• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: well.... druha vec, kterou mam doma, ma zas uplne volna zada. A nejsem zrovna fanousek nakupovani. To driv prodam ty vstupenky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: kdybys sehnala nějaký otevřený průhledný černý top, který by pokryl to břicho, a neukázal se vy výstřihu, tak by se vyřešilo.
    Ale mít tuhle postavu, jdu takhle, hezké to je, dlouhé večerní taky, tak co jako.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    LUSINDA: bricho. Tam trochu citim problem. Je to sukne a vrsek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: potřebuješ v Luhačovicích dál bydlet a vyřizovat věci na úřadech?
    Jestli jo, tak si vem něco, co víc zakryje to perfektní bříško, jinak ti to úřednice dají sežrat :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Mě to teda jako akce nepřijde špatný....u nás na vesnicí za Prahou jsou teda outfity o hodně hodně horší. https://luhacovice.cz/luhacovicky-ples-se-nesl-v-duchu-skvele-zabavy-i-pomoci-druhym/
    JIMX
    JIMX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Je to boží 👍
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: vidět 😀
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    ETERNITY: ohoz super, ale osobně bych v tom šla spíš na nějakou jinou akci, než ples. Myslím, že odhalený břicho se na ples úplně nehodí, anebo se nehodí na ples v takový prdeli, jako Luhačovice. Ve větším městě by to možná bylo víc ok. Každopádně mezi místníma asi vzbudíš trochu zájem a pokud tam budou nějaký starý báby, možná počítej i s nevraživými pohledy :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tenhle druh flanelovych satu nebude asi moc lichotivy, ale hodi se k nim červená rtenka.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ETERNITY: to je ti vyset břicho, nebo je to tělová látka?
    AETHER
    AETHER --- ---
    ETERNITY: Nevidim, jake mas boty, ale saty na Luhacovicky ples budou ok.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ACKO: ja jsem myslela, ze jsem ucesana:((
    Ok, zkusim doladit:) Moc dekuji:)
    ACKO
    ACKO --- ---
    ETERNITY: máš to dobrý, v Luhačovicích budeš za hvězdu plesu, když si k tomu nějak pěkně učešeš vlasy
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jako modni neumetel davam vyjimecne vohoz z velmi specificke spolecenske akce s dotazem: muzu to repasovat na ples? ( Luhačovicky, s Vasutem, tvari se hoch jak prase, takze neco mezi vesnickou zabavou a skutecnym plesem).
    Jsem ta vpravo. Vzala bych si lodicky.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BERRUNA: Vydrž po 3.-4. praní ,-)
    Ale sluší ti to :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    MADIETTA: plus davam obrazkum, ne textu .) hezka ziva panenka, cele super
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MOODYCAT: Já myslim, že já (i spousta dalších lidí) by velkou část času potřebovala bejt v tomhle, ale... s dovolením si radši budu brát inspiraci z tvých outfitů, pracovních i nepracovních:))
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Ja jen k objednávce z bezva sportu.
    Spokojenost! Košile, kalhoty i pásek neshledán ničím nekvalitním ;) nežehlila jsem, tak se předem omlouvám ;)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: nech si ji přešít, látky je tam dost. Na 4 dilovou. Nebo obří šátek
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    To mi připomnělo jeden z mých největších módních failů, který se sem dneska vlastně krásně tematicky hodí. Objednala jsem si drahou vánoční sukni z Collectif, protože mi učaroval ten print, ovšem oslněna vánočním motivem jsem jaksi přehlédla ten střih. Nikdy, krom těchto fotek, jsem si ji na sebe nevzala. :D

Tož šťastný a veselý všem a buďte ve volbě střihu sukní moudřejší než já. :)))

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Ale nemaj superuniverzalni vec, kterou ve dvou velikostech (mensi a vetsi) nacpou na kohokoliv ;) musely by vypracovavat strih pro kazdou velikost a vubec… nah, that’s inconvenient :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam