• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MADIETTA: já jsem si říkala, jestli tu fotku nemám otočit :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MULTICAT: furt jsem to nechápala a čuměla jsem na to tak dlouho, až mě rozbolela hlava. Takže tady pro nás OCD tupouny :))))

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Uiiiiiii!

Je to max. 3 týdny, kdy jsem tady na Nyxu plácla, že bych chtěla MULTICAT v metalovém fontu. Taková blbost, no.

Obratem mi přišly 3 návrhy.

Ale. Po pár dnech mi přišel ručně nakreslenej návrh. Omg.

No a dnes mám na sobě tričko.

Metal MULTICAT by UNSEEN. Díky! Je to boží. ♡

A díky ID SIEMENZ za realizaci!

HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    GENEVIEVE: Mně se líbí třeba docela líbí ten decentní páseček.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Je to tahle
    LASCANA Halenka královská modrá / černá - GLAMI.cz
    https://www.glami.cz/lascana/lascana-halenka-kralovska-modra-cerna-96291483/
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DEB: jj, sahá mi až ke kolenům ve skutečnosti. :) ty džíny jsem měla dneska. Díky za tip!
    DEB
    DEB --- ---
    GENEVIEVE: nebo svetle rovne slim dziny, k tomu kecky, tenisky, loafers
    DEB
    DEB --- ---
    GENEVIEVE: skinny cerny dziny, nebo leginy pokud ti ta tunika saha pod zadek (nedokážu dle fotky říci)
    a k tomu vysoke kozacky pod kolena
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KOSMOKOSMO: za mě preferovaná varianta :D celá myšlenka byla že je to volný. Díky!
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    GENEVIEVE: bez pasku
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MICHELLEDANIELS: tip na co přesně?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: Ja prave mela uz kdysi s tim vysokým pasem. Mam silna stehna a najit neco, co mi je v pase i pres ne akorat, není snadné. Nebo si prostě neumím koupit velikost. Ale vyrazim na obhlidku, treba se poštěstí a nebudu si v kanclu porad mačkat břicho. To je taky jeden z důvodů proc mam rada sukně, nic se mi v nich nemacka a schovají co maji :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: No a teraz uz to nikam neleze, nepresvita a ma to pas skoro pod prsa :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: mas pravdu, že kdysi jsem nosila takové ty zesílené leginy. To uz bylo pomalu jak kalhoty, ale pohodlnější. Jen mi vadilo, jak to mi lezl dolu rozkrok, tak jsem přešla na slabší úzké kalhoty.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MADIETTA: nastesti muj nazor nic neznamena, takže v klidu můžeš nosit co ti je pohodlné. Jen je to tip. Ja zkousela aspon ty koženkové, ale prostě se v tom necítím dobře.
    Kdysi me tu nekdo dokonce vyhlásil do socky, že nosim leginy a teplákové šaty k vietnamcum :)) Holt, nazory jsou různé.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tak ja chodim v leginach po meste casto, so zadkom von teda a neriesim to. Ale vacsinou to je cesta z/do fitka. Ale vzhladom na to, ze do kanclu moc nechodim, tak je to jedine “vyvetranie” co mam.
    Inak skinny jeans su absolutne silene nepohodlna zalezitost a mat na tom este dalsiu dlhu vrstvu oblecenia… som za tie siroke dziny co frcia rada.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MICHELLEDANIELS: legíny a tuniku nosím běžně, hodně korpulentní dáma děkuje. :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GENEVIEVE: mne se líbí s páskem i bez a naopak, ja ke vsemu takovému nosím uzke kalhoty. Leginy jsou u me sportovní oblečení, takže mi to prijde k halence/tunice takove laciné nebo spis styl hodně korpulentnich dam (promiň Marti).
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GENEVIEVE: Este dodam k sirokemu pasku leginy. Ako y2k je naspat, ale cas tunik a dzin este neprisiel.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GENEVIEVE: Jestli pásek, tak širokej. Tenhle dobrou službu nedělá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam