• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NAVARA: u me dycky vyhraje pravej horni roh:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: och. Pecka
    Ty černé kalhoty, co máš s krátkým bílým rolákem jsou jaká značka?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MADIETTA: #12 ;)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MADIETTA: Protoze ty jsi nejlepsi <3
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MOODYCAT: nemůžu ti říct, kterej outfit je nejlepší, protože jsou nejlepší všechny.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Bezvyznamna kolaz mesice prosince.

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    se červenám :) dík
    je to možná jen optický klam, pač mám furt plus mínus stejné vlasy a siluetu a podpatků si prostě lidi většinou všimnou no
    EMAET
    EMAET --- ---
    Podle mě je prostě Karkulka samostatný módní styl. Nikoho jiného si v tom představit nedokážu a přesně jak píšete - je svá, konzistentní a nebojí se. Miluju.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    ARGANNAH: pro mě je zas hodně inspirativní její sebeláska. jak by to slovo neznělo divně, tak myslím, že je na místě ho napsat:))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARGANNAH: na mě je slovo "obdivuju" moc silný, ale musím ocenit konzistenci v čase a tu odvahu bejt svá jako dost respektuju. když si představím, jak se lidi oblíkají, hlavně aby na sebe neupozornili..
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Karkulky styl tu obdivuju už druhou dekádu. Jsem velkej fanoušek, fakt. Bez ironie. Včetně dredů, divnokabátů, superbot, různejch krajkovejch a síťovejch podivností a tak. A vůbec, miluju alternativní styly. Škoda že mi většinou neslušej.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GEISHA: nevim kolik karkulka měří, ale na me působí, že je celkem vysoka a hubená, tudíž vetsina kabátu, pokud nebudou mit pasek tak muze působit. Take to muze byt jen blba poza. Mne se na fotce z boku libi a neprijde mi oválně.

Na me je to jiny styl, takže úplně nesoudim. Mne by především vadil ten chlupatej límec , fuze uniformy, párky a křivaku je už jen detail :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    připomíná mi vaťák, co jsem měla na chatě. A to nemyslím nějak zle. Milovala jsem ho. Jen jsem teda neměla ten chlup nahoře.
    K_A_R_K_U_L_K_A: kolik stál Kč, jestli to není tajné?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Nevim, jestli je to dobre nebo spatne, ale mi se ten kabat vlastne dost libi:)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mě osobně by se to na tobě líbilo víc vypasovany, nebo s širokým černým páskem. ( který by to rozdělil). Vypadáš v něm šťastně, takže nic z toho není potřeba.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    PALEONTOLOG: V alphaindustry bundách nejvíc vynikne mužská křehkost a zranitelnost.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: s alfa-industry bys byla pěkně homogenizovaná, vhodná k začlenění do společnosti, ale takhle :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PALEONTOLOG: a proč? já ten model z roku 2017 sháněla dlouho a urputně po celým internetu. žádná náhodná koupě. a stejně jsem sehnala jen velikost 34 a jsou mi delší rukávy (to si nikdo nevšim). divnej sizing. 32 by mi asi pasoval víc. a pak že jsou italky placatý
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: kdyby sis koupila alfa-industry, ale to ty ne :D
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GEISHA: to mám z toho válení v zákopech

jinak mně teda přijde, že u kabátu v army stylu jsou nějaké ty (vojenské) prvky navíc zcela na místě (a to jsem si na hruď nepřipnula všechny své řády). přece tam nepřišijí volány :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam