLETTE: a v nepalu horolezci chodi v cem? bych si vzala merino leginy a triko s dlouhym rukavem a pres to nejakou funkcni teplakovku
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    DEB: a v oysho i z kašmíru! ale to se možná i uvaříš :D

https://www.oysho.com/cz/cashmere-n5062?celement=1010598665
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SPIKE411: Mám vyhřívanou vestu kompatibilní s USB power bankou. :-) Pak ještě mikinu, ale ta se zapíná káblem do motocyklu.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Vyhřívanou dečku kompatibilní s USB power bankou? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja bych volil nejakou hezkou fleecovou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam