• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    BARBARELLA: Jj, souhlasim, o neco lip to vypada s kulatym vystrihem o kousek mensim - tak, aby byl cely videt nad okrajem te "naprsenky". (Ale tyhle trika zrovna byly v pradle.)
    Cropnutej svetr jsem nezkousela, dobrej napad. Rolak zkusim taky, ten se dobre kombinuje s tema (celkem nedavno) zkracenejma vlasama.

BERRUNA: Kazdy den jiny rozcuch, bavi me to hodne.
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    KEMENTARI: je to moc roztomilý, jen mi přijde, že ten výstřih v kombinaci s těma laclema ti zbytečně moc prodlužuje krk (může být i úhlem na fotce), asi by ti vic lichotil rolak, nebo takovej ten malej stojacek ala rolak. zkoušela si to i někdy nosit tak, ze bys dala přes to nejakej cropnutej svetr, ze by to vypadalo jako sukně se svetrem?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MAR_TINA: ja teda zrovna trekovky/trailovky na super sirokou nohu mam nekolikery (ne barefooty, ani nulovej drop) - inov8 i hoka maji siroky, topo athletics… goretex i negoretex, naslapano fakt hodne . ;) Skvelou vydrz maji ty inov8, ale jsou prakticky vzdycky fakt hnusny! :)

Altry ja bych si uz nikdy nekoupila… po 400km uplne na… vyhozeni.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KEMENTARI: tj a ty vlasy! Paráda, moc sluší ;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Dzinovy lacly, to je moje!
    Na fotce chybi cerny chelsea boots a brada. :)

NIXMA
    NIXMA --- ---
    HAJOUNEK: asi je to nohama :D
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    NIXMA: Já mám Altry Olympus čtvrtej rok, běhám s nima a lezu po horách. První tenisky, co mi vydržely tak dlouho a nejsou prorvaný, ani prošlapaný..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: občas jsem nekoho zaslechla nadavat(na úkor buzení damou nosící podpatky) "že ta píp sousedka nad nimi nosi snad lodičky doma" a hle, někde je to pravda :))

Sama jsem si koupila jedny pantoflicky na podpatku a sem tam je doma nazuji. V Praze je tuším nikdy nevytahnu.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    SPIKE411: máš pravdu, když krasava, tak na červeném koberci :-)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VESTIGIA: Pořiďte pro tyto účely domů nějaký běhoun, který vždycky rozvinete… :))
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    NEI: nádhera. Muž na mně miluje podpatky (já je mám taky moc ráda), bohužel v nich neumím chodit, takže jediná možnost je, vzít si je doma. Jenže, kdybych je obula na naše dřevěné podlahy, tak mě asi zabije :-)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    POZITRON: Ano! To zní velmi jako moje nohy. Takže pokud vybírám třeba lodičky/baleríny nebarefoot, musí mít pásek. JInak je to vždycky, že 38 je malá a vepředu drtí prsty a 39 velká, prsty dobrá a pata skáče.

Na boty do špičky mi kamarádkam která přesně takové nosí jako koncertní, že ji nikde nic netísní, bo přece ty prsty do té špičky nedosáhnout. Hm.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Já dnes za moomin diblíka.

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BOOKWORM35: Jsi krasna zena, ale kombinace techle barev je takova jakoby nic moc.
    NOIK
    NOIK --- ---
    BACCARA: tzv. roztomilý dement
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    GLOBALISTA: jo, široký boty od Jančaříka byl můj loňskej objev, zimní boty jsou taky bačkůrky. Ten wagener je objev letosní.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SITH: jo to mam! :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Červený jsou dobrý, ale já mám modré od Šmoulů. Psa nevlastním, tak jsem vzal medvídka. :)
    SITH
    SITH --- ---
    IOM_NUKSO: to máš asi docela smutný život
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam