• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    MOODYCAT: treba https://cdn.myshoptet.com/usr/www.littleshoes.cz/user/shop/big/38258-1_camper-kotnikove-cerne.jpg?67321e8b
    Mám doma podobné, ale bez šňůrek, takový minimálek a přijdou mi osobně dost fešácké. I jejich dost známá Peu linie se mi líbí, k džínám pěkně. Ale tak, když běžně nosíš klasický styl, podpatky a úzké sukně,.. nepřesvědčím tě. :) Mně zas klasika přijde jako nuda.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    MOODYCAT: spis je nepoznas na ulici, ze jsou BF. sikovne a drahe barefooty umi vypadat hezky. Treba nejake modely od camper.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MORGYSZ: obecně mám dobrou zkušenost se značkou Clarks, ale musíš se tím trochu probrat, posledně jsem viděla online jen strašný věci. V kamenném beru na rohu vodickovy a lazarsky
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    SAL: zkusím poradit ještě z jiného soudku, vůbec bych se nebála kontaktovat nějakého stylistu, který ti bude svým stylem blízký, základ je mít pár kusů oblečení v šatníku, které jsou neutrální a můžeš je točit pořád dokola a jen k tomu obmenovat zbytek, poradí ti, co vyhovuje tvé postavě a spolu najdete svůj styl, který pak bude pro tebe snáze udržitelný, protože vymanit se z nějakýho stylu metodou pokus/omyl, stojí hodně času, hodně peněz, který zahučí ve věcech, co bys chtěla nosit, ale nikdy si k nim nenajdeš cestu. Nebo třeba jít nakupovat s nějakou kamarádkou a brát si věci, který bych si normálně nekoupila a objevovat nové střihy i barvy, někdy to může fakt překvapit, že ti ta věc bude slušet, ikdyž na první "dobrou" to nebude tvoje. nebo i doma si vyhradit čas a kombinovat různý věci ze šatníku a fotit si outfity, který ti přijdou dobrý a nechat se tím inspirovat. Někomu kdo je ztracen i v barvách, pomůže konzultace ohledně typologie barev, takže pak nechodí furt v černým, ale může se řidít barvama co mu typově sluší.

Za sebe k oživení celýho outfitu doporučuju kombinovat víc druhů materiálů, protože pokud všechno bude basic bavlna, bude to vždycky vypadat, no, basic. džínová/manžestrová sukně, by to hned posunula někam jinam, případně místo bavlněného trička, nějaký úplet, klidně lehký. určitě ti pomůžou i různé doplnky, které ti to pomůžou barevně trochu rozstřelit. URČITĚ nezaměňovat punčochy za legíny, ta siluate tim dostává fakt na prdel a ty máš fakt pěknou postavu, kde ty užsí nohy budou jen ku prospěchu.
    EMAET
    EMAET --- ---
    Před a po. Dvacátá variace na totéž :)

SAL
    SAL --- ---
    LUSINDA: Na saku úplně netrvám, jen jsem nechtěla mikinu a zavinovací svetříky se mi už odporoučely.

Šaty mám ráda, právě proto, že natáhnu 1ks oblečení a dobrý, jen se musí dobře vybrat (a být vhodné na kojení). Takže mapuju terén a po Vánocích chci něco zkusit ulovit ve slevách.

Díky i všem ostatním za podnětné rady, zejména na barevnost, konkrétní vhodné obchody a možné inspirace.

Třeba jsem si teď uvědomila, že mi vlastně sluší ten modrošedý nosící vlněný kabát. Barvou, ne střihem, na nošení holt člověk eleganci oželí (ale softshellku s psychedelickou vsadkou nikdy!)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SAL: jsi pěkná ženská a pravidelnou postavou. Mám uplně stejnou a hodně se mi osvědčilo nakupovat šaty místo sukní + top. Zaprvé nemusíš furt posunovat pas, vypadá to líp (podle mě i elegantněji). To sako uplně nesedí v ramenou. Pokud chceš nějaké nosit, dej si hodně záležet ať materiál vypadá co nejkvalitněji. (nemusí být drahé, reserved má pěkné a slevy mají cca po štedrém dnu) Dá se ulovit kousek i za 300 - 500. Jako ber to hodně s rezervou, ale některý rady má dobrý https://www.youtube.com/@AnnaBeyOfficial
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: mozno i na instagramu...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAL: Za me - nainstaluj si Tik Tol a sleduj ruzny veci typu “elegant women clothing” a podobne, ono to hodne pomuze nasmerovat :)
    NEI
    NEI --- ---
    SAL: Mně se tvoje boty, legíny, sukně, piercing a brýle líbí. Jako fakt. Tisíc lidí, tisíc názorů, nic si z toho tady nedělej.
    Ale důležité podotknout, že mám speciální úchylku na hodně pohodlné oblečení, no je ze mě teď taky de facto vesničanka, tak mám nárok! :-)

Jak už tu někdo psal, myslím že MADI, tak to sako bych schovala do skříně k jiným modelům oblečení a třeba zkusila nový účes, to mi přijde nejvíc jako co bych chtěla měnit.

Tak a teď si vyber co máš vlastně dělat. :))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MART1NKA: já mám teda brejle z "normální" optiky a považuju je za nejúžasnější brejle ever :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SOLEI: Ak mas 15k na bryle, chod do Eye Eye, mam odtial skvele obrucky ktore milujem. V normalnej optike si neviem vybrat.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    CAMELLA: Altra jsou běžecký boty. Uniká mi něco? To co mají na webu v sekci "walk" ve mně rozhodně nebudí důvěru co se výdrže týká.
    Mám cca metrák, a za rok aktivně nachodím (ve smyslu když se cíleně jdu projít, abych se šel projít) tak 1000km. Všechno kromě Prabosů (který už taky přestali v kategorii trekoidní polobotky vyrábět cokoli byť jen vzdáleně připomínajícího anatomickej tvar) se mi během jednoho roku rozpadlo, nebo se rozpadat začalo.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MARINNE: tak zrovna Birkenstocky delaji i normalni boty..mam vysoky snerovaci a super
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MARINNE: vyzkoušej Think!
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MORGYSZ: akurát idem vracať ďalší pár, počkám po Vianociach a pozriem sa na zľavy Angulus wide fit, Royal Republiq a Kavat. A to vrátane pánskych. Alebo skúsim nemecké eshopy.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: Potvrzuju altry mají širokou špičku.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MORGYSZ: Otázka za milión. V lete sa do ničoho nevleziem, jediná istota sú birkenstocky. Skúšala som toto leto širokú obuv na Zalande, v zásade sú to šuviksy od asi 3 značiek, najsolídnejšie vyzerali Tamaris a rozpadli sa do 2 týždňov. V zime je to lepšie, mám chelsea boots od Kavatu (v zľave), mám o číslo väčšie od Royal Republic (v zľave). Tenisky sú v zásade ok, jedno od koho, asi preto ich všetci nosia.

Všetko je buď úzke, alebo to má podrážku hrúbky papiera, alebo to má mäkkú, ohybnú podrážku a žiadnu podporu klenby, alebo to má elastické prvky, ktoré sťahujú lebo to že sa to roztiahne nestačí, musí to byť aj pohodlné nie jak vo zveráku. Nakupovanie topánok je otras a tunajší výber je extra tristný.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MAR_TINA: muž ať mrkne na značku Altra nebo Topo athletic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam