• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MORGYSZ: Třeba dnes mám nalítáno 14 tisíc kroků. V těch úzkých koních bych trpěla. Proto mám už čtyři páry zdravotnich hnusobot Lesta, podrážka masivní, do špice by se vešlo aj sedm prstů.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Když jsme tady tak u těch barefootů - a máte řešení pro ty z nás, kteří by i rádi nebarefoot obuv, ale do té se jim nevlezou všechny prsty naráz anebo to vyrábí halux?
    Nejsem barefooťák z přesvědčení, nepotřebuju cítit každý šutr, spousta modelů je pro mě vizuálně vhodná akorát na lítání po lese. Peru se s tím, že k elegantnějšímu oblečení prostě nejsou často modely adekvátní lodičkám. I proto střídám s kompromisní obuví.
    Ale třeba z těch vlevo KOCHANSKA_CH: by mě během chvilky hodně bolelo celé chodidlo.

Jestli moc písmenek a moc obrázků, tak když tak smažte.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DROOPI: Harley Davidson 1935.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DROOPI: Vintage Harley bych tipoval
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SAL: brejle blbé.
    Pokud chceš pokrok, tak takto posun kupředu nevypadá.
    Kromě toho že neladí s piercingem tak je to v našem věku už ne moderní ale vzpomínka na mládí. Teď jsem v tom aktuálně podobně, sehnat brýle, které sluší a vypadají nově je neskutečně pracné ba téměř nemožné.
    A k oblečení. Mne nejvíc ruší ty délky, sukně je ke svetru moc dlouhá, světr k sukni moc dlouhý, véčkový výstřih by byl slušivější a mladistvější. Bf mi neva (asi máš fakt širokou nohu vypadají mnohem širší než moje Joe Nimble), legíny se krčí a barva bot by taky zasloužila jinou barevnou kombinaci) tohle je celé takové nemladé (a tady zaútočil i na ten piercing - přidává roky, je v blbem místě, nejde k brýlím, oblečení a i k tvému typu, hodně ruší a nevylepšuje).
    Chápu, že jsi zapadla do svého pohodlí a držím palce s upgradem. Ono to není jednoduché a i při dostatku financí chvíli trvá než člověk pohne skříní. První krok máš za sebou.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SAL: dobry, teda az na piercing (strasne banalni/out v 2024)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KOCHANSKA_CH: co to je za motorku? Pardon zaujalo me to vic nez boty...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DEB: Já se furt vejdu aj do špic. :-)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DROOPI: tj tak když lidi chtějí žít "přirozeně", ale zapomenou, že bydli v panelaku a ne v jeskyni v lese. Žít přirozeně ve městě moc nejde, no...
    LFE
    LFE --- ---
    DROOPI:
    Potvrzení ortopeda https://plzen.rozhlas.cz/chozenim-naboso-nebo-v-barefootech-po-meste-si-poskozujete-nohy-8556823
    DEB: Mě to vysvětlovala kamarádka, že se jí toto stalo po porodu a od té doby, že se jí noha jinam nevejde (a nosí barefoot), ale tak hádej se s ní, když jsi bezdětná :)
    DEB
    DEB --- ---
    KOCHANSKA_CH: protože se ji uz noha nevejde nikam jinam :))))
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Hlavne barefoot ma smysl nekam na nezpevneny povrch do mesta je kravina
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MOODYCAT: Moje sestřenice uznává, že jí barefoot obuv uškodila, ale furt to nosí.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Stejne je zajimavy, ze nikdo nepracuje na tom vytvorit hezky barefoot boty, aby i lidi, co si chteji znicit pohybovy aparat, u toho aspon vypadali dobre. Treba na to padlo na konci pridelat spicku.
    Nase veda se vubec nikam neposouva.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MART1NKA: Mám široký zimní boty, do města je teď nosím ke kalhotám. Jsou úplně úžasný, široký, teplý, ale hnusný. Jenže moje bolavá kyčel je chce.
    Cheetah :: D�msk� kotn�kov� zimn� boty s ov�� vlnou ::
    https://www.cheetah.cz/kotnickova-obuvlesta-6322-7-1036-cerna
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SAL: jak rika
    DEB: , nejde o to, kde ty leginy konci, ale o to, co ti to dela kolem kotniku. Plus ten material a sev na boku proste pri detailnim pohledu dela neco jinyho nez jakykoliv tlusty puncochace. Jsou typy bot, se kteryma to fungovat muze (aspon nejaky vasky nebo jiny kotnickovy boty), ale v kombinaci s tema BF je to jak kdyby ses prezula z lyzaku :-) A bije se to i se sukni. Takze chapu prakticnost, ale ony ty rozdily casto delaji uplny detaily a tohle je jeden z nich.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SAL: můj názor - sukně plus top pěkný. Skousla bych i ty barefooty, ladí k topu, ale s punčocháčema, ne s legínama. Ale to sako přes to je beztvaré, má nevhodnou délku (mělo by být tak o 15 cm kratší minimálně). Zvolila bych třeba delší volnější svetr nebo otevřený kardigan (bez knoflíků). Nebo naopak kratší crop svetr, ale zase volný (protože pouzdrová sukně). - třeba jako tady
    SAL
    SAL --- ---
    MART1NKA: Nenávidím barevný softshellky.
    Právě pro brýle jsem v tom obchoďáku byla.
    Dobrý, nebo se mám jít zahrabat :D

DEB
    DEB --- ---
    SAL: ony ty leginy sice nejsou videt, ale je videt, jak to mas u kotníku svezene dolu a dela ti to z nohou v kombinaci s tema silenyma botama, tubusy
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SAL: BF su v mode medzi outdoorovymi matkami :)) akurat ony k tomu nosia farebne softshellky…
    Inak dost pomoze si kupit stylovejsie bryle, az budes nabuduce menit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam