• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ACKO: já mám ecco ráda, ale mám dost úzké nohy a i tak mi moje ecco polobotky přijdou skoro úzké.

Řešení dělat normální boty široké na lidskou nohu je prý už asi 2500 let out. Poslední pohodlnou botu měl Otzi.

(manžel má problém koupit trekové polobotky, které nemačkají prsty)
    ACKO
    ACKO --- ---
    MORGYSZ: já mám extra choulostivé nohy a kupuju ecco, ty mě sedí všechny, teda co jsem zkoušela
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MORGYSZ: Třeba dnes mám nalítáno 14 tisíc kroků. V těch úzkých koních bych trpěla. Proto mám už čtyři páry zdravotnich hnusobot Lesta, podrážka masivní, do špice by se vešlo aj sedm prstů.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Když jsme tady tak u těch barefootů - a máte řešení pro ty z nás, kteří by i rádi nebarefoot obuv, ale do té se jim nevlezou všechny prsty naráz anebo to vyrábí halux?
    Nejsem barefooťák z přesvědčení, nepotřebuju cítit každý šutr, spousta modelů je pro mě vizuálně vhodná akorát na lítání po lese. Peru se s tím, že k elegantnějšímu oblečení prostě nejsou často modely adekvátní lodičkám. I proto střídám s kompromisní obuví.
    Ale třeba z těch vlevo KOCHANSKA_CH: by mě během chvilky hodně bolelo celé chodidlo.

Jestli moc písmenek a moc obrázků, tak když tak smažte.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DROOPI: Harley Davidson 1935.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DROOPI: Vintage Harley bych tipoval
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SAL: brejle blbé.
    Pokud chceš pokrok, tak takto posun kupředu nevypadá.
    Kromě toho že neladí s piercingem tak je to v našem věku už ne moderní ale vzpomínka na mládí. Teď jsem v tom aktuálně podobně, sehnat brýle, které sluší a vypadají nově je neskutečně pracné ba téměř nemožné.
    A k oblečení. Mne nejvíc ruší ty délky, sukně je ke svetru moc dlouhá, světr k sukni moc dlouhý, véčkový výstřih by byl slušivější a mladistvější. Bf mi neva (asi máš fakt širokou nohu vypadají mnohem širší než moje Joe Nimble), legíny se krčí a barva bot by taky zasloužila jinou barevnou kombinaci) tohle je celé takové nemladé (a tady zaútočil i na ten piercing - přidává roky, je v blbem místě, nejde k brýlím, oblečení a i k tvému typu, hodně ruší a nevylepšuje).
    Chápu, že jsi zapadla do svého pohodlí a držím palce s upgradem. Ono to není jednoduché a i při dostatku financí chvíli trvá než člověk pohne skříní. První krok máš za sebou.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SAL: dobry, teda az na piercing (strasne banalni/out v 2024)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KOCHANSKA_CH: co to je za motorku? Pardon zaujalo me to vic nez boty...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DEB: Já se furt vejdu aj do špic. :-)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DROOPI: tj tak když lidi chtějí žít "přirozeně", ale zapomenou, že bydli v panelaku a ne v jeskyni v lese. Žít přirozeně ve městě moc nejde, no...
    LFE
    LFE --- ---
    DROOPI:
    Potvrzení ortopeda https://plzen.rozhlas.cz/chozenim-naboso-nebo-v-barefootech-po-meste-si-poskozujete-nohy-8556823
    DEB: Mě to vysvětlovala kamarádka, že se jí toto stalo po porodu a od té doby, že se jí noha jinam nevejde (a nosí barefoot), ale tak hádej se s ní, když jsi bezdětná :)
    DEB
    DEB --- ---
    KOCHANSKA_CH: protože se ji uz noha nevejde nikam jinam :))))
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Hlavne barefoot ma smysl nekam na nezpevneny povrch do mesta je kravina
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MOODYCAT: Moje sestřenice uznává, že jí barefoot obuv uškodila, ale furt to nosí.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Stejne je zajimavy, ze nikdo nepracuje na tom vytvorit hezky barefoot boty, aby i lidi, co si chteji znicit pohybovy aparat, u toho aspon vypadali dobre. Treba na to padlo na konci pridelat spicku.
    Nase veda se vubec nikam neposouva.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MART1NKA: Mám široký zimní boty, do města je teď nosím ke kalhotám. Jsou úplně úžasný, široký, teplý, ale hnusný. Jenže moje bolavá kyčel je chce.
    Cheetah :: D�msk� kotn�kov� zimn� boty s ov�� vlnou ::
    https://www.cheetah.cz/kotnickova-obuvlesta-6322-7-1036-cerna
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SAL: jak rika
    DEB: , nejde o to, kde ty leginy konci, ale o to, co ti to dela kolem kotniku. Plus ten material a sev na boku proste pri detailnim pohledu dela neco jinyho nez jakykoliv tlusty puncochace. Jsou typy bot, se kteryma to fungovat muze (aspon nejaky vasky nebo jiny kotnickovy boty), ale v kombinaci s tema BF je to jak kdyby ses prezula z lyzaku :-) A bije se to i se sukni. Takze chapu prakticnost, ale ony ty rozdily casto delaji uplny detaily a tohle je jeden z nich.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SAL: můj názor - sukně plus top pěkný. Skousla bych i ty barefooty, ladí k topu, ale s punčocháčema, ne s legínama. Ale to sako přes to je beztvaré, má nevhodnou délku (mělo by být tak o 15 cm kratší minimálně). Zvolila bych třeba delší volnější svetr nebo otevřený kardigan (bez knoflíků). Nebo naopak kratší crop svetr, ale zase volný (protože pouzdrová sukně). - třeba jako tady
    SAL
    SAL --- ---
    MART1NKA: Nenávidím barevný softshellky.
    Právě pro brýle jsem v tom obchoďáku byla.
    Dobrý, nebo se mám jít zahrabat :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam