• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    MULTICAT: Dnes jsi mě inspirovala. Navlíkla jsem si během home officu na svoje normcore hadry postroj s chokerem a psaní nudných emailů dostalo hned nový náboj. Musím to dělat častěji. Jen na meeting jsem si s tím netroufla :)
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    MULTICAT: Tam kde pracuješ to nikoho nepřekvapí :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dnes úřaduji v kšírech.

DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    DEB: dýchej, dyyyyychej
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    DEB: no ano. Já vím 😏
    DEB
    DEB --- ---
    HEJSEK23: drobné nuance? drobné? nuance?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ups. tak tedy volány. tyhle drobné nuance nerozlišuju
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HEJSEK23: třásně ne, já jedu volány.

EMAET
    EMAET --- ---
    Ryoji Ikeda

ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    MOODYCAT:ten tmavě bordó jen naprosto úžasný! Miluju tu barvu, střih taky top a sluší ti to ve všem, laňka!
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    VSICHNIMAME: to je skandál) to že se ptá, přece neznamená že smíš narovinu odpovědět..
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KAIAFOX: Nedávno tu byl úspěšnej collab Emaet + Multicat, tohle má taky potenciál. :-D
    DEB
    DEB --- ---
    KAIAFOX: a budeš mě nosit na zadech? :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DEB: Můžu ti dělat bejčka, mám bombera Chicago Bulls :D.
    DEB
    DEB --- ---
    VSICHNIMAME: doufam, ze si na me lidi na ulici budou ukazovat, az si k ty bunde vezmu svoje cowboy boots a bolo tie :))))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    VSICHNIMAME: Kvůli trenchcoatu taky nemusíš do zákopů;).
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    S třásněmi naše skóre vytáhne Multicat
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    DEB: nula, nejsem cowgirl:)
    DEB
    DEB --- ---
    a kolik bund mate s trasnema :)))

UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    DEB: jeden, černej. na pohřby svatby a do divadla, takže tak jednou za rok. ten bude do smrti.
    pak mám jednu zimní bundu ještě z časů ježdění. černou. na delší výlety, když je fakt zima. takže tak třikrát za rok. ta bude do smrti.
    jednu softshellku. černou. ta se celkem točí a nastupuje, když prší víc, než mikina snese. tady tuším ještě nutnost dalšího nákupu před smrtí, ale třeba překvapí.
    a jednu vestu. to byl dárek, takže je rozjuchaná, tmavě olivová. když náhodou mrzne moc na jen na mikinu. ta jestli vydrží, to nevím, ale obnovovat už nehodlám.
    no a mikiny, spoustu mikin. tři. černý. jednu do civilizace, jednu pracovní a jednu náhradní....

oděvní průmysl by se beze mne položil nahned :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    DEB: 3. Dva zimni, jeden jaro/podzim. Ja jsem anti-hoarder a mych 5 bund k tomu (z toho jedna na lyze a jedna na dlouhe pochody/vitr na plazi na podzim) me lehce znervoznuje.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DEB: 2 kabáty, jeden hubertus, jeden baloňák a dvě peleríny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam